8 начина да поправите грешку без интернетске везе у ТикТок-у

ТикТок је кратки видео хостинг сервис који је развила кинеска компанија. То је једна од најпопуларнијих апликација за креирање кратких видео садржаја. Ако се не суочавате са грешком без мрежне везе у ТикТок-у док користите апликацију, не брините. Имамо користан водич који ће вас научити како да поправите грешку без интернет везе ТикТок-а на свом уређају. Дакле, наставите да читате чланак да бисте решили проблем нестабилне интернет везе у ТикТок-у.

Како да поправите грешку без Интернет везе у ТикТок-у

Постоји много разлога да у апликацији ТикТок нема грешке на интернету. У овом чланку смо показали решење корак по корак за решавање мрежне грешке у вашој апликацији ТикТок.

Али пре него што прођете кроз методе за решавање проблема, морате се уверити да нема прекида на ТикТок серверу. Стога, да бисте проверили да ли ТикТок сервери раде или не, посетите статус ТикТок сервера Довндетецтор проверите страницу да ли су корисници пријавили проблеме са сервером или не.

Ако су сервери тада покренути и раде, прођите кроз следеће методе и следите доле наведене кораке да бисте решили проблем без интернет везе ТикТок-а.

Метод 1: Користите ВПН

Ако је ТикТок забрањен у вашем региону, онда можете користити ВПН апликацију да поправите грешку без мрежне везе у апликацији ТикТок. Можете користити било коју ВПН апликацију (нпр НордВПН) да бисте променили своју локацију. Прочитајте наш водич да бисте бесплатно добили НордВПН налог.

Напомена: Пошто Андроид телефони немају иста подешавања и ова подешавања се разликују за сваки бренд, доле наведени кораци могу мало да се промене у односу на ваш уређај. Сви доле наведени кораци су обављени Хонор Плаи смартфон.

Метод 2: Поново покрените ТикТок апликацију

Најосновнија ствар коју треба да урадите је да поново покренете апликацију ТикТок да бисте исправили грешку ТикТок без интернет везе на вашем уређају. Следе кораци за поновно покретање апликације ТикТок на вашем Андроид уређају.

1. Отворите апликацију Подешавања на свом Андроид уређају.

2. Кликните на Подешавање апликација.

3. Овде идите до листе апликација инсталираних на вашем уређају.

4. Отворите информације о апликацији ТикТок.

5. Овде додирните опцију ФОРЦЕ СТОП.

6. Затим поново покрените уређај и поново покрените апликацију ТикТок.

Метод 3: Ажурирајте апликацију ТикТок

Ако је апликација ТикТок застарела, можете се суочити са грешкама и грешкама као што је ТикТок нестабилна интернет веза. ТикТок покреће редовне закрпе за ажурирање како би апликација била без грешака. Дакле, покушајте да ажурирате апликацију ТикТок на свом уређају на најновију верзију да бисте решили проблем са ТикТок-ом без интернет везе.

1. Покрените апликацију Гоогле Плаи продавница.

2. Сада додирните икону абецеде на врху.

3. Затим додирните Управљање апликацијама и уређајем.

4. Отворите опцију Доступна ажурирања.

5. Пронађите апликацију ТикТок и додирните опцију Ажурирај.

Метод 4: Решите проблеме са мрежном везом

Још један главни разлог зашто нема грешке у мрежној вези у ТикТок-у је ваша нестабилна интернет веза. Ако ваш Ви-Фи рутер има било какве привремене грешке или грешке, онда се овај проблем може појавити и на вашем уређају. Дакле, морате поново покренути рутер да бисте уклонили све привремене грешке. Такође, морате осигурати да су све мрежне конфигурације исправне да бисте имали стабилну интернет везу. Ево нашег коначног водича за решавање проблема са Андроид паметним телефоном где можете да пратите кораке у методи за решавање проблема са мрежном везом.

Метод 5: Обришите ТикТок кеш податке

Други начин да поправите грешку ТикТок без интернетске везе је да обришете податке кеша апликације. Ево корака за брисање оштећених кеш података апликације ТикТок на вашем Андроид паметном телефону.

Напомена: Кораци наведени у наставку се изводе на Виво 1920.

1. Покрените подешавања уређаја.

2. Идите до подешавања за Апликације и дозволе и додирните опцију Менаџер апликација.

3. Сада, пронађите и додирните апликацију ТикТок.

4. Затим додирните Стораге.

5. На крају, изаберите опцију Обриши кеш.

Метод 6: Дозволите дозволе апликације ТикТок

Ако апликација ТикТок нема битне дозволе, то може узроковати грешку Нема мрежне везе у апликацији ТикТок. Стога следите ове кораке да бисте апликацији дали потребне дозволе.

1. Идите до информација о апликацији ТикТок.

2. Овде додирните Дозволе.

3. Сада укључите потребне дозволе.

Метод 7: Поново инсталирајте ТикТок апликацију

Можете поново да инсталирате апликацију да поправите грешку без мрежне везе у ТикТок проблему. Ово може да реши проблем без грешке мрежне везе у ТикТок-у. Следе кораци за поновно инсталирање апликације ТикТок из апликације Гоогле Плаи продавница.

1. Отворите Гоогле Плаи продавницу на свом паметном телефону.

2. Додирните икону Профил.

3. Затим изаберите Управљање апликацијама и уређајем.

4. Пређите на картицу Управљање, означите апликацију ТикТок и додирните икону смећа на врху.

5. Овде изаберите дугме Деинсталирај и сачекајте да се апликација деинсталира.

6. Затим потражите ТикТок апликација.

7. На крају, додирните опцију Инсталирај да бисте поново инсталирали ТикТок апликацију.

Метод 8: Контактирајте ТикТок подршку

Као последњи корак, можете посетити ТикТок центар за помоћ да бисте решили проблем без интернет везе у ТикТок-у. Ово је последње средство за решавање грешке ТикТок нестабилне интернет везе на вашем паметном телефону. Можете директно контактирати тим за подршку и рећи им проблем са којим се суочавате док користите ТикТок апликацију на свом уређају. Тим за подршку ће вам се јавити са решењем за решавање вашег проблема.

Често постављана питања (ФАК)

К1. Шта узрокује грешку ТикТок без интернетске везе?

Анс. Можда постоји много фактора који могу изазвати ову грешку као што су нестабилна мрежа, оштећени подаци кеша, привремене грешке итд.

К2. Да ли је ТикТок забрањен у Гоогле Плаи продавници?

Анс. Не, апликација ТикТок није забрањена у Гоогле Плаи продавници. Али није доступан у неким земљама попут Индије. Међутим, ТикТок је доступан у више од 150 земаља.

К3. Како решити грешку без мрежне везе ТикТок-а?

Анс. Можете покушати да решите проблем са својим Ви-Фи рутером и обезбедите да имате исправну интернет везу, иначе покушајте са горњим решењима да бисте исправили грешку.

***

Надамо се да је овај водич био од помоћи и да сте могли да поправите ТикТок без интернет везе. Обавестите нас који метод вам је најбољи за исправљање грешке у вези са мрежом у ТикТок-у. И, у случају било каквих упита/предлога, слободно их оставите у одељку за коментаре испод.