Да ли Бест Буи поправља Вии конзоле?

Нинтендо је креатор и дистрибутер Вии-а, уређаја за кућне видео игре. 19. новембра 2006. постао је доступан за куповину. То је Нинтендо шести значајни систем за кућне видео игре. Вии је била прва Нинтендова кућна конзола која је изворно омогућила приступ интернету. Такође је подржавао дигиталне игре и дистрибуцију медија преко Вии Схоп канала и онлајн игре. Вии такође омогућава бежично умрежавање са Нинтендо ДС преносивом платформом за неколико наслова. ГамеЦубе компатибилност уназад је подржана у пуној мери од стране првих Вии модела. Две јефтиније Вии варијанте створене су касније током века трајања конзоле. Бест Буи гарантује да ћете инсталирати или поправити стотине производа без обзира на то где сте купили артикле. Ако сте неко ко тражи савете о истом, доносимо вам користан водич који ће вас научити да ли је најбоље купити поправљене Вии конзоле и колико кошта поправка Вии конзоле. Такође, сазнаћете колико кошта Бест Буи Геек Скуад Цхарге и да ли уБреакиФик поправља Виис.

Да ли Бест Буи поправља Вии конзоле?

Да ли Бест Буи поправља Вии конзоле сазнаћете даље у овом чланку. Наставите да читате да бисте сазнали више о томе детаљно.

  Шта су алгоритамске пристрасности и како их открити?

Да ли Бест Буи поправља Вии конзоле?

Да, Бест Буи поправља Вии конзоле. Бест Буи продаје и поправља хиљаде електронике.

Шта можете да урадите са својом старом Вии конзолом?

Можете да радите разне ствари са својом старом Вии конзолом, укључујући:

 • Инсталирајте Вии Хомебрев софтвер и игре: Инсталирање додатног софтвера је једна од примарних функција Хомебрев-а. Разне игре су укључене у листу доступних наслова. Неки од њих су потпуно нова дела, док су други адаптације игара отвореног кода других платформи.

 • Креирајте сопствене оригиналне онлајн игре: Можете да развијете свој софтвер; не морате се ослањати на оно што је заједница већ произвела. У Хомебрев-у (ХБЦ) постоји значајан избор програмера и свако може креирати своје за дељење.

 • Претворите своју стару Вии конзолу у дечији медијски центар: За разлику од вашег рачунара, који вероватно није трајно повезан са телевизором, ваш Вии јесте. ВииМЦ се може користити уместо њега јер више не постоје апликације за медијски центар за Вии.

 • Користите свој Вии за репродукцију ДВД-ова: Такође можете да стримујете ДВД-ове на свом Нинтендо Вии-у ако је ВииМЦ инсталиран. На новијим Виис-има ово неће функционисати, али ако сте купили ранији модел, већ имате ДВД плејер.

 • ВииВНЦ вам омогућава да контролишете свој рачунар: Један од најједноставнијих метода за управљање рачунаром са другог је коришћење ВНЦ-а. Ако имате Хомебрев Цханнел учитан на свој Вии, можете га користити и тамо. Није ограничено само на рачунаре.

 • Искористите функцију аларма на свом Вии-у: чак можете започети слободан дан са старим Нинтендо Вии-јем. Захваљујући домаћем пројекту Стробе Аларм Цлоцк, можете покренути сат у режиму целог екрана. Само имајте на уму да ваш Вии и екран буду укључени док идете у кревет.

 • Користите Вии-Линук да бисте претворили свој Вии у рачунар: Ваш Вии се може користити као рачунар, што је одличан додатни начин да искористите ХБЦ функцију. Да би се покренули ПоверПЦ компатибилни Линук програми, Вии-Линук се може инсталирати преко Хомебрев Цханнел-а.

 • Инсталирајте Минецрафт сервер на старији Вии: Ваш стари Вии може да покреће Линук и да делује као Минецрафт сервер.

Шта да радите ако ваш Вии не чита дискове?

Игре креиране за Вии систем могу се играти на Вии и Вии мини конзолама. Вии не може да репродукује дискове креиране за друге конзоле за игре или друге медијске формате (ДВД, Блу-раи). Кодирање региона се користи на дисковима за игре. Диск са игрицом који користите неће радити на вашем Вии-у ако је направљен за други регион од ваше конзоле.

Ево шта можете да урадите ако ваш Вии не чита дискове:

 • Ако је диск са проблемом још увек у драјву, извадите га.
 • Искључите систем и проверите да ли је правилно инсталиран.

 • Искључите Вии на 30 секунди, а затим га поново укључите.

 • Ставите диск унутра. Уверите се да га тачно уносите.

Ако ово не успе, визуелно прегледајте диск. Очистите дискове ако изгледају запрљани или оштећени. Понекад треба очистити диск који изгледа оштећен, али је само прљав. Одлучите се за замену диска за игре ако ово не функционише.

Да ли се Вии конзоле могу поправити?

Да, Вии конзоле се могу поправити. Ако решавање проблема не успе да реши ваш проблем, Нинтендо нуди брзе и практичне изборе за поправку.

Колико кошта поправка Вии конзоле?

Сада, када знате да се Вии конзоле могу поправити, хајде да видимо колико кошта поправка Вии конзоле. У зависности од проблема са конзолом, трошкови поправке Вии конзоле могу да варирају. Трошкови уобичајених поправки, као што су решавање проблема са Нинтендо Вии системом, замена Нинтендо Вии ласера, чишћење Вии система и црни екран могу варирати између 19-69 УСД.

Да ли Бест Буи поправља Вии конзоле?

Да, Бест Буи поправља Вии конзоле заједно са хиљадама друге електронике.

Да ли је Геек Скуад само за најбоље куповне производе?

Да, Бест Буи је место где морате да обавите куповину ако желите специфично Заштита одељења штребера План.

Колико кошта Бест Буи Геек Скуад?

За комерцијалне сајтове, Геек Скуад наплаћује 300 долара за сваки лични позив. Можда ћете моћи да купите одређене услуге Геек Скуад-а из менија власника куће или да унесете свој уређај у продавницу ако је то једнократни захтев. У зависности од плана који изаберете, месечни планови имају цену подешавања од 99,99 УСД и месечну цену од 24,99 УСД или 49,99 УСД по кориснику. Пошто је у питању претплата, морате да платите накнаду чак и ако не користите услугу тог месеца. Међутим, ако вам је често потребна ИТ помоћ или имате значајан проблем, можда ћете тако моћи да уштедите новац.

Да ли уБреакиФик поправља Виис?

Да, уБреакиФик поправља Виис. Посетите Поправка Нинтендо Вии диск јединице страница за проверу уБреакиФик планова за поправку Виис-а.

Да ли Гаместоп поправља конзоле?

Да, Гаместоп поправља конзоле. Погледајте Сервис Гаместоп конзоле и контролера страницу да проверите њихове планове поправке у складу са нашим потребама.

Да ли Нинтендо поправља старе системе?

Не, Нинтендо не поправља старе системе. Иако поправке произвођача више нису могуће, проналажење замене за ваш старији производ је и даље могуће јер одређене продавнице и веб локације за аукције продају половну робу. Можете проверити њихове опције замене на Нинтендо подршка страна.

***

Надамо се да сте сазнали да ли Бест Буи поправља Вии конзоле и да ли уБреакиФик поправља Виис. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.