ЦлицкУп замењује многе апликације које користите и штеди новац

ЦлицкУп је вероватно најјефтинија опција јер његов бесплатни план има много врхунских функција. Његов фреемиум план вам омогућава да урадите много ствари и нема ограничења у броју корисника или пројеката.

Само је већим компанијама у прошлости било дозвољено да користе алате за управљање пројектима. Сада их могу користити и мала и средња предузећа. Овде се уклапа софтвер ЦлицкУп, који се користи за управљање пројектима.

Мали тимови који желе да се организују могу да га користе јер се лако креће и не траје дуго за постављање.

ЦлицкУп је тренутно једно од најнапреднијих технолошких решења на тржишту јер има и дубоке основне функције (као што су заказивање и сарадња) и јединствену функцију аутоматизације. У овом чланку ћемо вам рећи све што требате да знате о ЦлицкУп-у да бисте се одлучили.

ЦлицкУп Преглед

ЦлицкУп је релативно нов софтвер за управљање пројектима. Покренули су га 2016. Алекс Јурковски и Зеб Еванс, који су и даље његови суоснивачи.

Власници компанија кажу да су направили софтвер јер су мислили да је софтвер који је већ тамо „покварен“ и да ће то помоћи компанијама да буду продуктивније и да ураде више.

Надају се да ће стављање свих алата и апликација компаније на једно место учинити тимове који користе ЦлицкУп продуктивнијим.

Све што се односи на вашу компанију може се наћи на једној погодној локацији, захваљујући ЦлицкУп-у. Све ваше апликације, укључујући задатке, документе, ћаскање и управљање пројектима, чувају се на тачној локацији.

Можете да радите сав свој посао из ЦлицкУп-а уместо да се пребацујете напред и назад између различитих прозора.

ЦлицкУп омогућава тимовима који раде за предузећа било које величине да планирају пројекте користећи графиконе, комуницирају у реалном времену користећи документе који се могу уређивати и надгледати продуктивност уз коришћење аналитике и извештаја.

Други аспект, односно прилагођавање, разматран је током развоја програма. Тимови који користе ЦлицкУп могу персонализовати све унутар свог радног простора, од брендирања своје веб странице до канала пројекта које користе.

Поред тога, ЦлицкУп добија све више корисника. Софтвер сада користи за планирање пројеката 200.000 различитих тимова.

Карактеристике ЦлицкУп-а

ЦлицкУп вам даје приступ разним могућностима за управљање вашим пројектима. Све доступне функције се могу користити у зависности од величине ваше компаније.

Што се тиче процеса укључивања, ценимо то што софтвер може да се прилагоди тренутном нивоу стручности корисника омогућавајући му да одабере најприкладнију конфигурацију за своје захтеве.

#1. Аутоматизација

Аутоматизација је процес који значајно штеди време, што доводи до побољшаних перформанси тима и мањег броја случајева поновљеног рада. Имате приступ изворним могућностима аутоматизације, које укључују аутоматизовано додељивање задатака, коментара или унапред снимљених одговора; аутоматско ажурирање статуса задатака; и аутоматско укључивање ознака.

Прилагодљиве функције аутоматизације: У зависности од тога шта желите, можете да користите оне које ЦлицкУп већ нуди или да развијете сопствене од нуле. На пример, можете изабрати која ће се радња десити када се активира аутоматизација, што штеди време у поређењу са ручним операцијама.

Интеграција аутоматизације са апликацијама трећих страна: Аутоматизација, када је упарена са многим интерфејсима које ЦлицкУп пружа, омогућава креирање јединственог, централизованог, аутоматизованог процеса.

#2. Извештавање и праћење времена

Ово је важан део софтвера јер вам омогућава да боље процените вештине групе. Ово помаже да се задовоље њихове потребе или потребе њихових клијената.

Знате шта се дешава са сваким од ваших представника због комплетног прегледа њихових календара (разбијених по дану, недељи или месецу). У ствари, синхронизација тих детаља са Гоогле календаром је такође веома корисна.

Користећи алатку за праћење времена, можете поставити важне рокове и слати себи подсетнике како их не бисте пропустили. Свакој активности можете дати датум почетка и датум завршетка, а можете и да промените колико дуго траје.

Са функцијом Гантовог графикона, моћи ћете да организујете и одредите приоритете на листи ствари које треба да урадите. Ово ће вам помоћи да направите општи временски оквир за пројекат.

#3. Цоллаборативе Аппроацх

ЦлицкУп, који функционише по истом принципу као и Гоогле документи, својим корисницима пружа документе за сарадњу који омогућавају њиховим тимовима да раде заједно у реалном времену.

Када је документ отворен, можете пратити ко га мења. Пошто можете лако да делите папире, рад са другим члановима тима је једноставан и тражите њихов допринос или помоћ.

#4. Управљање задацима

Ваше листе обавеза су лако доступне и њима се може управљати помоћу ЦлицкУп-а, што олакшава праћење свега што треба да урадите. Менаџери пројеката могу да их развију и аутоматски укључе у календаре чланова тима.

Захваљујући алату за превлачење и испуштање, можете да преуредите рокове и одредите редослед важности за обављање ствари. Ово вам даје више слободе. Способност креирања задатака који се понављају представља огромну уштеду времена за групе људи који раде са упоредивим процедурама.

Поред основних елемената за управљање послом, ЦлицкУп такође пружа софистициранија решења која могу помоћи вашим тимовима да раде ефикасније и брже се крећу.

На пример, израда шаблона вам омогућава да изаберете шаблон и уштедите време уместо да поново пролазите кроз цео процес планирања.

#5. Подешавање

Једна од предности коришћења ЦлицкУп-а је то што долази са свеобухватним алатима за прилагођавање. Ове функције вам омогућавају да персонализујете алат и прилагодите га својим захтевима.

Конкретно, можете:

  • Направите своје категорије за задатке.
  • Учините неопходна подешавања у подешавањима приватности чланова.
  • Можете интегрисати Екцел табеле.
  • Када радите ноћу, пређите на тамни режим.
  • Уверите се да сваки процес има своју јединствену шему боја.

#6. Трака са алаткама за више задатака

Контролне табле многих различитих софтвера за управљање пројектима могу брзо постати збуњујуће јер је толико информација нагурано на тако малом простору. Ово је један од главних недостатака ових програма. Како вам омогућава да радите са многим стварима истовремено, трака са алаткама за више задатака помаже у ублажавању овог проблема.

Ако желите да измените статус својих задатака, морате да их групишете и изаберете, а затим промените њихов статус, датум доспећа или зависности које имају од других задатака.

Ова функционалност користи заузетим пројектним менаџерима који морају да ажурирају неколико задатака на одређеним пројектима или да их поново доделе ако се члан тима разболи.

#7. Управљање процесима

Један од циљева ЦлицкУп алата за управљање процесима је да помогну менаџерима пројеката да троше мање времена на задатке који се понављају.

Менаџери пројекта могу да генеришу шаблоне задатака и листе, а затим можете да сачувате документе за будућу употребу.

Менаџери пројеката не морају да започињу процес планирања од нуле сваки пут када нови пројекат сличне врсте уђе у њихов план. Уместо тога, они могу једноставно да изаберу шаблон из спремишта и да пређу на посао.

Тржиште апликација садржи интерфејсе са програмима трећих страна као што су МаилЦхимп и Фацебоок, као и додатке дизајниране само за понедељак и стога ексклузивне за систем.

Мондаи такође пружа документацију о интерфејсу за програмирање апликација (АПИ) за програмере софтвера који желе да креирају интегративна решења.

ЦлицкУп Прицинг

Фреемиум план који нуди ЦлицкУп је погодан за коришћење у мањим предузећима. С друге стране, нуди још три категорије цена за купце који траже додатну функционалност или имају веће тимове.

#1. Бесплатни план

Бесплатна верзија ЦлицкУп-а је, по мом мишљењу, фантастична јер не само да корисницима пружа неограничене задатке и 100 МБ простора за складиштење, већ им пружа и неограничене чланове.

Иако постоје одређена ограничења, као што је могућност да потрошите поене за спринт само одређени број пута или имате максимално 100 аутоматизација сваког месеца, требало би да буде довољно за почетак ако имате мали тим (или радите сами).

#2. Унлимитед План

Неограничени план кошта 5 долара по кориснику месечно и укључује све што је доступно на бесплатном плану. Поврх тога, укључује неограничено складиштење, интеграције, контролне табле и приступ напредним извештајима.

Пошто можете да успоставите дозволе за документе и податке са неограниченим планом, а не са бесплатним планом, требало би да размислите о коришћењу овог плана ако сарађујете са клијентима изван ваше компаније.

#3. Бизнис план

Пословни план, који кошта 12 долара по кориснику сваког месеца, садржи све што је укључено у неограничени план. Поврх тога, то такође повећава број доступних безбедносних мера.

Корисницима овог нивоа су обезбеђена двофакторска аутентификација и могућности пријаве једним кликом користећи услуге трећих страна као што је Гоогле.

Поред тога, ако сте заинтересовани да развијете софистициране контролне табле за креирање извештаја, ово је план за вас. Има бесконачан број виџета на контролној табли, софистицирани систем за праћење времена и усклађивање циљева, што олакшава усклађивање циљева пројекта са подацима у реалном времену.

#4. Пословни плус план

Бусинесс Плус план коштаће вас 19 долара месечно. То је најбоља опција ако морате да управљате више тимова. Укључује све карактеристике пословног плана и неке друге јединствене карактеристике.

Доступне су функције као што су дељење тима, подзадаци на више листа, прилагођена дозвола, приоритетна подршка, више аутоматизације и АПИ-ја од других планова и неколико других.

#5. План предузећа

Ентерприсе план је последњи ниво услуге који ЦлицкУп пружа. ЦлицкУп није јавно објавио цене за овај план. Изаберите овај план и добићете све са бизнис плус планом. Такође ћете приступити побољшаним ограничењима АПИ-ја, бројним изборима за пријављивање и усклађености са ХИПАА.

Међутим, количина помоћи укључена у план предузећа је примарни фактор разликовања између њега и других нивоа. Добићете приступ наменском менаџеру налога, персонализованом укључивању и помоћи ако будете имали потешкоћа.

Које све апликације можете заменити коришћењем ЦлицкУп-а?

Интеграциона платформа коју пружа ЦлицкУп је живахна, са преко хиљаду различитих доступних интеграција. Захвални смо на интеграцији коју је обезбедио Запиер, која је савршена за почетнике.

Да вас упознам са неколико интеграција:

  • Е-пошта, Фацебоок и друге платформе друштвених медија су примери канала комуникације. Због ових интеграција, моћи ћете да поједноставите омниканално управљање захтевима ваших клијената.
  • ЦРМ као што су Хубспот, Салесфорце, Зендеск, итд., идеални су за комбиновање управљања пројектима са радом других аспеката ваше компаније (нарочито корисничке подршке).
  • Софтвер за управљање пројектима као што су Мондаи, Трелло и Асана, између осталих. Један клик је све што је потребно за увоз ваших акумулираних података помоћу другог софтвера за управљање пројектима у ЦлицкУп.
  • Алатке за комуникацију и сарадњу за запослене укључују Слацк, Зоом, Мицрософт Теамс, Хангоутс и Гоогле Дриве, између осталих. Иако ЦлицкУп већ пружа аутентичне карактеристике комуникације агента, можете их побољшати интеграцијом неколико комуникационих алата.

Закључак

Имаћете највише слободе без губитка могућности да видите велику слику користећи ЦлицкУп. Шта год да радите, увек ће постојати начин да подесите ЦлицкУп. ЦлицкУп нуди одличне интеграције са мноштвом других алата, што производ чини још бољим у олакшавању вашег живота.

Можете да радите на свим нашим пројектима са било ког места, у било које време, захваљујући ЦлицкУп-у. Ово чини много лакшим и продуктивнијим рад од куће. На истој платформи можете поделити посао, поставити приоритете, пратити напредак пројекта и радити заједно.