8 начина да поправите да Мангаго не ради

Мангаго је једна од најпопуларнијих услуга бесплатног читања манга. То је непрофитна платформа за све љубитеље манге. Пружа огромну библиотеку манга ресурса. Али ако се суочавате са проблемима са Мангаго који не ради у вашем претраживачу, онда не брините! Доносимо вам савршен водич који ће решити проблем да Мангаго сајт не ради. Дакле, наставите да читате!

Како да поправите да Мангаго не ради

У овом чланку смо показали све методе за решавање проблема како бисмо решили проблем који Мангаго сајт не ради на вашем рачунару. Али пре него што прођете кроз решења, прво морате да проверите да ли сервери раде или не. Проверите да ли постоји нестанак сервера у Мангагу Упдовнрадар страна.

Ако сервери не раде, требало би да сачекате да сервери поново почну да раде. Међутим, ако не пронађете проблеме и Мангаго сервери су покренути и раде, наставите да пратите кораке у наставку да бисте решили наведени проблем.

Напомена: Овде смо приказали Гоогле Цхроме претраживач као пример. Кораке можете извршити у одговарајућим веб прегледачима.

Метод 1: Поново покрените рачунар

Најосновнија ствар коју треба да урадите је да поново покренете систем. Пратите доле наведене кораке да бисте поново покренули Виндовс рачунар.

1. Притисните заједно тастере Алт + Ф4 да бисте отворили одзивник за искључивање Виндовс-а.

2. Изаберите опцију Рестарт из падајућег менија.

3. На крају, притисните тастер Ентер да поново покренете рачунар.

Метод 2: Решите проблеме са мрежном везом

Други метод је да поправите своју мрежну повезаност. Ако не можете да отворите не само Мангаго веб локацију већ и друге сајтове, може доћи до грешке у вези са интернетом на вашем систему. Дакле, за овај сценарио морате да решите проблем са интернет везом. Погледајте наш водич за решавање проблема са мрежним повезивањем у оперативном систему Виндовс 10.

Метод 3: Користите анонимни режим

Ако неки трагачи спречавају учитавање Мангаго веб локације, покушајте да посетите сајт у анонимном режиму. Понекад, трагачи могу ометати Мангаго страницу и ограничити приступ веб локацији. Овај проблем можете решити коришћењем анонимног режима да бисте решили проблем који Мангаго не ради. Погледајте наш водич да бисте омогућили режим без архивирања у Цхроме-у.

Метод 4: Користите ВПН

Ако Мангаго веб локација није доступна у вашем региону, можете да користите ВПН да бисте решили проблем који Мангаго не ради. Пратите наш водич да бисте подесили ВПН на Виндовс 10 и решили проблем који Мангаго сајт не ради.

Метод 5: Онемогућите ВПН или прокси сервер

Други начин да решите проблем који Мангаго не може да буде отворен је да онемогућите ВПН и прокси сервер ако су омогућени. Ако коришћење ВПН-а није решило проблем, можете да онемогућите ВПН да бисте решили проблем са мангаго.ме. Пратите наш чланак који ће вас упутити да онемогућите ВПН и прокси сервер на Виндовс 10.

Метод 6: Обришите кеш и колачиће прегледача

Док користите веб прегледач за сурфовање по Мангаго страници, због оштећене кеш меморије и колачића можете решити проблем са мангаго.ме. Пратите наш водич за брисање кеша и колачића у Гоогле Цхроме-у.

Метод 7: Ресетујте веб претраживач

Ресетовање претраживача ће се вратити на подразумеване поставке, а постоји више могућности да решите проблем о коме се расправљало Мангаго не може бити отворен. Пратите доле наведене кораке да бисте ресетовали свој веб претраживач и проверили да ли је проблем који Мангаго не ради решен.

1. Отворите Гоогле Цхроме и идите на цхроме://сеттингс/ресет

2. Кликните на опцију Врати поставке на оригиналне подразумеване вредности, приказану означену.

3. Сада кликните на дугме Ресет Сеттингс да бисте покренули процес ресетовања.

Метод 8: Поново инсталирајте веб претраживач

Ако ниједна од горе наведених метода не помогне, а наставите да се суочавате са проблемом са мангаго.ме, покушајте да поново инсталирате веб прегледач да бисте решили грешку да Мангаго сајт не ради.

1. Отворите Виндовс претрагу, откуцајте Цонтрол Панел, а затим кликните на Опен.

2. Подесите режим Виев би: на Категорија.

3. Овде кликните на Деинсталирај програм у одељку Програми.

4. У прозору Програми и функције, кликните десним тастером миша на ваш веб претраживач (нпр. Гоогле Цхроме) и кликните на Деинсталирај.

5. Сачекајте да се деинсталација заврши.

6. Затим у менију Старт за претрагу откуцајте Фирефок и кликните на Отвори.

7. Посетите званични сајт за Гоогле Цхроме и кликните на дугме Преузми Цхроме.

8. Након преузимања, покрените преузету датотеку за подешавање да бисте инсталирали прегледач Гоогле Цхроме.

***

Надамо се да сте научили како да поправите да Мангаго не ради. Можете нас контактирати са својим упитима и сугестијама путем одељка за коментаре испод. Такође можете да нам кажете о којим темама желите да научите следеће.