8 Софтвер за стоно издаваштво за креирање фантастичних маркетиншких материјала

Дизајнирање фантастичних маркетиншких материјала уз мали буџет сада је могуће уз овај најбољи софтвер за стоно издаваштво.

Десктоп Публисхинг (ДТП) користи специјализовани софтвер за дизајнирање висококвалитетног дизајна и изгледа визуелног садржаја за дигиталне медије. Овај софтвер омогућава појединцима да дизајнирају документе како би комбиновали текст, слике, графиконе и друге визуелне елементе. На пример, књиге, часописи и други штампани или електронски материјали.

Десктоп Публисхинг је олакшало објављивање онима који желе да дизајнирају своје маркетиншке изгледе без ангажовања професионалног дизајнера. Штавише, софтвер за стоно издаваштво нам омогућава да сами производимо документе високог квалитета који су повољни за буџет.

Шта је софтвер за стоно издаваштво?

Са ДТП софтвером, појединци могу неприметно да прилагођавају слике, текстове и различите визуелне елементе према својим жељама и несвиђањима. Овај софтвер се користи за прилагођавање новог визуелног садржаја за дигиталне медије.

Међутим, штампарска и издавачка индустрија обично користи овај процес за прављење привлачних дизајна. Ипак, данас предузећа, организације и појединци користе ову технику како би њихови документи изгледали професионално.

Поред тога, овај софтвер је погодан за џепове. Ови програми нуде различите функције, укључујући напредне распореде и алате за дизајн који се могу извести у различитим форматима.

Међутим, ове апликације углавном користе графички дизајнери и маркетиншки професионалци. Такав софтвер правилно поравнава текст и слике према жељама корисника. Корисници могу да користе унапред припремљене шаблоне или да креирају странице од нуле користећи доступне алате.

Како софтвер за стоно издаваштво помаже појединцу?

Сада након сазнања о овом софтверу, поставља се питање како овај софтвер за десктоп издаваштво помаже појединцима. Прилагођавање документарних филмова професионалног изгледа је од суштинског значаја, што их чини лаким за читање и привлачним.

Корисници могу брзо дизајнирати изванредан и ексклузиван дизајн који представља њихову креативност. Најбољи део је што је исплатив и флексибилан.

Међутим, софтвер за стоно издаваштво може помоћи људима да производе ефикасне, висококвалитетне материјале за различите сврхе. Хајде да проверимо како вам може помоћи.

 • За посао – Овај софтвер омогућава предузећима да прилагоде ексклузивне маркетиншке материјале професионалног изгледа како би привукли купце. То може подићи раст вашег пословања.
 • У образовне сврхе – Ови програми могу помоћи наставницима да осмисле свој водич за учење и материјале за учење, који укључују постере, планове лекција, коренске мапе и све остало.
 • За непрофитне организације – софтвер за стоно издаваштво омогућава непрофитним организацијама да дизајнирају информативне материјале и материјале са знањем за своје клијенте у року од неколико секунди.

Међутим, осим за професионалну употребу, корисници могу да користе овај софтвер за личну употребу и дизајнирају привлачне материјале као што су позивнице, честитке, албуми итд.

Зашто и када треба користити софтвер за десктоп издаваштво?

Разлози за коришћење софтвера за стоно издаваштво могу се разликовати од особе до особе у зависности од њихове употребе. Овде истичемо неколико разлога да објаснимо зашто и када треба користити овај софтвер.

 • За документе професионалног квалитета – Корисници могу дизајнирати своје документе користећи напредне алате и функције доступне у софтверу како би прилагодили своје документе високог квалитета.
 • За уштеду времена – Користећи његове функције, корисници могу да уштеде време аутоматизацијом задатака који се понављају.
 • Да бисте уштедели свој новац – За дизајн дизајна, овај софтвер може бити најбоља алтернатива. Овај софтвер смањује потребу за професионалним дизајнерима.
  Да ли Валгреенс продаје полароид филм?

Поред свих ових карактеристика, најбоља карактеристика софтвера за десктоп издаваштво је његова флексибилност. Захваљујући овој особини, корисници могу да контролишу процес дизајна и да усавршавају своје дизајне све док не буду задовољни.

Међутим, компаније користе овај софтвер за десктоп издаваштво за привлачне огласе, билборде, визит карте или за прилагођавање докумената и медијских датотека. Овде смо заокружили врхунски софтвер за стоно издаваштво, истичући њихове јединствене карактеристике, предности и недостатке. Дакле, без икаквог даљег одлагања, кренимо на ово путовање.

Адобе ИнДесигн

Адобе ИнДесигн је међу најчешћим програмима које трговци, издавачи и дизајнери користе. Међутим, Адобе ИнДесигн је одличан за сложене и дугачке документе како би изгледали професионално. Штавише, овај софтвер за десктоп издаваштво је најпознатији по својим функцијама без премца уграђеним у њега.

Поред тога, богати сетови алата за распоред са другим креативним апликацијама у облаку као што су Пхотосхоп и Иллустратор чине дизајн флексибилним и приступачним. Без обзира да ли желите да дизајнирате дигиталне брошуре или постере компаније, овај софтвер за стоно издаваштво је врхунски изглед за било коју креацију.

Можете да користите ИнДесигн да бисте убрзали процес прегледа ваше компаније на брендбооку, што олакшава дељење имовине, додавање повратних информација и сарадњу са заинтересованим странама.

Штавише, његове главне карактеристике укључују векторску графику и интерактивне медије са технологијом аутоматског промене величине и вишеструким оријентацијама. Корисници могу да излазе податке у различитим доступним облицима, укључујући ПДФ и еПУБ.

Његове спецификације укључују следеће:

 • Цена: 20,99 УСД месечно
 • Систем подршке: Виндовс и Мац

Корисници могу приступити бесплатној пробној верзији, која важи 7 дана, како би стекли искуство. Укратко, у Адобе ИнДесигн софтверу за стоно издаваштво, корисници могу добити све што им је потребно где год их машта однесе.

КуаркКСПресс

КуаркКСПресс је објављен 1987. године и представља избор број један за преводиоце који раде на више пројеката истовремено, пружајући им многе могућности. Куарк омогућава корисницима да се интегришу са Мицрософт Екцел-ом и КСМЛ-ом како би се поједноставио извоз и увоз података. Данас, Куарк такође подржава е-књиге и веб странице.

Овај софтвер за стоно издаваштво омогућава корисницима да имају више контроле и да буду доносиоци одлука.

Главне карактеристике Куарк-а укључују његову способност креирања веб страница и Андроид апликација заједно са импресивним ОпенТипе контролама и увозом датотека из ИнДесигн-а.

Његове спецификације укључују следеће:

 • Цена: 474,00 долара
 • Систем подршке: Виндовс и Мац

Као и Адобе ИнДесигн, корисници Куарк-а могу имати бесплатну пробну верзију до 7 дана. Укратко, Куарк је програм лак за употребу за почетнике са 37 језика. Осим тога, нуди широк спектар импресивних функција које корисницима пружају медије и графику високог квалитета.

  Зашто су моје омиљене песме нестале из ТикТока?

СмартДрав

СмартДрав софтвер за стоно издаваштво је дизајниран имајући на уму захтеве почетника. Напредни алати, функције и аутоматизација омогућавају корисницима да самостално дизајнирају користећи своје мисли.

Међутим, СмартДрав софтвер ради на било ком оперативном систему са интернет везом. Осим тога, заједно са цртањем, можете планирати и организовати било који пројекат који желите да изградите.

Поред тога, његови моћни алати за стоно издаваштво издвајају софтвер од осталих софтвера за стоно издаваштво. Овај софтвер за стоно издаваштво је интегрисан са Јира, Трелло, Цонфлуенце, Оутлоок-ом и још много тога ради поједностављења радног искуства.

Његове спецификације укључују следеће:

 • Цена: 9,95 УСД месечно за појединачне кориснике и 5,95 УСД месечно за више корисника
 • Систем подршке: Виндовс и Мац ОС
 • Бесплатна пробна верзија: 7 дана

Његов интелигентни механизам за форматирање и висококвалитетни професионални резултати могу побољшати ваш процес стоног издаваштва. Корисници могу неприметно да деле датотеке помоћу апликација за дељење као што су Дропбок, Бок, Гоогле Дриве и многе друге.

Аффинити Публисхер 2

Аффинити Публисхер 2 је алтернатива Адобе-у са приступачном ценом и великим избором јединствених шаблона. Овај софтвер за стоно издаваштво је дизајниран да обезбеди приступачност за рад са више врста датотека и докумената. Осим тога, овај софтвер се добро интегрише са Аффинити апликацијама.

Штавише, Аффинити Публисхер 2 садржи напредне алате за типографију и широк спектар могућности прилагођавања тако да корисници могу неприметно да прилагођавају свој визуелни садржај. Дакле, због нижих цена, ово је доступно малим предузећима. Овај софтвер вам одговара ако сте аматерски корисник и желите да започнете своје путовање. Ипак, то је потпуно функционална апликација.

Његова спецификација укључује следеће:

 • Цена: 54,99 УСД месечно
 • Систем подршке: Виндовс и Мац

Аффинити Публисхер 2 нуди бесплатну пробну употребу до 90 дана, заједно са овим изванредним функцијама. Укратко, то је један од најбољих избора које можете направити, омогућавајући корисницима да креирају ексклузивне дизајне користећи доступне функције.

Марк

Дакле, следећи софтвер за десктоп издаваштво је Марк, раније Луцидпресс, који корисници могу да користе без икаквог пенија. Дакле, то је бесплатни софтвер за десктоп издаваштво објављен 2013. године.

Међутим, прилагођавање задивљујућих постера, памфлета, брошура и других креација са Марк-ом је бесплатно и лако. Овај софтвер за стоно издаваштво је дизајниран да превуче и испусти на платно и дизајн.

Штавише, можете користити његове уграђене шаблоне, чинећи процес бржим и лакшим. Можете да ускладиштите сву имовину свог бренда на једном месту. Са овим програмом заснованим на вебу и напредном функцијом аутоматизације података, можете уштедети много свог времена. Десктоп издаваштво и дизајн су увек били лакши за корисника.

Његове спецификације укључују следеће:

 • Цене: бесплатно за почетак или 3 УСД месечно
 • Систем подршке: Виндовс, Мац ОС и Убунту

Укратко, Марк омогућава корисницима да унапреде своју организацију док неприметно раде са својим тимом. Овај софтвер за стоно издаваштво такође омогућава корисницима да извозе садржај путем дигиталних и штампаних канала.

Свифт Публисхер

Свифт Публисхер је дизајниран посебно да буде изглед странице за Мац, доступан по приступачним ценама. До 500+ професионалних шаблона је доступно за различите пројекте штампања.

  6 најбољих еДисцовери софтвера за адвокатске фирме

Може да остави ИнДесигн иза себе у трци за најбољи софтвер за стоно издаваштво преко свог разноликог низа богатих колекција клипарта. Штавише, Свифт Публисхер нуди 2000+ бесплатних исечака и 40.000 слика са својом професионалном верзијом за само 9,99 долара.

Поред тога, ако корисници желе да креирају своје стилове текста, то могу да ураде помоћу његових напредних алата. Осим тога, главне странице су такође доступне за креирање ексклузивног садржаја. Међутим, корисници могу лако да приступе својим албумима из Аппле фотографија, иТунес библиотеке или било које фасцикле.

Његове спецификације укључују следеће:

 • Цена: 19,99 долара
 • Систем подршке: Мац ОС
 • Бесплатни пробни период: до 14 дана

Са Свифт Публисхер-ом, стварање интерактивног наратива за објављивање и дељење постало је приступачније. Дакле, само помоћу уређивача превуци и испусти, можете креирати своју агилну креацију.

иСтудио Публисхер

Ако желите једноставну и свеобухватну опцију за ваш процес објављивања на рачунару, доступан је иСтудио Публисхер, креиран 2009. године. Овај софтвер за стоно издаваштво је једноставан за коришћење и пријатан; дизајнер може приступити многим методама за извоз датотека. Можете учити из видео туторијала на мрежи ако сте почетник и желите да знате како да користите иСтудио Публисхер за десктоп издаваштво.

Поред тога, са иСтудио-ом, можете да извозите ПДФ датотеке за управљање бојама које су погодне за ваше задатке за припрему за штампу. Међутим, корисници могу да извозе датотеке у ЕПУБ, ПДФ или ПТФ формату.

Његове спецификације укључују следеће:

 • Цена: бесплатно за коришћење
 • Систем подршке: Мац ОС

Међутим, доступна верзија овог софтверског програма доступна је уз плаћену верзију за функције професионалног нивоа. Све у свему, иСтудио Публисхер софтвер за стоно издаваштво омогућава корисницима да дизајнирају глатке векторске распореде и бесплатан је и лак за употребу.

Пагинација омогућава корисницима да прикупљају податке из било ког извора, као што су Екцел, СКЛ, Престасхоп и други, како би их претворили у професионалне документе. Овај алат је корисницима олакшао креирање ажурних, висококвалитетних комерцијалних докумената.

Међутим, корисници који траже прилагођене цене са попустима на количину могу да изаберу софтвер за објављивање страница на рачунару. Комплетне опције прилагођавања и друге напредне функције привлаче кориснике. Међутим, софтвер је дизајниран само за неке кориснике јер је изазован.

Његове спецификације укључују следеће:

 • Цена: 550 долара годишње
 • Систем подршке: Већина система заснованих на претраживачу
 • Бесплатна пробна верзија: Није доступно

Укратко, софтвер је одлична замена за ИнДесигн са додатним предностима софтвера заснованог на облаку. Осим тога, у року од неколико минута можете креирати дизајн који изгледа као да су трајали сатима. Такође можете уредити готове пакете дизајна за јединствени излаз.

Закључак

Укратко, софтвер за десктоп издаваштво је направио револуцију у начину на који дизајнирамо и објављујемо визуелни садржај за дигиталне медије. Мноштво доступног софтвера може вам помоћи у прилагођавању ексклузивног дизајна за ваше дигиталне медије.

Ако још увек покушавате да одлучите који вам одговара, навели смо неколико наших најбољих предлога софтвера за стоно издаваштво које можете да користите без проблема. На крају, али не и најмање важно, како технологија напредује, корисници и даље траже боље верзије, функције и иновативније технике како би олакшали процес објављивања на десктопу.

Такође можете истражити неки софтвер отвореног кода за веб и графичке дизајнере.