Схуре лансира другу генерацију АОНИЦ 50 са огромном надоградњом батерије

Кључне Такеаваис

  • Схуре лансира другу генерацију слушалица АОНИЦ 50, са просторним звуком, прилагођеним драјверима и хибридном активном технологијом за поништавање буке.
  • Надограђени АОНИЦ 50 има Куалцомм-ов аптКс Адаптиве кодек за стримовање звука високе резолуције, прилагодљиви ЕК и побољшано трајање батерије до 45 сати.
  • Укључивање Снапдрагон звука и режима просторног звука, као што су музика, биоскоп и подкаст, додаје нишне, али занимљиве карактеристике слушалицама. Лансирање се очекује у септембру 2023. по цени од 349 фунти.

Схуре АОНИЦ 50 је био велики успех када је лансиран 2020. Сада се Схуре вратио са значајно надограђеном АОНИЦ 50 друге генерације, укључујући просторни звук, прилагођене драјвере од 50 мм и хибридну технологију активног поништавања буке.

Штавише, надограђени Схуре АОНИЦ 50 поседује Куалцомм-ов аптКс Адаптиве кодек за аудио стримовање високе резолуције, са подршком за ЛДАЦ кодек, плус потпуно прилагодљив еквилајзер који вам омогућава да подесите АОНИЦ 50 како желите.

Схуре представља другу генерацију АОНИЦ 50 бежичних АНЦ слушалица

Прва генерација Схуре АОНИЦ 50 је била изузетно добро рецензирана широм света, а многи рецензенти су приметили чист и јасан звук и удобне слушалице – дајући Схуре-у добру платформу за изградњу свог првог сета бежичних АНЦ конзерви.

Имаге Цредит: Паул Антил/МакеУсеОф

Сада се друга генерација Схуре АОНИЦ 50 вратила са корисним надоградњама које се настављају тамо где је прва стала.

  7 најбољих апликација за аутизам за развој вештина и говора

Надограђени хибридни АНЦ

Једна од највећих надоградњи долази на АОНИЦ 50 АНЦ, који сада има потпуно хибридни систем са четири различита подешавања. Најновија поставка је МакАваре, хибридна АНЦ поставка која спаја поништавање буке са транспарентношћу, одржавајући вас у контакту са вашим окружењем.

Огромно повећање трајања батерије

Још једна велика надоградња за Схуре АОНИЦ 50 је трајање батерије. Прва генерација АОНИЦ 50 имала је око 20 сати репродукције са једним пуњењем, што је довољно пристојно. АОНИЦ 50 друге генерације сада има до 45 сати репродукције, што је огромно повећање. Иако бисмо ово морали да тестирамо да бисмо потврдили Схуре-ове тврдње (а век трајања батерије увек зависи од јачине звука, АНЦ-а и других одлива енергије), то је велико побољшање.

Имаге Цредит: Паул Антил/МакеУсеОф

Поред додатног трајања батерије, побољшана је и функција брзог пуњења. Сада можете да зграбите до пет сати репродукције уз брзо пуњење од 15 минута, што је одлично када сте при крају и излазите напоље.

Нови Снапдрагон звук и просторни звук

Такође сам заинтригиран укључивањем Куалцомм-овог Снапдрагон Соунд-а. АОНИЦ 50 подржава аудио стримовање високе резолуције користећи Сони-јев адаптивни битрате ЛДАЦ, заједно са аптКс Адаптиве.

И ЛДАЦ и аптКс Адаптиве могу да се користе са широким спектром уређаја (бар Аппле) и нуде згодне прилагодљиве брзине преноса, али Снапдрагон Соунд мора да се користи са компатибилним уређајем, тј. Куалцомм Снапдрагон 8 Ген 2 и одговарајући Снапдрагон С3 или С5 чипсет.

Имаге Цредит: Паул Антил/МакеУсеОф

Не куцам на укључивање Снапдрагон звука; само је прилично ниша и тренутно има ограничену укупну привлачност. Ипак, ако је сва технологија у слушалицама, зашто је не користити?

  [Fixed] Решавање „Нетфлик кода грешке НВ-3-6“ у 7 брзих корака

Укључивање просторног звука је такође занимљива надоградња која ће ухватити очи и уши потенцијалних корисника. Схуре-ов АОНИЦ 50 просторни аудио има три режима:

  • Музика: Ствара осећај да слушате музику помоћу врхунских звучника
  • Биоскоп: Ствара већи звук у биоскопском стилу који опонаша биоскопске сабвуфере и јасан дијалог.
  • Подкаст: Помаже да вам се приближи глас подкастера, уз додатну јасноћу.

Пошто сам користио различите режиме просторног звука, највише ме интригира режим Подцаст. Просторна аудио обрада може да промени како звучи финални производ и требало би да буде добар додатак АОНИЦ 50 слушалицама.

Када се покреће Схуре АОНИЦ 50 друге генерације?

Иако је Схуре открио своје надограђене слушалице друге генерације АОНИЦ 50 на ИФА 2023, оне немају прецизан датум лансирања. Очекујте да ћете их видети на полицама у неком тренутку у септембру 2023. са почетном ценом од 349 фунти (тренутно нисмо сигурни око почетне цене у УСД).

АОНИЦ 50 друге генерације лансира се у црној боји, што изгледа узвишено, али бисмо такође очекивали да ће се ускоро након тога појавити смеђа и бела верзија, слична првој генерацији.