Амазфит Баланце Смартватцх витх АИ лансира на ИФА 2023

Амазфит је познат као приступачна алтернатива Аппле-овим и Самсунг-овим носивим уређајима. Али то не значи да се његови производи не могу такмичити у квалитету и карактеристикама. Компанија нуди ГТР и ГТС серије као свој лифестиле паметни сат, а на ИФА 2023, лансирала је следећу итерацију ових линија модела – Амазфит Баланце.

Амазфит Баланце задржава легендарни округли облик ГТР-а, али има нове карактеристике и могућности. Дакле, шта је ново са Амазфит Баланце?

Праћење здравља помоћу вештачке интелигенције

Слика кредита: Гавин Пхиллипс

Највећи наслов лансирања Амазфит Баланцеа је његова АИ интеграција преко Зепп Ауре у апликацији Зепп. Зепп Аура користи вештачку интелигенцију за генерисање детаљних извештаја о спавању и испоруку смерница преко свог АИ помоћника за спавање.

Паметни сат Амазфит Баланце такође има четботе са вештачком интелигенцијом који користе моделе на великим језицима (ЛЛМ-ови — шта су ЛЛМ-ови?), тако да може да разуме ваша питања. Ови цхат-ботови — Зепп Аура АИ Веллнесс Цоацх и Зепп АИ Фитнесс Цоацх — дају вам јасне одговоре, при чему се први фокусира на одмор и добробит, а други пружа информације о спорту и фитнесу.

Амафитове АИ услуге су доступне путем претплате, али Амазфит Баланце долази са тромесечном пробном верзијом услуге Зепп Аура Премиум.

Нови и унапређени сензори

Слика кредита: Гавин Пхиллипс

Поред карактеристика које покреће вештачка интелигенција, Баланце такође добија надограђени биометријски оптички сензор БиоТрацкер 5.0 са двоструким ЛЕД диодама. Паметни сат прати ваш физички и ментални статус опоравка, дајући вам оцену спремности сваког јутра, осигуравајући да можете уравнотежити одмор и активност.

  5 савета за успех помоћу Реаллусионовог цртаног аниматора

Такође сада има мерење телесне композиције, праћење процента телесне масти, масе скелетних мишића, мишићне масе, водене масе, коштане масе, нивоа протеина, БМИ и базалног метаболизма директно са вашег зглоба. Имајте на уму да су снимљени подаци засновани само на вашем горњем делу тела. Ако желите комплетно читање, Амазфит препоручује да упарите Баланце паметни сат са Амазфит подлогом за анализу састава тела.

Слика кредита: Гавин Пхиллипс

Амазфит Баланце коначно добија функцију бесконтактног плаћања путем интеграције са Зепп Паи-ом, омогућавајући вам да плаћате своје куповине без вађења телефона или новчаника. Зепп Паи је подржан партнерством између Амазфита и МастерЦард-а, осигуравајући да су ваше трансакције безбедне и безбедне. Штавише, можете да користите Зепп Паи са апликацијом Цурве, што вам омогућава да је користите у 31 европској земљи.

Амазфит Баланце је приступачнији премиум паметни сат

Док ће се љубитељи Аппле-а и Самсунг-а вероватно држати Аппле Ватцх-а или Галаки Ватцх-а, Амазфит нуди убедљив паметни сат за оне који траже бољу вредност. А са Амазфит Баланцеом, добијате модеран уређај препун функција и додатне функције попут вештачке интелигенције и бесконтактног плаћања на вашем зглобу.