8 најбољих програма који мењају живот из Миндваллеи-а

Убрзани начин живота и увек захтевна очекивања стављају непотребан стрес и анксиозност на све, што доводи до борбе и непријатног живота. Програми који мењају живот ће додати позитивне вибрације вашим животима.

Шта су потребни програми који мењају живот?

У 21. веку живот је постао све сложенији због све веће конкуренције, тежње за растом и повећања очекивања.

Да ли знате да постоји стална битка у свакоме? Борба за достигнуће, савршенство, финансијску стабилност, професионални развој и шта год. Ако узмете било коју особу, земљу или професију, увек постоји журба да се зграби више.

Молим те, немој то схватити другачије. Ако желимо да живимо у овом модерном свету, онда постоји потреба за свиме, али је врло танка линија између потребе и жеље. Жеља тера човека да трчи, а како је то жеља, она ће се појављивати једна за другом, а човек ће трчати током свог живота.

С обзиром на савремени свет, стално смо мотивисани, често не знајући зашто доводимо до немира и непотпуности. Други фактори који стварају хаос изнутра (унутар) и споља у свачијем животу су данашња изолована радна места, растућа конкуренција и професионални изазови.

Такав начин живота доводи до стреса, немира, анксиозности, нестрпљења и трауме, што доводи до несрећног живота и многих доживотних болести.

Неки људи могу наићи на ове проблеме и предузети хитне кораке да их обуздају како би пронашли смислена решења. Ипак, нажалост, већина нас игнорише ова питања несвесно због свакодневних активности и задатака, али негде у дну срца знате да то не желите да прихватите.

Постоји један древни цитат у хиндуизму – Промените своје мисли и оне ће променити ваш живот.

Дакле, да бисмо превазишли сва ова уска грла и живели задовољан живот, постоји потреба за животном трансформацијом или програмима самотрансформације.

Животна трансформација је унутрашња и спољашња промена која нас доводи у усклађивање са нашим највећим потенцијалом. Ако не највећи потенцијал, онда ће барем ови програми помоћи да се живи нормалан, миран и задовољан живот. Звучи сјајно, зар не?

Једна од бесплатних и најприступачнијих (теоријски) метода за трансформацију је промена у мислима кроз свакодневно посредовање. Али није потребно рећи да је медитација једно од осмих чуда.

Дакле, у овом посту ћемо видети неке програме трансформације професионалног живота који ће пружити смернице и подршку за превазилажење постојеће ситуације и помоћи да се крене напред на смислен начин.

Програми који трансформишу живот фокусирају се на помагање појединцима да разјасне своју тренутну ситуацију и креирају акциони план за учење нових вештина, лични развој, план исхране, позитивне промене у начину живота и још много тога како би постигли своје жељене циљеве.

Такође прочитајте: Апликације за медитацију дизајниране за децу

Како ће програми који мењају живот помоћи појединцима?

Програми који мењају живот могу помоћи људима да трансформишу своје животе побољшањем психолошког благостања. Такви програми оснажују људе да преузму контролу над својим животима и направе позитивне промене.

Они нуде ресурсе за подршку људима у постизању својих циљева и усмерења на бављење било којим областима свог живота у којима могу имати потешкоћа.

Доњи видео запис из Миндвалеија објашњава потребу за програмима трансформације живота.

Програм трансформације живота нуди прилику за изградњу вештина, стицање знања и предузимање радњи које могу довести до бољег испуњења у данашњем свету технологије и брзих промена.

Постао је изазов остати фокусиран и створити дубоке професионалне или личне везе како су нам животи постали сложенији. Програми трансформације живота омогућавају људима да истраже и остваре свој потенцијал и дају им место да упознају нове људе и стекну корисна искуства.

Људи могу улагати у себе и остварити свој пуни потенцијал усвајањем програма живота или самотрансформације.

Ови програми су направљени да помогну људима да побољшају своје животе и постигну огроман успех у личном и професионалном животу. Ови курсеви наглашавају јачање способности, укључујући тимски рад, лидерство и решавање проблема.

  8 сјајних КСФЦЕ тема за проверу

Они такође нуде помоћ и усмеравање који могу повећати мотивацију људи, самопоуздање и способност за успех. Програми који мењају живот захтевају од учесника посвећеност променама, а вођство стручног тренера може помоћи да се ове промене буду плодоносне и дуготрајне.

Ови програми могу дати учесницима могућност и информације да препознају, ријеше и спрече друштвене и личне проблеме. Уписом у програм може се приступити разним услугама и ресурсима, од развоја каријере до психолошке подршке.

Такође, ови програми стварају широки систем подршке који може бити извор снаге у тешким временима.

У одељку испод, погледаћемо један од добро познатих и широко популарних програма за трансформацију живота из МиндВаллеи-а.

Миндваллеи је иновативна платформа за учење личне трансформације која се бави свим аспектима благостања, укључујући односе, здравље, начин размишљања итд.

Миндваллеи Супербраин

Онлајн курс под називом Миндваллеи Супербраин је намењен да помогне онима који желе да побољшају свој капацитет за учење, фокус и памћење. Програм је заснован на научној идеји неуропластичности, која омогућава вашем мозгу да се прилагоди, расте и поново ожичи.

Овај тренинг јача менталне вештине како бисте напунили свој мозак и ослободили свој пуни потенцијал. Програм користи најсавременије стратегије и ресурсе за врхунске перформансе, брзо читање и неуронауку како би максимизирао когнитивне капацитете.

Јим Квик стручно оптимизује процес за ослобађање ваше надљудске меморије, фокуса и брзине учења и креира програм.

Он има стручност у подучавању професионалаца како би побољшали своје каријере, холивудских суперзвезда да памте своје линије, извршних директора и предузетника како би своје пословање подигли на нове висине. Често се појављује у часописима као што су Суццесс, Форбес, ЦНБЦ, итд.

Кроз овај курс, који је подржан од стране науке, боље разумете како функционише мозак и развијају се когнитивне вештине. Овај програм користи приступ који је толико једноставан да га практично свако може користити да брзо пробуди пуни потенцијал свог мозга и искуси трансформационе ефекте.

С обзиром да је потребно само 20 минута дневно током 30 дана, програм је лако укључити у вашу свакодневну рутину. На овај програм се до сада већ уписало три милиона људи.

Миндваллеи Медитатион

Миндваллеи пружа оквир за посредовање како би се оствариле стварне користи у савременом свету. Ову медитацију је дизајнирала оснивачица Зива медитације, Емили Флетцхер.

Програм користи модеран и изводљив приступ и пружа практичне алате за потпуну промену у вашем личном и професионалном животу.

Овај програм се препоручује свима, али стварну корист могу добити људи који желе да управљају стресом и живе удобним животом.

Оквир медитације покривен у овом програму помаже вам да останете фокусирани и дисциплиновани и да лако управљате препрекама у животу.

Предложена техника вам помаже да се истакнете и постигнете свој врхунски ниво перформанси и побољшате своју продуктивност и створите безграничну енергију.

Трајање овог програма посредовања који је доказан и ефикасан је 33 дана. Тренер ће свакодневно, корак по корак, инструкције да постигнете добар сан, повећате виталност и повећате продуктивност.

Миндваллеи Куантум Јумпинг

Овај курс квантног скакања из Миндваллеи-а може бити моћан извор за лечење, било да покушавате да излечите физичку повреду или болест, окончате духовну кризу или чак смирите емоционалну рану или трауму.

Бурт Голдман је креирао онлајн програм Куантум Јумпинг да би вам омогућио да се повежете са својим другим ја користећи моћ побољшане визуелизације.

Курс ће бити користан на следеће начине:

 • Научите све нове вештине брже
 • Помаже у проналажењу одговора и решења која су вам потребна да бисте превазишли проблеме
 • Помаже да проширите свој обим и хоризонт да бисте поставили реалне циљеве и визију
 • Фино подесите своје мисли да манифестујете снове и жеље
 • Можете добити интуитивно упутство за тражење правог пута

Он интегрише најновија открића у квантној физици и психологији. Нуди оригиналну и добро избалансирану стратегију засновану на квантној физици за побољшање физичког и менталног благостања. Његови принципи и теорије имају за циљ да примене налазе квантног истраживања на свакодневни живот.

То је најсавременија техника визуелизације која вам омогућава да креирате живот са бескрајним потенцијалом. Програм Куантум јумпинг нуди стратегије за повећање ваше способности да достигнете свој потенцијал и превазиђете препреке.

  Стримујте уживо на ИоуТубе, Твитцх, Фацебоок и још много тога са ових 10 алата

Није потребно никакво претходно знање да бисте пратили и постали високо квалификовани квантни скакач; наставни план и програм је направљен за једноставно учење на вашу брзину. Све што вам треба је отворен ум. За учење ове трансформационе праксе, обука је представљена кроз серију видео предавања, визуелних приказа и вежби ума на алфа нивоу.

Миндваллеи Унцомпромисед Лифе

Миндваллеијев бескомпромисни програм је дизајниран да репрограмира ваш ум тако да ваши мисаони обрасци могу да раде по вама.

То је програм трансформационе хипнотерапије који је осмислила британски терапеут број један Мариса Пеер која ће вас водити кроз проверени процес за преобликовање вашег ума и мисли који ће деблокирати пуни потенцијал вашег живота.

Трансформациона хипнотерапија је процес за стварање дубоке и трајне промене у вашем унутрашњем програмирању који преокреће ваш мозак за врхунске перформансе и третира различите аспекте живота, као што су депресија, управљање болом, стрес и још много тога.

То је потпуна наука о оптимизацији ума која потпуно трансформише човеково размишљање и живот. Помаже да се поново напише програм ума како би се трансформисала слика о себи и самопоштовање, а такође помаже да постанете имуни на критике које могу да пустоше ваш ум.

Програм је за 8-недељну сесију. Мариса Пеер ће се повезивати са вама сваке недеље кроз серију интерактивних сесија трансформационе хипнотерапије кроз средње туторијале, хипнотичке вежбе и сесије питања и одговора.

Већ 1,6 милиона људи се уписало на програм, а ако желите да се издигнете изнад сумње у себе и ограничавајућа уверења и остварите успех, овај курс ће вам помоћи да остварите свој сан.

Миндваллеи Слееп

Један од најистакнутијих стручњака за спавање на свету, др Мајкл Бреус, који је помогао милионима појединаца да стекну квалитетан сан широм света, креирао је програм. Можда се у овом тренутку питате зашто је спавање тако кључно. Овај програм о спавању је дизајниран за људе који немају довољно сна.

На Гоогле-у можете пронаћи велику количину истраживања и студија случаја о томе како сан утиче на опште благостање особе.

Извештај Националног института за срце, плућа и крв, САД, под насловом Зашто је сан важан, вреди прочитати.

Имате ли проблема са спавањем? Симптоми могу укључивати умор и тромост током дана и очигледне проблеме са вашим теном, имунитетом, варењем, емоционалним благостањем, итд. И поврх свега тога, ако вам рецепт за спавање не помаже, онда би вероватно требало да пробате ово наравно.

Према студији америчке Националне медицинске библиотеке, само у САД живи између 50 и 70 милиона хроничних људи са несаницом. Истраживање такође наводи низ здравствених проблема који могу настати због недовољно спавања.

Овај програм је за свакога ко се бори да заспи или има проблема да спава целу ноћ. Обука траје само пет сати током двадесет осам дана и учи вас како да користите технику спавања која намерно манипулише вашим окружењем и хормоналним нивоима да бисте изазвали дубок сан на основу вашег циркадијалног ритма.

Открићете како да промените свој ум и тело да бисте се пробудили пуни енергије и да никада више не користите будилник. Без обзира да ли рано устајете, ноћу или „спавате лако“, почећете да спавате најлепше у свом животу након што се програм од 28 дана заврши.

Открићете како да користите најновија истраживања о спавању да бисте одредили своје идеално време за спавање и прецизну количину сна која је потребна вашем телу и уму.

Миндваллеи Ултраминд

Да ли желите да ослободите пуну снагу свог ума? И у потрази за начином да превазиђете своје потешкоће и неизвесност, овај научно потврђени програм о оснаживању Ултраума је за вас.

Жозе Силва је успоставио овај програм 1960. године, коме се сада диви преко 6 милиона појединаца у 110 земаља.

Овај Ултраминд систем је високо оптимизован оквир за буђење највећег потенцијала вашег ума придржавајући се научног разумевања четири примарна стања људске свести и како да их користите да бисте достигли свој врхунац.

  Промените понашање функцијских тастера на основу активне апликације [macOS]

Обука вам даје ресурсе за приступ вашим урођеним природним способностима, које можете користити да драстично и без напора промените свој живот.

Курс укључује следеће битне факторе:

 • Оптимизован процес посредовања за физичко и ментално опуштање
 • Вежбајте да уђете у алфа ниво (једно од четири стања примарне свести ума) функционисања
 • Напредна техника за откривање скривених информација
 • Технике за решавање проблема и фокусирање на очекивања
 • Како да користите свој ум да излечите своје тело, себе и друге

Како напредујете, почећете да каналишете своје унутрашње моћи на неочекиване начине. Ваша инвентивност и интуиција ће, на пример, порасти. Изненада ће вам доћи иновативни одговори, што ће резултирати већом љубављу према себи и самопоуздање ће проистећи из вас.

Извор обухвата 28 дана и хостује га на мрежи оснивач Миндваллеи-а. Његови алати и обука ће вам помоћи да схватите таленте свог ума и јасан пут до достизања свог пуног потенцијала ако можете да одвојите само 15 до 20 минута сваког дана од свог заузетог распореда.

Миндваллеи фокусиран и неометано

Да ли се лако ометате, што вас спречава да се фокусирате и обављате своје дневне важне задатке? Овај курс о томе да постанете усредсређени и неометани помаже вам да превазиђете ометање изнутра и споља у његовом 27-дневном процесу.

Аутор курса је Нир Ејал, који је најбољи тренер за стратегију формирања навика, а курс се састоји од свакодневног коучинга, тренинга и трансформационих алата.

Курс је заснован на напредним и научним аспектима као што су неуронаука, психологија и технологија формирања навика која води ваше унутрашње програмирање да постигне најбољу јасноћу, перформансе и продуктивност.

Испод су неки од кључних фактора које курс наглашава:

 • Кључни психолошки фактори који изазивају сметње
 • Како добро управљати својим временом и како се издићи изнад искушења
 • Како спречити сметње као што су на радном месту, дигитални уређаји итд.
 • Технике успостављања неометаних односа

Курс вам такође помаже да откријете обрасце и слепе тачке да бисте превазишли ометања и усмерили своју енергију где год желите да стекнете стварност у себи и свету око себе.

Програму је потребно само 5-15 минута дневно да бисте разумели важне димензије живота, као што су уверења, дневне навике и рутине, и да бисте се фокусирали и дали најбоље резултате.

Након завршетка програма, стећи ћете вештине да живите продуктивнији, испуњенији и смиренији живот, што је важно за миран живот.

Миндваллеи Бусинесс Фреедом Блуепринт

Да ли сте предузетник или имате предузетнички начин размишљања? Тада се изазови који долазе на путу, као што су анксиозност, огромно оптерећење и финансијска неизвесност, могу ослободити уз помоћ овог курса о нацрту пословне слободе.

Овај програм је осмислио међународни предузетник и пословни ментор Ериц Едмеадес, који има деценије искуства у изградњи успешних послова у различитим областима и индустријама.

Обука је намењена стварању веома успешног пословања, а период обуке траје шест недеља. Програм је за све врсте предузетника и пружа детаље о најбољим системима и алатима за аутоматизацију и оптимизацију вашег пословања.

Главни нагласци обуке Бусинесс Фреедом су:

 • Креирање визије за посао
 • Управљање људима у смислу запошљавања и креирања система прегледа
 • Планови за ЦСИ (стална побољшања услуге)
 • Маркетинг за подизање пословања на нове висине
 • Израда излазног плана и аутоматизација пословања

Како се приближавате крају обуке, искусићете брз напредак у сваком аспекту пословања, као што су интерни процеси, управљање тимом и улогама, маркетинг, па чак и ваше лидерске вештине.

Програму је потребно само 20 минута дневно и води вас кроз дубинске видео снимке, алате, оквире и процесе за изградњу високо оптимизованог и аутоматизованог пословања.

Завршне речи

Обимни центар за онлајн ресурсе Миндваллеи промовише ментално и физичко благостање. Веб локација нуди разне туторијале, видео записе, подкастове и друге материјале који помажу корисницима у њиховој потрази за духовним и личним развојем.

Такође, пружа алате потребне за постизање циљева, неговање предузетничког духа и побољшање физичког благостања.

Програми имају свеобухватан приступ да науче ученике како да размишљају критичније, формирају дубље везе са другима и живе срећније и задовољније.

Затим погледајте најбоље апликације за праћење циклуса спавања.