Цхатсцоут за предузећа е-трговине и Мицрософтов дизајнер АИ

Здраво људи! 🙋 Данас имамо следећа ажурирања производа за вас! 📣

Цхатсцоут

Цхатсцоут би Зеви је решење за претрагу и ћаскање засновано на вештачкој интелигенцији за предузећа е-трговине. Цхатсцоут успоставља личне конверзије са клијентима и препоручује производе на основу њиховог ангажовања за повећање продаје.

Платформа је изграђена на напредној обради природног језика (НЛП) и алгоритмима машинског учења који успостављају личну комуникацију са купцима и препоручују производе на основу њихових интеракција.

Његов интерфејс прилагођен кориснику омогућава купцима да брзо пронађу било шта из огромног избора производа сајта за е-трговину. Према Зевију, интеграција Цхатсцоут-а резултира повећањем конверзије за 30% и повећањем вредности поруџбине за 28%.

Овај робот за ћаскање може да замени уобичајене опције претраге, пружајући купцима најбоље могуће искуство куповине дајући персонализоване и прилагођене препоруке производа које повећавају вредност поруџбине.

Поред тога, нуди податке и аналитику у реалном времену како би вам помогао да боље разумете куповне навике и интересовања ваших купаца, што ће вам помоћи да оптимизујете своју онлајн продавницу.

У својој најновијој активности прикупљања средстава, Зеви је прикупио 850.000 долара у претходном финансирању од групе инвеститора, укључујући ВЕХ Вентурес, Титан Цапитал, Веда ВЦ, Ентрепренеур Фирст и Кубе ВЦ.

Мицрософт је објавио Десигнер, алатку за дизајн са АИ са ширим спектром функционалности, у јавном прегледу. Мицрософтова вештачка интелигенција за претварање текста у слику ослања се на ДАЛЛ-Е 2 и ОпенАИ да би произвела прелепе дизајне једноставним уносом речи.

Као и Цанва, Мицрософт Десигнер може креирати дизајн за презентације, постере, позивнице, дигиталне разгледнице и још много тога за објављивање на друштвеним медијима и другим платформама.

  9 најбољих генератора садржаја за блогере и трговце

Неке од његових могућности укључују промену позадине, брисање објеката, предлагање распореда, попуњавање простора вашим идејама и предлагање комбинација боја.

Облици, слике, иконе и наслови су унапред направљени шаблони са веба које корисник може применити на пројекте. Унапред дефинисани предлошци димензија за Инстаграм, ЛинкедИн и Фацебоок рекламе су такође лако доступни у Десигнер-у, које корисници могу директно да уметну у своје дизајне.

Према Мицрософт-у, Десигнер ће бити бесплатан ограничено време пре него што буде укључен у Мицрософт 365 личне и породичне претплате. Ипак, неке од његових функција биће доступне бесплатно и онима који нису претплатници. Овде можете бесплатно испробати Мицрософт Десигнер.

Реплит, ГитХуб конкурент, прикупља 100 милиона долара

Ако користите ГитХуб, требало би да погледате Реплитов Гхоствритер који покреће АИ. Реплит-ов Гхоствритер је први ИДЕ за ћаскање за програмере на свету (интегрисано развојно окружење).

Прикупља око 97,4 милиона долара по процени од 1,16 милијарди долара. Биће јак конкурент за Мицрософт ГитХуб.

Реплит планира да користи средства за иновације у свом основном развоју, развија своје услуге у облаку за програмере и подстиче АИ и ЛЛМ иновације кроз Гхоствритер.

Његове карактеристике укључују „дебугер“ који може уочити грешке у њиховом коду и препоручити побољшања, аутоматизацију задатака кодирања који се понављају и могућност тестирања кода. Такође обезбеђује хостинг софтвера тако да може да прати како га корисници користе.

Ова комбинована процедура резултира свеобухватном платформом података која се може користити за обуку АИ модела за генерисање кода. ОпенАИ Цодек АИ модел покреће Гхоствритер Цопилот.

Према најновијим подацима, Реплит је користио 20 милиона кодера и написао 240 милиона софтверских програма.

  Како направити анонимни Инстаграм налог

Реплит се такмичи са Мицрософт Гуитхуб-ом у развоју „потпуно аутономног“ АИ кодера који се може третирати као људски софтверски инжењер. Нада се да ће прототип бити спреман у року од годину дана.

За више ажурирања, погледајте категорију Најновија технологија.