АндаСеат-ови ‘Цхеат Цодес’: Догађај ограниченог времена

АндаСеат је један од водећих произвођача столица за игре на свету. Столице компаније нису популарне само код обичних играча, већ и код еспортских тимова. Његов примарни фокус је да играчима пружи удобност високог квалитета током дугих периода седења који им је потребан.

Вредност заједнице се не може преценити, што је посебно тачно на овој све повезанијој планети коју делимо. АндаСеат негује своју заједницу, која убире награде које су део тога. То је успешан центар за гејмере и ентузијасте технологије, а ако се уклапате у рачун и нисте већ члан ове живахне мреже, можда је време да се придружите.

АндаСеат жели да награди своје чланове заједнице својим ограниченим временом Догађај ‘Цхеат Цодес’. То је златна прилика да откључате ексклузивне попусте и уживате у читавом низу даљих погодности, укључујући поклони и такмичења. Можете бити део ове колективне радости и открити шта АндаСеат заједница може да понуди.

Догађај који мења игру за заједницу АндаСеат

Од 12. октобра, АндаСеатов догађај ‘Цхеат Цоде’ нуди ентузијастима игара и технологије свуда приступ издашним попустима на врхунске играчке столице и додатке. А најбољи део је то што једва да морате ништа да урадите да бисте покренули уштеде!

  Како променити Иахоо адресу е-поште

Да бисте започели пут ка невероватним попустима, потребно је само да посетите АндаСеат канале друштвених медија и одмах добијете код за попуст од 10 долара.

Можете завршити ствари тамо ако желите. Међутим, пратећи смернице дате на каналима друштвених медија компаније, имате прилику да остварите још веће попусте. Ако волите да уштедите новац на опреми за игре врхунског квалитета, то је једноставно.

АндаСеатова жива и посвећена заједница лежи у срцу његовог успеха. АндаСеат препознаје да његови купци нису само то. Уместо тога, признаје да су они партнери у мисији да редефинишу удобност играња. Не ограничавате се само на попусте и статус тако што ћете постати део АндаСеат заједнице; добијате потпуно ново искуство, а ево и зашто.

Ексклузивни попусти

Уживање у попустима и фласх распродајама је једна од примарних предности придруживања АндаСеат заједници. Попусти су редовни, а ускоро ћете видети да се уштеде збрајају.

Рани приступ производу

Играчи воле да буду испред игре, и АндаСеат то разуме. Чланови заједнице често имају прилике за рани приступ новим производима и ограниченим издањима.

Представљамо АндаСеат Кс ВБГ Еспортс Цхаир

Унапредите своје искуство играња уз ергономски дизајнирану столицу из АндаСеат-а, хватајући ватрену суштину еспорта у црвено-белој боји ВБГ-а. Направљен за стил и удобност, мора имати сваки професионални играч. Посетите Веб страница АндаСеат к ВБГ да проверим!

Повезивање са истомишљеницима је минско поље информација за чланове АндаСеат заједнице. Осим догађаја ‘Цхеат Цодес’, можете уживати у другим догађајима у заједници, поклонима и такмичењима, док све време делите и стичете искуства са другим члановима.

  Како купити ТВ за игре у 2020

Придружите се АндаСеат заједници у само неколико једноставних корака

Ако вам се допадају ексклузивни попусти, рани приступ производима и интеракција са АндаСеат-овом динамичном заједницом, регистрација је једноставан процес. Ево свега што треба да урадите:

Посетите АндаСеат-ове платформе друштвених медија

Прво, морате да узмете свој код за попуст од 10 УСД. Ово вам је потребно за догађај ‘Цхеат Цодес’. Одатле можете сматрати да је ваше чланство почело.

Пратите смернице на друштвеним медијима

Једном када сте расположени за још веће попусте, пратите АндаСеат-ове смернице на његовим платформама друштвених медија. Задаци као што су дељење постова, интеракција са садржајем или упућивање пријатеља ће генерисати више кодова и омогућити вам приступ већој уштеди.

Придружите се АндаСеат-овом Дисцорд-у

Већина радњи се одвија на АндаСеат-овом Дисцорд серверу. Пријавите се за интеракцију са заједницом, вести о догађајима – укључујући ограничени временски догађај ‘Цхеат Цодес’, и дискусије и информације о АндаСеатс квалитетним производима. То је живахан простор за повезивање, учешће и држање испред игре.

Заједница АндаСеат: Не само о попустима

Иако су попусти несумњиво привлачни, није све о чему се АндаСеат заједница бави. Догађај ‘Цхеат Цодес’ је само глазура на торти. Прихватање заједнице која дели вашу страст према играма, технологији и удобности пружиће вам много више предности.

Ово чини АндаСеат више као стил живота него бренд. Било да сте професионални играч коме је потребна најбоља опрема или повремени играч који само жели да се препусти озбиљно удобној столици за игре, АндаСеат-ова заједница је тамо где желите да будете.

  Ослободите моћ маркетинга путем е-поште са Цампаигнер-ом

Искусите моћ заједнице док добијате приступ невероватним попустима тако што ћете се придружити Догађај ‘Цхеат Цодес’. Ваше искуство играња никада више неће бити исто!

Ово је спонзорисани пост. Избори производа и мишљења изражена у овом чланку потичу од спонзора и не одражавају уређивачки правац МакеУсеОф или његовог особља.