9 најпрецизнијих ЕМФ мерача и детектора за ваш дом и канцеларију

Да ли имате најпрецизније ЕМФ мераче за ваш дом и канцеларију? Ако не, онда ово морате прочитати до краја.

Драго нам је да свет постаје свестан и радознао о разним врстама ЕМФ зрачења. Стога, већина нас тражи ЕМФ метре и детекторе који су једноставни за употребу за наше окружење. Али како можете изабрати одговарајући ЕМФ детектор када нисте упознати са тим шта је ЕМФ?

Без бриге; нећемо вам оставити само листу ЕМФ мерача и детектора. Данас ћемо на овом блогу детаљније погледати, упознати се са тим шта је ЕМФ и помоћи вам да пронађете најбољи ЕМФ мерач и детектор за ваш дом и канцеларију.

Шта су електромагнетна поља?

Пре него што схватимо шта су ЕМФ мерачи, морамо знати зашто су потребни и шта је електромагнетно поље. Невидљива комбинација електричног и магнетног поља назива се електромагнетно поље или, најпожељније, ЕМФ.

Електромагнетно поље је одувек било део животне средине. Међутим, сада се радијација ових поља повећала због технолошке еволуције широм света. Већина вештачких технолошких иновација, попут мобилних телефона, електричних водова, компјутерских екрана, итд., генеришу електромагнетна поља.

Зашто је важно открити ЕМФ поље?

Као што знате, ЕМФ је свуда око нас у окружењу. Дакле, зашто бисмо га открили ако се обично налази у атмосфери? Ниво или учесталост ЕМФ се свакодневно повећава у животној средини јер 90 процената светске популације користи електричну енергију и електричне уређаје који генеришу ЕМФ.

Фреквенција ЕМФ варира исто као и радио фреквенција. Што је ЕМФ зрачење веће, то постаје штетније. ЕМФ је јонизујуће зрачење. Другим речима, зрачење утиче на ћелије на атомском нивоу јер уклања електрон из атома.

Дакле, ова јонизација може оштетити ДНК и ћелије тела, што може довести до генетских мутација и рака. Стога, провера или откривање фреквенције ЕМФ-а око вас постаје од суштинског значаја за стварање сигурнијег окружења.

Шта су ЕМФ детектори?

ЕМФ је скраћеница за електромагнетно поље, а уређај који вам омогућава да мерите ово невидљиво зрачење без мириса и укуса у одређеној области назива се ЕМФ детектор. Другим речима, ЕМФ детектор је уређај који вам даје мерење електромагнетних таласа у вашем окружењу.

Док се ЕМФ генерално сматра безбедним у малим дозама, постоји одређена забринутост да продужено излагање високим нивоима ЕМФ може имати негативне последице по здравље. ЕМФ детектори раде тако што детектују магнетна и електрична поља која стварају ЕМФ.

Обично се састоје од ручног уређаја са сензором који се може причврстити до електричног или електронског уређаја за мерење његовог ЕМФ излаза. Детектор ће затим приказати ниво ЕМФ-а у милигаус или микротесла јединицама, омогућавајући корисницима да процене да ли су нивои ЕМФ-а у њиховом окружењу у сигурним границама.

  Како пронаћи нечију тачну локацију са ИП адресом

Како раде ЕМФ детектори?

ЕМФ детектор се састоји од осетљивих компоненти, које му помажу да пронађе количину флуктуација електричне и магнетне енергије у области корисника. Ове флуктуације су мерљиве и помажу вам да разумете фреквенцију ЕМФ-а у вашем окружењу.

Кроз ове флуктуације, ЕМФ мерачи и детектори могу вам помоћи у проналажењу проблема у раду електричних инсталација и далековода. Стога, усвајање ЕМФ детектора може спречити значајније проблеме и обезбедити правилан ток посла.

Апликације детектора ЕМФ-а које морате знати

Када говоримо о ЕМФ детекторима, вероватно претпостављате да се могу користити само код куће и у канцеларији. Насупрот томе, стварност је сасвим другачија. Ови детектори електромагнетног поља се користе у многим ситуацијама. Ево неколико апликација за детектор ЕМФ-а које морате знати.

  • Електрична сигурност – Као што је раније поменуто, ЕМФ детектори могу помоћи у проналажењу проблема у електричним инсталацијама. Електричари користе ове детекторе за откривање електричних поља око различитих електричних уређаја.
  • Лов на духове – Приметили бисте у разним ТВ емисијама и видео снимцима да стручњаци за паранормално или ловци на духове носе механизам за откривање паранормалних ентитета – тих уређаја или ништа друго до ЕМФ детектора.
  • Праћење окружења – Употреба електронике се свакодневно повећава. Тако је и фреквенција електромагнетног поља. Стога стручњаци користе ЕМФ детекторе за мерење флуктуација електромагнетних поља у окружењу.
  • Здравље и безбедност – Људи су забринути због здравствених проблема узрокованих ЕМФ. ЕМФ детектори се користе на различитим местима, као што су домови, канцеларије, јавна места, итд., Да би се открили нивои ЕМФ-а и осигурали да су у безбедним границама.

Поред ових примена, ЕМФ детектори су изабрани у неколико других ситуација као што су истраживање, образовање, детекција загађења и још много тога.

Можда ћете бити жељни да га набавите ако сте већ упознати са тим шта су ЕМФ детектори, како функционишу и још много тога. Међутим, као и увек, одабир једне је значајно питање при куповини било које апликације. Дакле, можете купити један од доле наведених ЕМФ детектора и мерача да бисте знали тачну ЕМФ фреквенцију у свом дому или канцеларији.

ТриФиелд ЕМФ Метер

Као што знате, најчешће и свакодневно коришћена електроника генерише ЕМФ у нашем окружењу, а АЦ је значајан пример. Било да се ради о вашој канцеларији или кући, ако често користите АЦ, то постаје тема за забринутост у ЕМФ-у. Ту помаже ТриФиелд ЕМФ Метер.

ТриФиелд ЕМФ Метер је јединица три у једном. То је гаусметар наизменичне струје, мерач електричног поља наизменичне струје и мерач густине радио снаге. Овај уређај долази са свим битним карактеристикама и доноси брза и прецизна мерења ЕМФ у вашем окружењу уз минималну цену.

ТриФиелд ЕМФ Метер је уређај који се лако користи. Потребно је само да окренете дугме да бисте измерили одређено поље. Што се тиче очитавања, нуди велики ЛЦД са кристално јасним и прецизним очитањима и додатним функцијама позадинског осветљења.

  ПСА: Откажите бесплатне пробе одмах након регистрације

ЕрицкХилл ЕМФ Метер

ЕрицкХилл ЕМФ Метер је савршен ЕМФ мерач који не само да се уклапа у ваш буџет, већ и не угрожава карактеристике. Можете се ослонити на овај уређај за лов на духове, ЕМФ инспекцију, у канцеларији или на отвореном.

ЕрицкХилл ЕМФ Метер је лагани ЕМФ детектор са напредним функцијама. Омогућава вам тестирање електромагнетних поља и нуди аутомобилски аларм када фреквенција флуктуација пређе безбедну вредност. ЕрицкХилл ЕМФ Метер се широко користи за тестирање ЕМФ-а у уређајима као што су микроталасне пећнице, фен за косу, рачунари итд.

Ако говоримо о очитањима и тачности, ЕрицкХилл ЕМФ мерач је несумњиво фантастична инвестиција по својој цени. Овај мерач вам омогућава да мењате јединице, нуди тачна очитавања на ЛЦД екрану и уређај је једноставан за коришћење једном руком.

ЈахиСхов ЕМФ Метер

Ако сте уморни од напредних детектора и тражите једноставан ЕМФ мерач, погледајте ЈахиСхов ЕМФ мерач. Овај примарни ЕМФ детектор се може користити за инспекцију ЕМФ-а у различитим аспектима.

За разлику од других сличних уређаја, ЈахиСхов не долази са бројним дугмадима. Уместо тога, долази са једним дугметом за укључивање. ЈахиСхов можда неће пружити тачна очитавања ЕМФ-а у вашем окружењу, али има пет ЛЕД лампица у боји које означавају ниво.

Овај уређај је савршен за лов на духове, идентификацију уређаја који генеришу високо зрачење и још много тога. ЈахиСхов ЕМФ Метер ради на једној батерији од 9В и згодан је за употребу. Све у свему, овај уређај је одлична опција ако сте нови у ЕМФ метрима.

ЛАТНЕКС ЕМФ Метер

ЛАТНЕКС је познати мерач електромагнетног поља. Даје вам очитавање плитке фреквенције од 30Хз до интензивног електромагнетног поља од 300Хз произведеног из било које опреме за електрични пренос, далековода, клима уређаја или других уређаја.

Уређај је дизајниран да буде безбедан и поуздан, са функцијама као што су заштита од пренапона, заштита од прекомерне струје и заштита од кратког споја.

Ово помаже да се спречи оштећење уређаја и уређаја, као и да се обезбеди безбедност корисника. ЛАТНЕКС ЕМФ мерач долази са батеријом од 9В која траје до 100 сати. Овај ЕМФ мерач је једноставан за руковање и даје вам прецизна мерења. ЛАТНЕКС ЕМФ мерач је лаган и практичан јер има савршене димензије.

НОПВОК ЕМФ Метер

НОПВОК ЕМФ метар се широко користи за мерење електромагнетних поља свакодневних електронских уређаја. Овај детектор вам помаже да идентификујете опрему која ствара високо зрачење и донесе одлуке у складу са тим. НОПВОК ЕМФ Метер се такође користи за лов на духове и још много тога.

Овај ЕМФ мерач обавља више функција: пребаците јединицу кратким притиском на дугме, било да се ради о просечном и вршном очитавању или температури. Уређај долази са ЛЦД екраном који вам помаже да добијете тачна очитавања и аутоматски се искључује након 5 минута у случају да се не ради.

  Како преместити објекте у Пхотосхопу на одређену позицију

Овај напредни ЕМФ мерач укључује звучни аларм, који се касније може подесити помоћу дугмади на уређају. Све у свему, НОПВОК ЕМФ мерач је уређај који вам може помоћи да смањите изложеност зрачењу и заштитите вас од сличних изазова.

АМТАСТ ЕМФ Метер

АМТАСТ ЕМФ Метер истовремено даје мерења зрачења електричног и магнетног поља. Овај економичан ЕМФ укључује углавном све значајне карактеристике попут других сличних уређаја.

АМТАСТ ЕМФ мерач има систем закључавања података који води евиденцију о вашим претходним очитањима. Као резултат, можете лако упоредити податке. Најбоља карактеристика овог ЕМФ мерача је процена зрачења. Уређај вас упозорава да ли је вредност зрачења безбедна или не за вас.

Овај ЕМФ мерач долази са практичним и модерним дизајном, који га чини лаким за руковање и мерење на терену. Можемо закључити да је АМТАСТ ЕМФ мерач одличан комад опреме са основним карактеристикама по приступачној цени.

ДАБ-ТЕК ЕМФ мерач

ДАБ-ТЕК ЕМФ мерач је један од најјефтинијих ЕМФ мерача на овој листи. Иако није тако скуп као други слични уређаји, ипак не угрожава никакве значајне карактеристике.

Одабир ЕМФ мерача постаје тежак ако сте нови у опреми. Међутим, овај уређај нуди комплетан ЕМФ видео водич који вам омогућава да боље разумете уређај и минимизирате своју изложеност ЕМФ-у.

Као и други ЕМФ мерач, ДАБ-ТЕК ЕМФ мерач се може користити за различите функције. Овај алат вам омогућава истовремено очитавање електричног и магнетног поља. Штавише, овај уређај се може користити и као мерач духова за лов на духове.

ЕНГиНДОТ ЕМФ Метер

ЕНГиНДОТ ЕМФ Метер је модеран ЕМФ детектор са напредним карактеристикама и новим дизајном. Овај ЕМФ мерач се може сматрати само потребним јер се састоји од свих битних карактеристика и функција.

Примарни изазов са којим се сваки корисник ЕМФ мерача суочава је анализа података. Неколико ЕМФ мерача вам даје тачна очитавања, али их не чувајте за будуће потребе. Ту ЕНГиНДОТ крши норме међу другим сличним уређајима.

Као што је раније поменуто, коришћењем ЕНГиНДОТ ЕМФ мерача добијате десетине напредних функција. Ове функције укључују задржавање података, систем закључавања једним тастером, очитавање температуре околине и још много тога.

Винтацт ЕМФ мерач

Коришћење мерача ЕМФ-а и редовно мењање батерија може бити прилично фрустрирајуће. То је место где одабир пуњивог ЕМФ мерача постаје од суштинског значаја за вас. Винтацт ЕМФ мерач је практичан и пуњиви ЕМФ у који треба да инвестирате.

Овај ЕМФ мерач долази са свим неопходним и битним карактеристикама. Винтацт ЕМФ мерач нуди два режима мерења, а истовремено вам даје очитавања температуре околине. Остале напредне карактеристике овог уређаја укључују звучно-светлосни аларм и још много тога.

Винтацт ЕМФ мерач вам даје просечно очитавање вредности цурења КР, позадинско осветљење ЛЦД-а, индикацију слабе батерије и још много тога. Винтацт ЕМФ мерач може постати ваш најбољи пријатељ у кутији са алатима, јер вам помаже само као детектор ЕМФ-а, али долази и са термометром.

Закључак

Добро је приметити да људи постају свесни и забринути за повећање ЕМФ-а у нашем окружењу. Стога је овај блог расправљао о томе шта је ЕМФ, зашто су ЕМФ детектори неопходни и како функционишу. Штавише, споменули смо неке од најбољих детектора ЕМФ-а за које можете да се одлучите да бисте смањили своју изложеност ЕМФ-у.

Затим можете погледати врхунски водич за проналажење скривених камера.