Бежична контрола и паметно планирање

Ако поседујете електрично возило (ЕВ), пуњење код куће ће вероватно бити најисплативија опција за његово пуњење. Јавно пуњење електричних возила има тенденцију да буде скупо због разлика у начину опорезивања електричне енергије.

Трошкови јавног ЕВ пуњења зависе од неколико различитих фактора, као што су тип станице за пуњење коју користите, цена електричне енергије (пошто пуњење код различитих фирми може резултирати различитим тарифама) и које доба дана одаберете да пуните свој возило.

Стога се исплати улагати у поуздан комплет за пуњење електричних електричних возила, као што је Волфбок Левел 2 ЕВ пуњачкористећи предности вашег домаћег снабдевања електричном енергијом (и његове релативно ниже пореске стопе) што је чешће могуће, да бисте напајали своје возило.

Волфбок Левел 2 ЕВ пуњач

Волфбок Левел 2 ЕВ пуњач је зидни ЕВ пуњач компатибилан са свим Ј1772 електричним возилима (укључујући Теслу — преко посебног адаптера) и има ЦСА сертификовање према УЛ стандарду.

Пружа подесиве могућности пуњења до 40 А, са дометом од око 37 миља за један сат времена пуњења, и може се инсталирати у затвореном или на отвореном.

Са заштитом НЕМА типа 4, нуди водоотпорну, прашину и заштиту од хладноће и топлоте од елемената, што га чини идеалним за пуњење електричних возила у било ком времену.

  Како пронаћи и отворити датотеке помоћу командне линије

Овај Волфбок ЕВ пуњач долази са трогодишњом гаранцијом и произведен је у складу са УЛ и Енерги Стар глобалним безбедносним стандардима.

Три опције пуњења

Поред 7 пута веће брзине пуњења него пуњачи нивоа 1 ЕВ, Волфбоков ниво 2 ЕВ пуњач нуди три различите и згодне опције пуњења:

  • Плуг & Цхарге – са продужним каблом за пуњење од 25 стопа, имате довољно простора за маневрисање и не морате дозволити да тачка пуњења диктира где ћете паркирати своје возило.
  • РФИД картица – спречите сваки неовлашћени приступ вашем возилу и уживајте у практичном пуњењу електричних возила на јавним станицама, радним местима и комерцијалним локацијама, уз Волфбок-ову РФИД картицу за пуњење.
  • Планирано пуњење мобилне апликације – Користите свој паметни телефон да бисте заказали пуњење, прилагодили струје пуњења (од 16 до 40 А) и даљински надгледали статус пуњења.

Уграђене Ви-Фи и Блуетоотх могућности

Подржава и Ви-Фи и Блуетоотх повезивање, Волфбок Левел 2 ЕВ пуњач вам омогућава да даљински надгледате пуњење вашег возила преко Волфбок ЕВ апликација.

Преко Волфбок-овог паметног управљања апликацијама, можете даљински да закажете распореде пуњења ван шпица да бисте смањили рачун за струју и уштедели новац. Осим тога, помоћу даљинске контроле апликације, можете подесити струју пуњења и са лакоћом бити у току са процесом пуњења, примајући обавештења у реалном времену када се процес пуњења заврши.

Прегледајте свој статус пуњења на први поглед

Са ЛЦД екраном од 4,3 инча Волфбок ЕВ пуњача, можете да проверите статус пуњења вашег возила на први поглед, у било ком тренутку.

Овај практичан екран вам пружа основне информације као што су брзина пуњења, време, напон и количина напуњености, тако да можете остати информисани о статусу пуњења вашег ЕВ.

  Шта је боље за тестирање безбедности апликација?

Динамички ЛЕД индикатори приказују информације о различитим стањима пуњења у различитим бојама, тако да можете лако да пратите процес без потребе за сталним надзором.

Региструјте више корисника и уживајте у беспрекорној гласовној контроли паметног помоћника

Можете се пријавити на овај паметни ЕВ пуњач са својим Гоогле налогом, чинећи његово једноставно подешавање још лакшим.

Једном инсталиран, нуди беспрекорну интеграцију са Алека и Гоогле Ассистант-ом, за практичну контролу гласом. Штавише, можете регистровати више корисника са овим уређајем, што значи да овлашћени корисници могу добити приступ у било ком тренутку.

Сигурност на првом месту, као стандард

Произведен по највишим могућим безбедносним стандардима, овај кућни ЕВ пуњач је један од најбезбеднијих на тржишту.

Дизајниран је да обезбеди заштиту од препуњавања, заштиту од кратког споја, заштиту од цурења, заштиту од уземљења и заштиту од превисоке температуре.

Са свим покривеним базама, можете са потпуним самопоуздањем да користите Волфбок Левел 2 ЕВ пуњач за безбедно и поуздано кућно ЕВ пуњење.

Једноставан процес инсталације

Захваљујући једноставном процесу инсталације који штеди рад, Волфбок Левел 2 ЕВ пуњач је идеалан кућни ЕВ пуњач.

Потребно је само да инсталирате основну НЕМА 14-50Р утичницу, а затим на њу прикључите Волфбок ЕВ пуњач. Сваки комплет садржи детаљан водич за инсталацију како би ваше искуство са пуњачем ЕВ нивоа 2 било што безбрижније. Поред тога, Волфбок такође пружа услугу корисничке подршке 24/7, тако да помоћ никада није далеко, ако вам затреба.

Уштедите 26% на Волфбок Левел 2 ЕВ пуњачу уз Амазон

Тренутно Волфбок нуди огромну уштеду од 26% када наручите Волфбок Левел 2 ЕВ пуњач од Амазон.

  Како оптимизовати ССД на Линуку

Искористите овај импресиван попуст и понесите кући свој Волфбок Левел 2 ЕВ пуњач данас и уживајте у безбедном и поузданом кућном ЕВ пуњењу.

Ово је спонзорисана објава. Избор производа и мишљења изражена у овом чланку потичу од спонзора и не одражавају уредничке смернице МакеУсеОф-а или његовог особља.