Цларити је Мицрософт алатка, Зоом најављује улагање у Антхропиц

Здраво! 🙋 Данас имамо следеће новости за вас! 📣

Јасноћа

Цларити је Мицрософт алатка која вам омогућава да лако ухватите и анализирате понашање посетилаца веб локације. Бесплатан је за коришћење, а његово подешавање је једноставно и брзо, генеришући податке у року од неколико минута од инсталације. Мицрософт Цларити користе неке од најпрестижнијих светских организација, укључујући ХП, Форбес, Ацер, СЗО итд.

Цларити је у потпуности у складу са захтевима ГДПР и ЦЦПА, обезбеђујући приватност корисника и безбедност података. Друге предности Цларити-а укључују избегавање узорковања, обезбеђивање прецизних и поузданих података и изграђен је на технологији отвореног кода.

Јасне топлотне мапе нуде значајан увид у идентификацију локација са највећим ангажовањем на вашој веб локацији и праћење дубине ваших посетилаца.

Његови снимци сесије пружају дубље разумевање перформанси ваше веб странице анализирајући како појединци комуницирају са њом, што помаже да се идентификују успешне области, препознају пропусти и експериментишу са иновативним концептима.

Због својих увида усмерених на понашање корисника, веб администратори могу одмах да открију изворе незадовољства и трансформишу их у потенцијалне прилике.

Његова интеграција са Гоогле аналитиком помаже да се стекне дубљи увид у интеракције корисника на вашој веб локацији.

Бесплатно коришћење Мицрософт Цларити са неограниченим саобраћајем, неограниченим веб локацијама, неограниченим топлотним мапама и неограниченим члановима тима вреди покушати.

Јапански гигант безбедносних услуга СЕЦОМ, организација вредна 15 милијарди долара, инвестирао је у две значајне компаније за физичко обезбеђење засноване на облаку, Еагле Еие Нетворкс и Бриво. Ове две компаније специјализоване су за физичку безбедност у облаку, која се састоји од видео надзора и система контроле приступа дизајнираних да заштите зграде и друге физичке просторе.

  Како да избришем сву евиденцију активности на Фејсбуку

Према блогу компаније, СЕЦОМ је направио заједничко улагање у капитал од 192 милиона долара у две компаније са седиштем у САД са истим већинским власником, предузетником у области обезбеђења Деаном Драком.

Средства ће бити подељена, са 100 милиона долара за Еагле Еие и 92 милиона за Бриво. Циљ обе фирме је да искористе свој део финансирања за истраживање и развој, посебно да створе системе засноване на вештачкој интелигенцији интегрисане у њихове платформе.

Еагле Еие, који опслужује велика предузећа и истакнуте организације, има процењену базу корисника од 20.000-30.000, док Бриво услуге контроле приступа имају укупну корисничку базу од приближно 20 милиона људи.

Зоом најављује улагање у компанију АИ Антхропиц

Зоом је прогласио значајан савез са Антхропиц, организацијом посвећеном АИ безбедности и истраживању. Зоом је значајно допринео Антхропиц-у да подржи њихове истраживачке мапе и помогне у изградњи АИ система. Уложени износ није саопштен.

Ова сарадња ће побољшати Зоом-ов заједнички приступ АИ интеграцијом Антхропиц-овог АИ асистента, познатог „Клода“, са различитим карактеристикама Зоом платформе, као што су тимско ћаскање, састанци, телефон, табла и Зоом ИК.

Зоом намерава да интегрише Антхропиц-ове АИ моделе у свој пакет производа и решења Контакт центра како би побољшао продуктивност агената и побољшао корисничко искуство.

Укључивање вештачке интелигенције у своју платформу био је приоритет за Зоом у побољшању корисничког искуства. Кроз свој Зоом ИК програм, компанија је недавно представила низ функција које покреће АИ. Ове функције пружају сажетке састанака, предлажу накнадне процедуре и омогућавају корисницима да направе документе користећи белешке са састанка.

  Како да сачувате е-пошту на чврстом диску

Нова услуга 1Пассворд омогућава предузећима да брзо усвоје приступни кључ

1Пассворд је веома поуздан менаџер лозинки за предузећа. Преко 100.000 предузећа ослања се на њене безбедносне службе да би заштитиле своје вредне податке. Ову платформу користе водеће светске организације, као што су ИБМ, Слацк, Гитлаб, итд.

Пассаге је нови производ компаније 1Пассворд који омогућава организацијама да интегришу аутентификацију лозинком у своје апликације и веб локације без одржавања своје безбедносне инфраструктуре.

Омогућава лако креирање корисничког налога и аутентификацију једноставним додиром или погледом за повећану интеракцију и сигурност од пхисхинг-а и напада заснованих на акредитивима. Такође поједностављује процес пријављивања, смањујући захтеве за ресетовање лозинке и смањујући трошкове док минимизира оптерећење тима за подршку.

Добијате повећану безбедност, пословну ефикасност и корисничко искуство елиминисањем традиционалних лозинки и, уместо тога, коришћењем лозинки за пријављивање и других метода без лозинке за аутентификацију и управљање идентитетом.

За више ажурирања, погледајте категорију Најновија технологија.