Акарина камера Е1 има импресивне спецификације и Аппле-ов ХомеКит Сецуре Видео

Кључне Такеаваис

  • Акара Цамера Е1 нуди 2К резолуцију, ноћни вид и двосмерну комуникацију, што је чини опцијом препуном функција и приступачном опцијом за безбедност куће.
  • За разлику од других камера у затвореном простору, Акара Цамера Е1 пружа бесплатно шифровано складиштење у облаку и опцију за локално складиштење видео записа помоћу мицроСД картице или компатибилног НАС-а.
  • Уз подршку за ХомеКит Сецуре Видео и компатибилност са Амазон Алека, Гоогле Хоме и Аппле ХомеКит, Акара Цамера Е1 је свестран и исплатив избор.

Сигурносне камере и даље постају лакше за коришћење као део већег система паметне куће. А ако тражите опцију препуну функција која неће сломити банку, Акара је представила одличан избор у камери Е1.

Акарина камера Е1: 2К резолуција и ХомеКит Сецуре Видео

Кредит за слику: Акара

Акара је најавила камеру Е1, камеру за затворене просторе са повољном ценом од 60 долара. Можете наручити Акара Цамера Е1 од Амазона.

Као што је наведено у Саопштење за јавност Акарекамера нуди мноштво сјајних функција које вам помажу да пазите на свој дом.

Уз 2К резолуцију, пан/тилт камера може пружити поглед од 360 степени на локацију са једном камером. Такође нуди ноћни вид и двосмерну комуникацију помоћу пратеће апликације Акара.

Можете да примате паметна упозорења обрађена на уређају која вам говоре када је особа откривена. Апликација може аутоматски да филтрира догађаје покрета, а можете чак и да почнете да снимате или покренете аутоматизацију када се особа открије.

  Како преузети Телеграм видео записе

За разлику од других камера за затворене просторе, постоји више начина за чување видео записа без додатног плаћања за претплату. Двадесет четири сата шифрованог складиштења у облаку је бесплатно. Такође можете локално да складиштите до 512 ГБ видео записа помоћу слота за мицроСД картицу на фотоапарату. Локално ускладиштени видео такође може да се направи резервна копија на компатибилном НАС-у.

Аутоматски режим приватности ће окренути сочиво и деактивирати камеру. Снимање звука са микрофона се такође може ручно онемогућити или помоћу аутоматизације.

Енкрипција од краја до краја са Аппле-овим ХомеКит безбедним видеом

Кредит за слику: Акара

Камера Е1 се може користити са Амазон Алека, Гоогле Хоме и Аппле ХомеКит. Али постоји лепа предност за Аппле фанове — подршка за ХомеКит Сецуре Видео.

Постоји неколико предности ХомеКит Сецуре Видео. Снимак је шифрован од краја до краја и користи ваше постојеће иЦлоуд+ складиште. Такође можете да прилагодите обавештења, па чак и да искористите предности препознавања лица да покажете тачно кога камера види.

Само да напоменем, недостатак ХомеКит Сецуре Видео-а је то што подржава само резолуцију од 1080п.

Акарина унутрашња камера пружа безбрижност по ниској цени

Без обзира коју платформу паметне куће користите, Акара Цамера Е1 пружа сјајан скуп функција у јефтином пакету. Подршка за ХомеКит Сецуре Видео такође се истиче за Аппле ХомеКит кориснике.