8 предности куповине уређаја прилагођеног деци за ношење за вашу децу

Кључне Такеаваис

  • Носиви уређаји прилагођени деци чине физичку активност забавном кроз функције као што су праћење корака, изазови активности и виртуелне награде.
  • Носиви уређаји промовишу осећај независности обезбеђујући ГПС праћење и комуникационе функције које родитељи могу да прате у реалном времену.
  • Паметни сатови и уређаји за праћење фитнеса нуде могућности учења кроз игре и образовне активности, помажући деци да развију важне вештине.

Родитељи могу имати користи од носиве технологије за децу због аспеката као што су родитељска контрола и ГПС праћење. Али како деца заправо могу имати користи од ношења ових уређаја?

Од подстицања вежбања и одржавања здравих навика до показивања њиховог посебног идентитета, ево неколико предности дечијих уређаја за ношење.

1. Физичку активност чини забавном

Најчешћи уређаји за ношење за децу су углавном фитнес трацкери или паметни сатови. Ови уређаји обично нуде функције које подстичу децу да остану срећна и здрава претварајући физичку активност у нешто забавно.

Често може бити тешко покренути своју децу, али то не мора да буде са носивим уређајима као што су Фитбит Аце 3 анд тхе Гармин Вивофит Јр. 3. Аце 3 има целодневно праћење корака и активности, као и виртуелне значке и трофеје које деца могу да скупе када заврше изазове.

С друге стране, Вивофит Јр. 3 чини физичку активност забавном нудећи колекционарске драгуље, фитнес картице и забавне игре и активности након 60 минута свакодневног вежбања.

2. Подстиче осећај независности

Како деца постају старија, вероватно желе да осете неку врсту независности. А носиви уређаји могу им пружити управо то тако што ће родитељима пружити мир да су њихови малишани безбедни, а да им и даље дају слободу.

  Како учинити да се ИоуТубе видео снимци непрекидно врте

Многи дечји паметни сатови, као што је Габб Ватцх 3, пружају функције за које деца вероватно нису заинтересована, као што су ГПС праћење и геофенцинг. Међутим, они могу да подрже свој осећај независности, а да то не препознају. Било да ходају до школе или иду да се играју са пријатељима, родитељи могу да користе ове функције да би их контактирали и надгледали у реалном времену.

3. Ствара забавне могућности за учење

Што се тиче паметних сатова и фитнес трацкера прилагођених деци, једна од најочитијих прилика за учење за децу је да их научите како да кажу време.

ВТецх КидиЗоом Смартватцх ДКС3 укључује специјалну уграђену активност под називом Тиме Мастер која помаже деци да науче како да кажу време. Али осим што показује време, овај паметни сат нуди забавне уграђене могућности учења и неколико занимљивих игара.

Деца могу чак и да се упаре са својим пријатељима који такође поседују КидиЗоом паметне сатове и играју образовне игре за два играча као што су Финд тхе Диамондс, Треасуре Хунт и Тиц-Тац-Тое.

Још један одличан уређај за ношење за децу је Литтле Тикес Тоби Робот Смартватцх, јер се може похвалити библиотеком бесплатних образовних игара и активности.

4. Одржавајте комуникацију са пријатељима и породицом

Већина носивих уређаја за децу укључује комуникационе функције, а неке од најчешћих су гласовни позиви и слање порука. Одржавање дигиталне линије комуникације са другима може помоћи деци која се осећају усамљено или стидљиво.

Деца могу да користе ове носиве уређаје за комуникацију не само са својим родитељима већ и са школским пријатељима и другим члановима породице. На срећу, све листе контаката су под контролом родитеља, тако да деца никада не морају да брину о интеракцији са странцима.

  Како брже куцати е-пошту у Гмаил-у

Тражите забаван, али безбедан паметни сат са којим ће деца волети да комуницирају? Видео позиви, гласовни позиви и текстуалне поруке доступни су на ТицкТалк 4 паметном сату.

5. Пружа забаву прилагођену деци

Носиви уређај који пружа забаву прилагођену деци је нешто од чега би деца имала велике користи. Плус, то је вероватно главни разлог зашто деца желе да их носе! Према а Кембриџ енглески чланакдеца могу да имају боље ангажовање, учешће, постигнућа и присећање свог учења уз помоћ игара.

Поред тога што је цоол и удобан, Габб Ватцх 3 има унапред инсталирану апликацију под називом Габб Го. Омогућава деци да се брину о својим виртуелним кућним љубимцима. Деца морају да брину о својим малим пријатељима да би зарадила новчиће и откључала друге јединствене кућне љубимце као што су једнорог или аксолотл.

ТицкТалк 4 је још један паметни сат са забавом коју ће деца волети и која долази у облику неограничене музике, подкаста и прича. Међутим, увек будите сигурни да размотрите предности и недостатке паметног сата за децу пре него што га купите.

6. Изразите свој јединствени стил и личност

Поред игара и забаве, једна од других изузетних предности коју деца воле код носивих уређаја је то што могу да их користе да изразе свој јединствени осећај за стил и личност.

Претходно поменути Гармин Вивофит Јр. 3, на пример, доступан је у различитим дизајнима за децу на избор. Ови дизајни укључују оригиналне Гармин дизајне заједно са Диснеи Принцесс, Марвел и Тхе Мандалориан. Најбољи део је што се дизајн који одаберу интегрише са екраном сата и целокупним искуством.

Штавише, већина паметних сатова и фитнес трацкера за децу, попут Фитбит Аце 3, дају им избор различитих боја као и опционих додатака.

  Ако обављате ових 6 активности на мрежи, ВПН је неопходан за вас

7. Увек будите сигурни и здрави

Функције за хитне случајеве и безбедносне функције су најважнији аспекти које родитељи узимају у обзир када одлучују о ношењу за своју децу. Али ове карактеристике могу користити и самој деци. Деца се могу осећати угодније без родитеља или старатеља који их чувају ако могу једноставно да притисну дугме кад год се осећају као да су у опасности.

Штавише, деца се могу осећати опуштено знајући да њихови родитељи увек знају где користе ГПС праћење — ово посебно добро функционише за децу која често одлутају или се изгубе.

Осим тога, већина носивих уређаја као што су паметни сатови ће аутоматски укључити ГПС праћење локације и сигурносне зоне; Једноставна опција за ношење са импресивним безбедносним карактеристикама је АнгелСенсе уређај. Може се причврстити на одећу, ранце или џепове и укључује СОС дугме и ГПС праћење уживо.

8. Изградите здраве навике

Важно је да деца од малих ногу почну да граде здраве навике, попут помагања у кућним пословима. Ове навике могу помоћи деци да изграде самопоштовање, независност и организационе вештине.

Носиви уређаји, као што је Габб Ватцх 3, могу бити од велике помоћи када су у питању ове здраве навике и смањење неодољивог осећаја који долази са свакодневним пословима и задацима. Користећи унапред инсталирану апликацију Габб Го, деца могу да буду у току са листама обавеза које су родитељи направили за њих. Деца могу сакупљати новчиће за извршавање ових задатака и уновчити их за награде.

Поред тога, Гармин Вивофит Јр.3 има пратећу апликацију коју родитељи могу да користе да деци доделе задатке заједно са наградама у новчићима. Деца тада могу да користе своје новчиће за откуп награда као што су игре.

Носиви уређаји су данас неопходни за децу

Од уграђених образовних активности и алата за учење до забавних игара и фанки дизајна—носиви уређаји за децу могу бити опремљени готово свим! Штавише, само ношење може побољшати дететову независност, комуникацију и физичку активност.

Деца ће сигурно волети предности ношења хладног и живописног уређаја са играма и активностима, док родитељи могу да искористе предности безбедносних функција без да буду потпуно инвазивни.