АИ генератори објава на друштвеним медијима за јединствен и свеж садржај дневно

АИ генератори објава на друштвеним мрежама да унапреде вашу стратегију садржаја…

АИ се шири у сваком сектору, било да се ради о здравству, туризму или малопродаји, а друштвени медији нису изузетак. Сада можете добити помоћ од АИ генератора постова на друштвеним медијима да бисте креирали јединствен садржај сваког дана📅.

Друштвени медији су изузетно заокупљени нашим животним стилом. Ми успостављамо везе са појединцима, делимо идеје и ценимо друге објаве. Ове платформе савршено користе велике и мале организације да би стекле публицитет. Чињеница је да не можете занемарити моћ друштвених медија у овој ери. Може да креира или промени перспективу производа, услуге или бренда са врстом садржаја који се промовише.

У истом контексту, компаније се одлучују за АИ генераторе постова на друштвеним медијима, који се показују као погодна решења за креирање садржаја. Поделићу своје искуство са неким од најбољих АИ алата за креирање постова на друштвеним медијима, али хајде да прво разумемо како они функционишу.

И да олакшам ствари, направио сам ову табелу испод која би вам требала дати суштину:

Наслов

Опис

Истражите

СоциалБее

Брзи предлози, укључујући хештегове и емоџије, анализу учинка.


Истражите

Било која реч

Самокреативни садржај за унос, натписи на друштвеним мрежама, анализе старог садржаја.

Истражите

Радаар

Седам језика, шест медијских провајдера за слике, више скупова садржаја.


Истражите

Предис

Доступна иОС и Андроид апликација, креира видео записе, мемове, вртешке.


Истражите

СоциалБу

Креира текст у слику, натписе, слике блога, подржава све платформе


Истражите

Сцаленут

Одвојена колона за упит за унос и неколико речи за опис тона.

Истражите

Адцреативе

Професионално дизајнирани огласи, специфичне резолуције за сваку платформу.


Истражите

Таскаде

Пет фаза креирања садржаја: планирање, нацрт, преглед, објављивање и анализа.

Истражите

Зубтитле

Уређивање видеа, титлови, натписи, транскрипције, хештегови.


Истражите

Конигле

Садржај заснован на УРЛ-у или страници производа.


Истражите

Како функционише АИ генератор објава на друштвеним медијима?

Раније су телевизија📺, новински огласи, часописи или гомиле били примарни извор стварања свести о производима и брендовима. У последњој деценији дошло је до промене сценарија, а друштвени сајтови као што су Фацебоок, Кс (Твиттер), Инстаграм и други су променили игру.

Традиционалне методе промоције производа разликују се од друштвених медија, који су отворили врата за интеракцију са купцима. Сада чак и најмање фирме и стартапови ефикасно користе алате за управљање друштвеним медијима како би придобили следбенике и да би више људи причало о њима.

Управљање друштвеним медијима није тако једноставно као креирање налога на више сајтова. Стицање следбеника, успостављање имена бренда или чак праћење тржишних трендова захтева активно учешће у комуникацији, објавама и вишеструким управљањем налога.

Такође прочитајте: Корисничка служба друштвених медија: Зашто је то потребно вашем бренду

Сада долази онај тежи део када се морају редовно креирати постови. Људи су већ ангажовани на неколико задатака дигиталног маркетинга, као што су управљање садржајем, аналитика, оптимизација, веб дизајн итд.

Стога постаје заморно размишљати о новој теми у вези са њиховим послом, припремити кратак преглед о томе и касније се повезати са пратиоцима да бисте се вратили на коментаре.

АИ генератори постова на друштвеним медијима су специјализовани алати🛠 који могу да испоруче садржаје, идеје или хасхтагове специфичне за платформу у року од неколико секунди. Дакле, без обзира на Фацебоок, Кс, ЛинкедИн или било коју другу платформу, они су способни да генеришу све врсте постова са мало потребних информација као што су производ, бренд и публика.

Коришћење ових алата штеди много времена и често је истакнутије за ангажовање корисника у поређењу са садржајем који су креирали људи, што зависи од вештина појединца. Са АИ генераторима за писање, лако можете остварити своје маркетиншке циљеве уз мање напора.

СоциалБее

СоциалБее нуди бесплатан АИ генератор постова на друштвеним медијима, а све што вам треба је да имате претплату за панел. Алат је способан да анализира улазни упит и произведе занимљиво писање како би привукло више посетилаца.

Предности:

 • Можете редовно анализирати учинак сваког садржаја који генерише алатка.
 • Постоји дуга листа брзих узорака предложених на панелу који су такође специфични за платформу.
 • Можете да генеришете пост који се посебно фокусира на образовање, позив на акцију, инспирацију, празнике и било коју сличну тему тако што ћете изабрати одговарајући упит.
 • Постоји могућност одабира тона гласа, као што је духовит, пријатељски, забаван, итд. кликом на дугме.
 • Такође може да генерише хасхтагове или укључи емоџије у постове ако је опција изабрана.

Против:

 • Можете да генеришете пост од највише 100 речи из ове алатке.

Можете почети да генеришете садржај у неколико једноставних корака након што се региструјете на веб локацији. Само наставите тако што ћете откуцати упит или изабрати жељени упит за свој одређени налог на друштвеним медијима. Изаберите неку од насумично генерисаних објава и притисните дугме за дељење да бисте је објавили.

Било која реч

Аниворд је бесплатан АИ алат за маркетиншко писање текстова са моделом стандардног језика. Испоручио је кредибилан садржај за реномиране брендове као што су Тхе Нев Иорк Тимес и Тед Бакер.

Предности:

 • Морате да се пријавите на таблу и унесете неколико детаља о врсти поста у колону у мање од 600 знакова.
 • Постоји опција да изаберете платформу (Фацебоок, Инстаграм, Кс и ЛинкедИн) за коју желите да генеришете АИ пост.
 • Можете изабрати да генеришете креативни садржај или на неки други начин сличан детаљима уноса са обезбеђеним филтером.
 • Алат је најбољи за писање натписа на Инстаграму, описа за ИоуТубе или Пинтерест, звезданих твитова и још много тога.

Против:

 • Овај алат нема унапред подешене шаблоне упита; стога, морате сами да размислите и опишете упит.

Алат можете повезати са својим налогом на друштвеним медијима да бисте анализирали стари садржај објављен на временској линији. Засновано на гласу бренда на вашем каналу, генерише аутоматизовано писање које је оригинално у складу са темом и захтевима.

Радаар

Радаар је маркетиншко решење на друштвеним мрежама. Можете да интегришете све своје налоге на друштвеним медијима у овај алат за беспрекорно управљање. Дакле, када добијете генерисани садржај из овог АИ алата, можете га директно поделити на налогу друштвених медија, који је интегрисан на панелу.

Предности:

 • Алат подржава скоро све платформе друштвених медија и може да генерише одговарајући садржај за њега на око седам различитих језика, укључујући енглески.
 • На располагању је шест различитих медијских провајдера (Гипхи, Лекица, Пекелс, итд.) да бисте добили одговарајућу слику која подржава генерисани садржај.
 • Садржај који се генерише помоћу овог алата је углавном у сету од шест или више решења.
 • Сваки пар решења у односу на упит садржи релевантну слику, наслов или натпис и кратак опис. Можете их заменити стрелицом и објавити најбољу опцију на свом каналу.

Против:

 • Можда ће вам бити тешко да смислите упит, јер нема доступних предлога. Не пружа чак ни избор за филтрирање тона или садржаја специфичног за платформу.

Интерфејс овог АИ алата нема принуду да се пријавите на панелу. Корисник може директно да унесе детаље или упит у колону за генерисање садржаја.

Предис

Предис је врхунски алат за генерисање постова на друштвеним медијима са вештачком интелигенцијом са капацитетом за брзо креирање постова на вртешкама. То је бесплатан софтвер за коришћење са ограничењима броја постова генерисаних месечно на бесплатној претплати.

Предности:

 • Верзију ове алатке за мобилне уређаје можете преузети и на Андроид и иОС уређајима.
 • Алат садржи више од 5000 мултимедијалних опција за генерисање запањујућих постова.
 • Можете користити алат за планирање постова за било који од ваших налога друштвених медија након што га интегришете са алатом.
 • Може да креира разрађен пост са само једном линијом детаља уноса.
 • То је добро упућен алат са 10.000+ шаблона за креирање садржаја, и на тај начин испоручује јединствене постове за промоцију бренда у комбинацији са хасхтаговима и натписима.
 • Као посебна карактеристика, олакшава креирање редовних мотивационих постова или било ког наведеног објава за посебне дане које је корисник заказао у свом календару.
 • Можете се ослонити на овај алат за прављење видео записа, колутова, мемова, вртешки итд. заједно са текстуалним садржајем.

Против:

 • Ово је поуздан алат за АИ пост генератор са дугом листом функција које се ефикасно пружају уз плаћену претплату.

Све популарне платформе друштвених медија као што су Фацебоок, ЛинкедИн, Гоогле Бусинесс и друге подржава овај алат, који може да креира постове на више од осамнаест језика.

СоциалБу

СоциалБу је првенствено посвећен помагању малим предузећима да управљају својим налозима на друштвеним медијима ради бољег одговора. Ово све-у-једном решење може помоћи кориснику у објављивању, одговарању, анализи и аутоматизацији креирања постова са једног места.

Предности:

 • Може да генерише постове, натписе, упите за текст у слику, слику блога и слике цитата.
 • Алат је компатибилан за пружање оригиналних постова за све главне платформе друштвених медија.
 • Може наставити да вам пружа садржај генерисан вештачком интелигенцијом са варијацијама све док не добијете најбољи резултат за своју циљну публику.
 • Плаћена верзија помаже у управљању више брендова са панела.

Против:

 • Можете бесконачно да генеришете постове на друштвеним мрежама, цитате или натписе, али да бисте их заказали на свом налогу, морате се регистровати на панелу. Прве две недеље је бесплатно, након чега је неопходна плаћена претплата. Међутим, бесплатна верзија ради само за Фацебоок, Кс и Мастодон.

Овај АИ пост генератор је потпуно бесплатан за употребу и нуди бескрајну креативност без регистрације на панелу. Док унесете идеју за тему и притиснете дугме Генериши на панелу, он испоручује ваш пост, који можете копирати и заказати са свог налога.

Сцаленут

Сцаленут користи ГПТ3 технологију за генерисање постова на друштвеним медијима, док их нуди у унапред дизајнираним шаблонима који имају висок ЦТА. Алат такође користи трендовске хасхтагове и мемове да би постовима пружио додатну вредност.

Предности:

 • Алат је бесплатан прву недељу, а након тога морате да изаберете плаћени план са веб локације.
 • Прва колона у софтверу је да пружи упит од мање од 200 знакова. Можете дати општи преглед о врсти потребног садржаја.
 • Друга колона је да дефинише тон генерисаног садржаја попут смешног, пријатељског, итд. у мање од 50 знакова.

Против:

 • Овај алат подржава само неколико главних платформи друштвених медија, а на табли нема дугмета за директно дељење или објављивање. Дакле, можете наставити да мешате садржај док се не појави најбољи резултат, а затим га можете копирати у свој пост.

Потпуно је бесплатно креирање постова на друштвеним мрежама. Корисници могу управљати објавама за Фацебоок, Инстаграм, Пинтерест, Кс и ЛинкедИн платформе, које алат првенствено подржава.

Адцреативе

Адцреативе је међу најпожељнијим АИ алатима за генерисање реклама путем АИ. Има стручност у раду за најпродаваније светске брендове. Компанија је уврштена међу прва три најбрже растућа производа на свету.

Предности:

 • Морате се регистровати на алатку пре него што је користите за прављење огласа.
 • Алат пружа вишеструке бројеве професионално дизајнираних друштвених постова. Можете одабрати тему огласа која приказује пунцхлине, ЦТА дугме и слику у одговарајућем формату.
 • Генерисани огласи имају савршену резолуцију која одговара одређеној платформи друштвених медија. Можете креирати засебне огласе за Фацебоок, ЛинкедИн, Инстаграм и друге.

Против:

 • Алат није намењен за генерисање описног садржаја путем вештачке интелигенције; међутим, објављене објаве веома траже пажњу. Као корисник, не морате да поседујете било какво знање о дизајну огласа; алат је самодовољан.

Овај алат за генерисање постова на друштвеним мрежама са вештачком интелигенцијом је плаћени алат, али можете га испробати бесплатно седам дана. Уочљивије се користи за прављење огласа које можете да поставите на своје друштвене налоге.

Таскаде

Таскаде је свестрана компанија са способношћу да испуни више задатака за организацију уградњом АИ ГПТ-4 технологије. Можете испробати алат бесплатно са ограничењима неких битних функција и надоградити план касније по потреби.

Предности:

 • Можете да генеришете објаву на алату тако што ћете унети неколико савета о садржају и директно га копирати на свој налог на друштвеним медијима са опцијом уређивања.
 • Генератор садржаја ради у пет фаза планирања, израде, прегледа, заказивања и праћења.
 • Софтвер има посебне одељке за управљање објавама, као што су листање, табла, календар, акција, анализа графикона итд.

Против:

 • Овај алат је мало компликован за коришћење за генерисање постова на друштвеним медијима, и то је један од разлога да га темељно испробате пре него што купите претплату.

Овај АИ генератор постова на друштвеним мрежама ради без напора да испоручи висококвалитетан садржај. Можете се пријавити на панел да бисте креирали постове за свој налог на друштвеним медијима.

Зубтитле

Зубтитле је популаран онлајн алат за креирање видео садржаја за објаве на друштвеним мрежама. Омогућава резање видео записа, пренамену са неколико кликова и додавање титлова са натписима. Овај алат ће вам помоћи да генеришете садржај писан од вештачке интелигенције из видео записа постављених на панел.

Предности:

 • Ова алатка може да транскрибује видео садржај за титлове и омогућава вам да поново уредите време за савршенство.
 • Аутоматски ће открити тему видео снимка и поред тога обезбедити релевантне хасхтагове за постављање.
 • Можете користити алат за поновно креирање аутоматски генерисаних текстуалних резимеа на видео снимку и постављање на различите платформе.

Против:

 • Не постоји опција за унос текстуалних уноса за генерисање друштвених постова са интернета. Дакле, првенствено вам је потребан видео садржај за рад са овим алатом.

Са Зубтитле-ом треба да имате само видео за свој налог на друштвеним медијима, а остатак посла обавља овај алат. Пошто то није потпуно бесплатан софтвер, можете испробати алат једном, а касније купити плаћену верзију.

Конигле

Конигле помаже предузетницима да граде веб странице за своје пословне фронтове. Додатно пружа одређене алате за онлајн маркетинг и управљање друштвеним медијима.

Предности:

 • Уместо уношења детаља или упита о захтевима за објаве, ова алатка захтева УРЛ веб странице или листе производа. Помаже у креирању постова који су добро усклађени са вашим брендом и производима.
 • Можете да изаберете платформу за коју ће пост бити креиран и да изаберете тон садржаја. Ово помаже у креирању одговарајуће објаве која одјекује вашим јединственим гласом бренда.
 • Садржај који генерише овај алат биће послат на адресу е-поште наведену на табли.

Против:

 • Биће вам тешко да користите овај софтвер ако немате референтну веб локацију за генерисање постова.

Кониглеов АИ генератор постова на друштвеним мрежама је бесплатан, а не морате чак ни да се пријавите на панел да бисте искористили његове предности.

Замке коришћења генерисања АИ садржаја

Постоје бројне предности коришћења АИ алата за креирање садржаја, али постоји и лоша страна која се не сме занемарити.

 • Први и најважнији циљ АИ алата је да обезбеде садржај без напора, што доводи до превелике зависности и губитка личне креативности.
 • После неког времена, језик садржаја изгледа да је генерички, монотон и без дубине.
 • Садржај генерисан вештачком интелигенцијом се генерално изводи из доступних информација на интернету и велике су шансе да буду плагирани, што је прекршај.
 • Прилично је очигледно рећи да чланци објављене помоћу АИ алата не могу имати оригиналност у односу на људске писане постове, који могу имати увид заснован на личном искуству и искуству у реалном времену.

Садржај генерисан вештачком интелигенцијом може звучати неразумно једнострано, у зависности од програмиране инструкције, и тако ствара домишљатост.

Моје мишљење: Коришћење АИ генератора објава на друштвеним медијима

Оног дана када помислите да постанете предузетник или покренете бизнис, не можете избећи креирање наменске странице друштвених медија која приказује посао. Очигледно је да наставите да објављујете на својој страници друштвених медија како бисте пратиоци сазнали више о стартупу, као и о вашој озбиљности према његовом успеху.

Нема ничег лошег у коришћењу АИ🤖 алата за генерисање друштвених објава јер су ово професионално креирано софтверско решење и намењено креирању веома занимљивог садржаја. То је алат за уштеду времена који може да испоручи било који број записа без исцрпљивања.

Међутим, прво треба да прочитате и проверите аутентичност генерисаног садржаја како бисте избегли било какве неподударности које могу бити узроковане сличним брендовима и асортиманом производа.

Следеће, врхунске маркетиншке стратегије на друштвеним мрежама за успех и раст малих и средњих предузећа.

  Шта је ЗоомЕие и како је користан за вашу сајбер безбедност?