9 најбољих софтвера за сатнице за запослене ГПС праћење времена

Праћење времена је од суштинског значаја за компаније и предузећа како би се осигурало да се време продуктивно користи. За ефикасно функционисање ваше компаније потребно је пратити време запослених.

Овде на сцену ступа софтвер временског распореда. Неопходан је и за професионалце који наплаћују по сатима. Ако постоји један запослени, можете пратити време чак и оловком. Али, овај задатак није могућ ако има више запослених. Дакле, треба да узмете помоћ софтвера за временске таблице.

Главни циљ софтвера за праћење времена је да разуме количину времена потребног за завршетак било ког одређеног задатка. Компаније могу тачно да наплаћују праћењем количине времена које су уложиле у одређени пројекат. Апликација Тимесхеет такође може да укључи функцију дигиталног ударања сата тако да знате колико времена је раднику потребно да изврши одређени задатак.

Сада, хајде да добијемо бољу идеју о софтверу за праћење времена и како он може помоћи предузећима да побољшају продуктивност компаније.

Шта је софтвер за праћење времена?

Софтвер за праћење времена помаже у праћењу рада сваког појединачног запосленог, као и броја сати које троше на одређене задатке. Одређени алати за праћење времена пружају само функцију пробијања сата за израчунавање колико је дуго радницима потребно да заврше задатке. Али, постоје и одређени алати са свеобухватним пакетом за управљање пројектима. Ове алате веома преферирају извођачи, компаније за професионалне услуге и слободњаци.

У већини апликација за праћење времена, корисници морају да покрећу тајмер када почну да раде. Тајмер ће забележити време које је радник провео на том конкретном задатку и наставити да ради све док тајмер не зауставите ручно.

Карактеристике

На тржишту су доступни одређени алати за праћење времена са додатним скуповима података за компаније које су више фокусиране на продуктивност, а не само на размишљање о трајању. Администратор система или менаџер смене одобрава податке док се подаци уносе у систем. Када одобре податке, они се гурају у фактуре, услуге плаћања и извештаје.

Софтвер за праћење времена може прилично олакшати људским ресурсима да управља запосленима и њиховим плаћањима.

Постоје различите функције у сваком алату за праћење времена. Неки алати такође нуде евиденцију свих активности тастатуре и миша запослених током радног времена. Апликација за ГПС праћење уграђена у ове алате за праћење времена такође вам може помоћи да пратите кретање запосленог. Морају да кликну на селфије када долазе или напуштају радно место.

ГПС трагач у реалном времену који је омогућен у алату такође омогућава геофенцинг. Ова функција ће вас упозорити кад год сте у близини радног места или чак када напуштате радну локацију. Са овом функцијом, подаци о времену доласка и одласка запослених могу се аутоматски преузети на основу њихове локације.

Осим тога, неке апликације временског распореда такође подржавају функције извештавања и функције управљања пројектима.

Све се радило о софтверу за праћење времена. Сада, хајде да истражимо како то може помоћи компанијама.

Како софтвер за праћење времена помаже било којој компанији?

Постоје различите функције уграђене у сваки софтвер за праћење времена. Ови алати се могу свидети различитим величинама предузећа, од малих до великих.

Свака компанија жели да њени запослени раде продуктивно. Често се види да запослени не губе време и само седе за својим столовима, али не раде никакав посао. Најбоља ствар у вези са апликацијама временског распореда је то што се ови проблеми могу решити. Компаније ће моћи да прате колико времена сваки запослени треба да изврши било који задатак.

Поврх тога, свакодневни задатак вођења евиденције улаза и времена сваког запосленог је такође замењен овим алатима. Менаџер може да зна да ли запослени само седи и сурфује интернетом уместо да обавља задатак помоћу записа о активностима тастатуре и миша.

Извештаји о раду запослених могу олакшати менаџерима да објаве исплате сваког запосленог или слободњака. Ово је најзначајнија предност софтвера за праћење времена.

Дакле, постаје јасно да постоји много случајева употребе за сваки софтвер за праћење времена. Ако се радујете одржавању дисциплине и повећању продуктивности ваших запослених, онда свакако морате размислити о инсталирању ових алата у вашој компанији.

Пошто постоји много алата за праћење времена доступних на тржишту за праћење запослених уживо, постаје прилично збуњујуће изабрати један. Због тога је најчешће питање међу компанијама „који је најбољи софтвер за ГПС праћење у реалном времену?“ Дакле, ево одговора на ваше питање.

Погледајте ову листу неких од најбољих софтвера за праћење времена доступног на тржишту за побољшање продуктивности ваших запослених.

Јиббле

Јиббле је напредни ГПС софтвер за праћење времена за ваше запослене. Омогућава вам да поставите геофенцинг за присуство ваших запослених на основу локације. Док чланови тима улазе и излазе са својим локацијама, менаџери могу да верификују записе.

Јиббле долази са одличном карактеристиком. У Јиббле-у постоје ограничења гео-ограде са којима запослени не могу да се уклопе ако су ван њиховог домета. Дакле, ако сте дали одређено радно место одређеном запосленом, он не може да прати када је ван тог места. Јиббле такође олакшава менаџерима да прате где раде. Укључује детаље као што су ко где ради и колико сати ради на одређеној локацији.

Јиббле помаже компанијама из различитих домена да прате време за пројекте, присуство и платни списак. Поврх тога, присуство препознавања лица је такође доступно у овом алату.

Хубстафф

Хубстаффова апликација ГПС Временски сат је решење на једном месту за праћење времена за ваше запослене. То је бесплатан, лаган алат који укључује управљање пројектима, праћење времена и снимке екрана. Хубстафф долази са једноставним и интуитивним интерфејсом који олакшава улазак, као и праћење времена ваших запослених.

Хубстафф долази са јединственом карактеристиком буџетирања. Можете поставити максимално ограничење сати које сваки запослени може да ради. Сада ће апликација спречити тог запосленог да прекорачи те границе недеље.

Када је више запослених укључено у пројекат великих размера, постаје прилично тешко одредити где запослени посвећују своје време. Овде Хубстафф добро долази. Снимци екрана ће вам пружити холистички увид у активности сваког запосленог. Такође можете знати апликације својих запослених и историју прегледања током радног времена.

Хубстафф подржава мноштво интеграција са алатима за управљање пројектима као што су Басецамп и Асана. Поврх тога, можете га интегрисати и са платформама за фактурисање као што су ПаиПал и КуицкБоокс.

Цлоцкифи

Витх Цлоцкифи у вашим рукама, више не морате да пратите време штоперицом. Цлоцкифи је једноставна апликација за временски распоред са ГПС праћењем у реалном времену. То је савршен алат за удаљене раднике на терену. Најбоља ствар код Цлоцкифи-а је то што је доступан на свим платформама, од Виндовс-а и Линука до Андроид-а и иОС-а.

Функција праћења пројекта вам помаже да пратите где се ваш пројекат тренутно одвија. Помоћу овог алата можете да прелазите између аутоматског и ручног праћења времена ваших запослених. Постоји много других функција у Цлоцкифи-у, као што су циљеви и подсетници, заокруживање времена, закључавање распореда и брендирани извештаји.

Ако вам је потребан извештај неког запосленог, можете га добити у различитим облицима као што су збирни извештај, недељни извештај или детаљан извештај. Са овим извештајима можете лако да пратите продуктивност ваших запослених. Поврх тога, контролне табле ће приказати где се ваше време користи и где се губи.

Радни статус

Радни статус је апликација за даљинско праћење за праћење свих ваших запослених и откривање где раде. Можете користити било који уређај да пратите своје запослене и радите на начинима за побољшање продуктивности.

Запослени могу да користе различите уређаје за унос и излаз. Постаје прилично лако сазнати укупно време утрошено на било који задатак или пројекат. Ово такође омогућава компанијама да одреде укупан временски период који запослени ради у недељи или месецу. Пре него што менаџер одобри платне листе, можете да прођете кроз временске листе да видите да ли је све тачно или не.

Радни статус може помоћи вашој компанији да уштеди досадно време које запослени мора да потроши на ручно праћење ових података. Ова апликација за праћење радног времена запослених поједностављује платне спискове и пружа детаљан извештај о раду сваког запосленог. Помаже вам да примените различите методе за повећање продуктивности запослених.

Поврх тога, Воркстатус такође долази са другим функцијама као што су ограничења буџета и сати, побољшање ефикасности са побољшаним рутама и аутоматизовано присуство.

Тимееро

Тимееро је ГПС софтвер за праћење времена за праћење радних сати, локације, па чак и километраже. Генерисање извештаја је прилично једноставно са Тимееро-ом. Уз помоћ геофенцинга, постоји аутоматско укључивање и искључивање за запослене. Са Тимееро-ом можете пратити све, од радног времена до пауза на једном месту.

Тимееро вам пружа траг о локацији сваког запосленог. Прецизно праћење локације запослених омогућава вам да пратите све запослене у реалном времену иу прошлости. Ако је било који запослени ван граница, можете добити упозорења за исто.

Тимееро даје прецизно праћење локације заједно са временским ознакама. Дакле, можете доделити место запосленима за обављање одређених задатака, а ако они изађу из домета тог места, ви ћете знати за то.

Још једна одлична карактеристика Тимеера је праћење километраже. Сада ћете морати да плаћате своје запослене на основу пређене километраже. Дакле, нема потребе да се питате да ли иду на дуге руте и једу новац компаније. Можете да видите пређену руту и ​​пређену удаљеност помоћу ГПС праћења са Тимеера.

КуицкБоокс Тиме

КуицкБоокс Тиме олакшава менаџерима и компанијама да ефикасно управљају целим тимом запослених. Без обзира да ли је ваш тим на терену или у канцеларији, ГПС праћење времена ће олакшати управљање радном снагом. Сазнајте где запослени раде и проверите њихов распоред.

КуицкБоокс Тиме прати локацију сваког запосленог након што уђе. Када се запосленик искључи, праћење ГПС локације се зауставља. Можете планирати своју радну снагу за максималну ефикасност распоређивањем најближих запослених на градилиште. Подношење пореза и надокнада трошкова постају лаки и ефикасни уз праћење километраже.

Праћење времена географске зоне је прилично прецизно, а такође подсећа запослене да уђу и оду. Менаџерима постаје веома лако да виде који запослени раде на којој локацији на мапи. То не само да повећава продуктивност међу члановима тима, већ и повећава одговорност.

КуицкБоокс је прави алат за удаљене раднике, предузећа заснована на услугама, грађевинске раднике, предузећа са запосленима на различитим локацијама и мобилне запослене.

Тимесхеет Мобиле

Тимесхеет Мобиле је још један алат за ефикасно управљање вашом радном снагом. Долази са праћењем времена геофенце и функцијом аутоматског бушења за аутоматско убацивање и избацивање запослених на радилиштима током радног времена. Можете са лакоћом поставити распореде за све запослене у апликацији. Уколико дође до промена у смени, запослени ће добити обавештење из апликације.

Обрада платног списка и буџетирање постају једноставнији са детаљним извештајима из апликације. Рад се може ефикасније обављати помоћу контролних листа пројекта. Када се задатак заврши, добићете обавештење. Дакле, праћење пројекта је такође једноставније са Тимесхеет Мобиле.

Тимесхеет Мобиле такође пружа простор за тимске поруке за запослене да разговарају о важним стварима о послу. Поврх тога, преглед статуса доступности запосленог је такође једноставан јер запослени може да подеси кад год је болестан, на одмору или недоступан из било ког разлога.

ТимеТракГо

Реците збогом неуредним руком писаним листовима за праћење времена са ТимеТракГо. ТимеТракГо је ГПС софтвер за праћење времена. Без обзира да ли ваши запослени раде на једној локацији или морају да раде на више локација, све то можете пратити помоћу једног алата. Ово је једноставан и ефикасан алат за праћење времена за управљање вашом радном снагом.

Проналажење грешака у распореду рада запослених је прилично лако са овим алатом. Можете да видите извештаје о запосленима у реалном времену на мапи уживо са трансакцијама тактирања запослених. Пошто су подаци о удару географски означени информацијама о ГПС локацији, запослени могу да улазе и излазе са било ког уређаја.

ТимеТракГо долази са једноставним и интуитивним интерфејсом за продуктивно управљање вашом радном снагом. Сада можете свиме да рукујете дигитално без потребе да нови запослени све рукује ручно.

Јустворкс Хоурс

Јустворкс Хоурс је решење на једном месту за предузећа свих величина. Са овим алатом, приметићете да је праћење радног времена запослених прилично лако. За управљање временом запослених, можете се у потпуности ослонити на његове функције као што су управљање сменама, аутоматска упозорења преко мобилног телефона и геофенцинг.

Алат вам пружа обиље увида који се могу користити за обрачун платних спискова и фактура кроз прековремени рад, редовно радно време, па чак и у обзир. Нема потребе да бринете о нетачностима или грешкама јер је све аутоматизовано.

Без обзира да ли ваши запослени раде на даљину или долазе у исту канцеларију сваки дан, менаџери могу лако да прате своје радно време. Укључивање и искључивање се обавља без напора јер то можете да урадите са било ког уређаја. Такође можете да синхронизујете свој софтвер за обрачун зарада са Јустворкс Хоурс за управљање фактурама и уплатама. Ово је још једно одлично средство за продуктивно управљање вашом радном снагом.

Закључак

Ако размишљате о начинима да побољшате продуктивност својих запослених и пратите њихово радно време, најбоља ствар коју можете да урадите је да искористите помоћ софтвера за праћење времена. Горе наведени алати не само да могу повећати продуктивност ваше радне снаге, већ ћете такође приметити да се време које се губи на другим местима може у великој мери уштедети.

Затим сазнајте неке од најбољих праћења присутности запослених.