Шта је ВилдТангент Гамес?

Купили сте нови лаптоп и док га пролазите, видите ВилдТангент. Морате се запитати шта је то и зашто је на вашем лаптопу. Можда се питате и да ли има неке користи или је само унапред инсталиран софтвер у вашем лаптопу само за промоцију. Ако сте неко ко жели да зна шта је ВилдТангент, овај чланак ће вас упутити у то. То ће вам помоћи да разумете шта је ВилдТангент Гамес и да ли је ВилдТангент шпијунски софтвер или не. Такође, научићете како да преузмете ВилдТангент Гамес и како можете да избришете ВилдТангент Гамес на свом рачунару.

Шта је ВилдТангент Гамес?

У овом чланку ћете сазнати шта је то ВилдТангент и како да га преузмете даље. Наставите да читате да бисте сазнали више о томе детаљно.

Шта је ВилдТангент Гамес на лаптопу?

ВилдТангент Гамес на лаптопу је унапред инсталиран апликативни софтвер. Мрежа ВилдТангент Гамес покреће сервис игара за неколико произвођача рачунара, што укључује ХП, Делл, Тосхиба, Гатеваи, Ацер, Самсунг и Сони ВАИО. Пронаћи ћете опцију да деинсталирате неке од ових уређаја. Док на некима не можете, а на оним уређајима који немају унапред инсталиран ВилдТангент, можете га преузети са њиховог званичног сајта.

Шта је ВилдТангент Гамес у оперативном систему Виндовс 10?

У оперативном систему Виндовс 10 и другим верзијама Виндовс-а, ВилдТангент је продавница апликација у којој можете купити игре или их изнајмити на одређено време. Апликација је подржана само на уређајима који раде на Виндовс оперативном систему, док на другим уређајима можете појединачно преузети игре које је развила ВилдТангент за подржане уређаје.

Шта ради ВилдТангент Гамес?

ВилдТангент Гамес развија и објављује игре за Виндовс, Андроид и иОС. Они имају своју апликацију, која се састоји од 1000+ игара различитих категорија, укључујући игре које су развили они и оне које су развили други програмери. Дакле, то је као продавница игара у којој можете купити плаћене игре и такође их изнајмити за одређени износ.

Да ли је ВилдТангент Гамес вирус? Да ли је ВилдТангент шпијунски софтвер?

Не, ВилдТангент није вирус или шпијунски софтвер. Али 2004. године, откривено је да је њихов оригинални веб драјвер потенцијално нежељени програм и убрзо га је ВилдТангент угасио. Такође је откривено да ВилдТангент прикупља корисничке податке и користи их за своје промотивне ствари. Користећи овај софтвер на свом систему, већина корисника је открила да су њихови рачунари све спорији и да су перформансе рачунара смањене. Сада знате тачно да ли је ВилдТангент шпијунски софтвер или не.

Да ли је ВилдТангент безбедан?

Не, ВилдТангент није безбедан. ВилдТангент долази унапред инсталиран у десктоп и лаптоп рачунаре произвођача као што су ХП и Делл, за који је утврђено да негативно утиче на перформансе вашег система коришћењем ресурса вашег система, чак и ако није потребан. И због тога је систем некада висио и био спор. Приликом постављања налога на ВилдТангент, корисник треба да дода своје податке. И утврђено је да ВилдТангент користи ове информације у промотивне сврхе и да би ВилдТангент на вашем систему могао да утиче на вашу приватност.

Да ли су ВилдТангент игре бесплатне?

Да, апликација ВилдТангент Гамес је потпуно бесплатна за Виндовс и можете је преузети са званична веб страница ВилдТангент. У овој апликацији постоје неке игре које ћете моћи да играте бесплатно. Док за неке друге, морате да креирате ВилдТангент налог и купите или изнајмите игру на неко време. Цене игара варирају од игре до игре. Неке игре су потпуно бесплатне, док за неке морате платити цену.

Можете ли играти ВилдТангент игре на таблету?

Да, можете играти ВилдТангент на таблету. Апликација ВилдТангент се може наћи за Виндовс, али није доступна за Андроид. Ако поседујете Асус таблет, моћи ћете да добијете премиум верзију бесплатно.

Да ли су ВилдТангент игре још увек доступне?

Да, ВилдТангент је и даље доступан за оперативни систем Виндовс. Имају своје услуге игара које раде глатко, које можете преузети са Апликација ВилдТангент Гамес страна. Није толико популаран као што је био почетком 2000. А тренутно је власништво такође пребачено на Гаминг АГ. На њиховој апликацији можете пронаћи скоро 1000 игара за које није потребан одличан рачунар, довољан је само пристојан за играње.

Шта се догодило са ВилдТангентом?

Са ВилдТангентом се догодило много догађаја, и добрих и лоших од његовог лансирања 1998. године. Набавила је много игара и желела је да буде највећа компанија за игре и пружала услуге произвођачима, као што су ХП и Делл. Поседовали су скоро 1000 игара и били су најистакнутији провајдер услуга у САД и Европи. Пре 2004. године, корисници су пријавили компанији да њихови производи оштећују перформансе њиховог рачунара. Године 2003. откривено је да је оригинални веб драјвер ВилдТангент потенцијално нежељен програм и ВилдТангент га је угасио. У 2019. немачка компанија за игре на срећу купила је ВилдТангент.

Шта је листа ВилдТангент игара?

Листа ВилдТангент Гамес је листа видео игара које је развио и објавио ВилдТангент. Игре које су развили су Блацкхавк Стрикер 2БластерБалл 2 и 3, Цристал Мазе, Фате сериес, Финал Дриве, Пенгуинс, Пхоеник Ассаулт, Полар Голфер, Полар Поол, и још много тога.

Како преузети ВилдТангент игре? Како да преузмем ВилдТангент игре?

Да бисте преузели ВилдТангент игре на свој рачунар, само пратите ове кораке:

Напомена: Уверите се да ваш уређај мора да ради под оперативним системом Виндовс.

1. Посетите Апликација ВилдТангент Гамес страницу у вашем претраживачу.

2. Кликните на ПРЕУЗМИ ОДМАХ да започнете преузимање.

3. Кликните на Сачувај да преузмете игру на свој систем.

4. Идите на Преузимања и двапут кликните на подешавање апликације ВилдТангент.

5. Кликните на Слажем се да бисте се сложили са условима.

6. Кликните на Заврши након што је подешавање инсталирано.

7. Апликација ВилдТангент ће се аутоматски покренути сама.

8. Претражите и изаберите жељену игру по свом избору.

9. Кликните на ПЛАИ да преузмете игру.

10. Кликните на ИНСТАЛЛ да преузмете и инсталирате игру.

Ево како да преузмете ВилдТангент игре на рачунар и да видимо да ли можете да их избришете.

Могу ли да избришем ВилдТангент игре?

Да, можете избрисати апликацију ВилдТангент. Можете купити или преузети различите категорије игара са ВилдТангент-а и можете их уклонити у било ком тренутку ако их не желите. Да бисте деинсталирали појединачне игре, потребно је да кликнете на икону смећа > Деинсталирај да бисте их у потпуности уклонили из библиотеке. Ако не преузмете ниједну игру, то је бескорисно за вас и можете размислити о брисању игара са рачунара.

Могу ли деинсталирати ВилдТангент?

Да, можете деинсталирати ВилдТангент. Ако више не користите ВилдТангент за преузимање и куповину игара, сигурно га можете деинсталирати. Баш као што деинсталирате било коју другу апликацију на свом Виндовс рачунару. Деинсталирање ВилдТангент неће уклонити ваш ВилдТангент налог, већ само податке који су повезани са апликацијом ВилдТангент сачуване на вашем рачунару.

***

Надамо се да сте научили шта су ВилдТангент игре, да ли је ВилдТангент шпијунски софтвер и како да га избришете. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.