8 најбољих апликација за продају у гаражи за куповину и продају у локалној заједници (Андроид и иОС)

Купујте или продајте половне производе са својом заједницом помоћу апликација за продају у гаражи.

Производи које купујете за себе временом губе вредност. Штавише, можда више не желите да одређене ствари буду присутне у вашем дому. Међутим, то не значи да су бескорисни. Ови нежељени предмети за вас могу бити корисни за многе људе око вас.

За ово је намењена апликација за продају у гаражи. Апликација за продају у гаражи вам омогућава да продате своје половне ствари и зарадите нешто новца. Поред тога, ако сте купац, онда је то подједнако важно и за вас. Као купац, можете пронаћи одличне понуде за половне производе од људи у близини ваше локације.

Апликација за гаражну продају приказује све сајтове за продају у гаражи на којима се одвија продаја половних производа.

Постоје бројне апликације за продају у гаражи које су доступне за ваше паметне телефоне о којима ћемо разговарати.

Зашто користити апликацију за продају у гаражи?

Постоји више предности апликација за гаражну продају због којих их вреди испробати. Ево неколико главних разлога зашто би требало да користите апликацију за продају у гаражи.

#1. Продајте нежељене предмете

Ово вам даје згодан начин да продате своје половне производе и зарадите пристојан новац. Ово вам такође помаже да очистите сав неред и нежељене ствари из свог дома и тако створите простор за нове предмете.

#2. Еаси Промотион

Апликације за гаражну продају нуде боља промотивна средства за ширење свести о вашој гаражној распродаји. У недостатку такве апликације, ваша гаражна распродаја можда неће привући много пажње.

#3. Купујте производе по ниским ценама

Апликације за гаражну продају омогућавају вам да истражите коришћене предмете по најјефтинијим ценама. Можете да упоредите цене које нуде различити продавци и тако ухватите најбољу понуду.

  Како подесити фокус и подесити експозицију у апликацији камере за иОС 8

#4. Донирајте предмете

Апликације за продају у гаражи не односе се само на куповину или продају; такође можете донирати непотребне производе потребитим људима. Дакле, ово вам помаже да радите и за друштвене сврхе.

#5. Схиппинг Сервицес

Апликације за гаражну продају вам омогућавају да се држите подаље од стреса око испоруке било да сте купац или продавац. Већина апликација нуди сопствене услуге испоруке како би се осигурала ефикасна и безбедна испорука производа.

Хајде да истражимо неке од најбољих апликација за продају у гаражи.

ВарагеСале

ВарагеСале је дивна апликација за продају у гаражи доступна за Андроид и иОС паметне телефоне. Омогућава вам да извршите продају виртуелне гараже. Свако ко користи ову апликацију мора да прође кроз процес прегледа који је ручни.

Омогућава вам да проверите оцену чланова, као и просечно време одговора пре продаје. ВарагеСале олакшава слање порука и заказивање састанака.

Можете истражити различите локалне огласе и филтрирати категорије. Ово вам омогућава да имате персонализовано искуство за куповину и продају.

 • Доступно на:

 • Андроид

 • иОС

Карта блага продаје дворишта

Карта блага распродаје у дворишту вам омогућава да планирате и навигирате руту за продају дворишта у вашој близини. Омогућава вам да објавите гаражне распродаје или истражите све локације гаражних распродаја на мапи или у приказу листе.

Огласи вам показују комплетне детаље о сајту заједно са фотографијама. Такође добијате помоћ у вези са упутствима на мапи.

Ова апликација за продају у гаражи вам омогућава да претражујете по локацији, дану, удаљености итд. Можете да проверите оцену продаје као и упозорења других људи. Апликација Иард Сале Треасуре Мап вам омогућава да видите улични приказ локације. Такође можете поделити руту са својом породицом или пријатељима.

Ова апликација је доступна и за Андроид и иОС.

 • Доступно на:

 • Андроид

 • иОС

  13 најбољих јефтиних Андроид ТВ кутија

Продаја некретнина

Ако желите да будете у току са гаражним распродајама и аукцијама широм земље, апликација за продају некретнина је идеална за вас. Омогућава вам приступ хиљадама продаје широм земље. Можете лако лоцирати све локације.

Омогућава вам да претражујете користећи свој поштански број и локацију. Омогућава вам да брзо пређете на упутства за вожњу и усмерите продају која је у току. Његове прилагођене опције филтрирања вам омогућавају да персонализујете своју листу и креирате листу фаворита.

Можете преузети ову апликацију за свој Андроид паметни телефон или иПхоне.

 • Доступно на:

 • Андроид

 • иОС

У сусједству

Нектдоор је дивна апликација за вести из локалне околине и одлична платформа за продају у гаражи. Омогућава вам да откријете све што се дешава око вас, укључујући замену одеће и гаражне распродаје.

Поред гаражних распродаја, Нектдоор вам омогућава да останете у току са својом заједницом. Можете се упознати са разним бесплатним стварима и понудама.

Такође можете преузети апликацију за своје Андроид или иОС уређаје.

 • Доступно на:

 • Андроид

 • иОС

Цраигслист

Цраигслист је огромно тржиште гаражних распродаја које вам омогућава да лако купујете и продајете ствари. Покрива скоро све категорије у којима је могућа гаражна продаја.

Цраигслист-ова апликација за Андроид или иПхоне вам омогућава да брже пронађете стотине локација за продају гаража. Можете повољно да продајете и купујете локално, укључујући намештај, рачунаре, телефоне, књиге, уметност, одећу и још много тога.

 • Доступно на:

 • Андроид

 • иОС

Валлапоп

Откријте одличне понуде или лако продајте оно што више не желите уз Валлапоп. Ова апликација вам омогућава брз и једноставан начин продаје у гаражи помоћу паметног телефона.

Валлапоп је водећа апликација коју можете преузети за иПхоне или Андроид уређаје. Промовише праведну трговину и циркуларну економију, нудећи на тај начин бољи начин одрживе потрошње.

Показује вам половне производе доступне за продају у близини ваше локације. Ако и ви имате производе које више не желите, можете их ставити на продају.

  Како омогућити оцене звездица у апликацији за музику у иОС-у 10

Омогућава вам да креирате персонализована упозорења. Валлапоп такође нуди услуге куповине ако желите да купите или продате у другом граду.

 • Доступно на:

 • Андроид

 • иОС

5 миља

5милес је дивна апликација која је потпуно бесплатна за откривање половних ствари и наводи ваше половне ствари. Поред тога, можете пронаћи локалне услуге, адекватно место за живот и још много тога.

Са 5 миља, само треба да усликате свој предмет и дате га на продају. Ако желите да купите, можете истражити хиљаде производа само са својим поштанским бројем или локацијом.

Омогућава вам да делите свој унос на друштвеним медијима са пријатељима или породицом. Ова апликација је потпуно безбедна за коришћење. Овде можете прочитати рецензије продаваца и купаца.

Преузмите апликацију из Плаи Сторе-а или Апп Сторе-а за свој уређај.

 • Доступно на:

 • Андроид

 • иОС

Понудити

ОфферУп вам омогућава да продате своје половне ствари за неколико секунди и пронађете одличне понуде за половне производе. Можете лако да купите или продате скоро сваки коришћени предмет, укључујући намештај, одећу, прибор, гаџете и скоро све.

Ова апликација долази са функцијом репутације која вам омогућава да проверите оцену профила. Омогућава вам да шаљете поруке продавцима или купцима директно из апликације.

Ако сте продавац, то вам омогућава да креирате јединствену страницу продавца и на тај начин градите свој јединствени идентитет продавца. Можете сортирати ставке користећи категорије, локацију и још много тога.

Бесплатно преузмите ОфферУп за иПхоне или Андроид телефоне.

 • Доступно на:

 • Андроид

 • иОС

Окончање!

Савршена апликација за продају у гаражи може за вас откључати многе невероватне понуде за разне половне ствари. Такође, можете имати прилику да продате своје половне производе и зарадите пристојан новац.

Горе наведене апликације могу вам помоћи да то лако постигнете. Дакле, испробајте ове апликације и будите део ваше оближње гаражне распродаје.

Можда ћете желети и да истражите најбоље платформе за почетак продаје на мрежи.