Да ли бисте требали купити огледало Лулулемон 2023.

Ако сте одушевљени вежбањем, можда размишљате о куповини огледала за фитнес. Ови уређаји вам омогућавају да видите себе током вежбања, а истовремено вам омогућавају интеракцију са интерфејсом екрана осетљивог на додир. Лулулемон, популарни фитнес модни бренд, има своју верзију овог уређаја, једноставно познату као Миррор.

У септембру 2023. компанија је одлучила да укине продају уређаја у наредним месецима и да се држи одеће и додатака. Дакле, шта то значи за кориснике Лулулемона и да ли бисте и даље требали размислити о куповини огледала?

Шта је Лулулемон огледало?

Огледала за фитнес су мала ниша, али опрема за кућни фитнес је невероватно популарна. И многи брендови иду корак даље од ваше просечне траке за трчање или бенцх преса.

Вероватно сте видели брендове попут Пелотона који нуде фитнес хардвер у комбинацији са онлајн часовима које воде професионални фитнес инструктори. Огледало за фитнес је паметан уређај који вам омогућава да видите своје држање, пратите вежбе и добијете повратне информације у реалном времену о томе како радите. Лулулемон Миррор корисницима нуди приступ преко 10.000 часова вежбања. Ово чак укључује и часове вежбања уживо са професионалним тренерима.

Али Миррор није идеја Лулулемона. У ствари, Лулулемон је купио Миррор, који је у то време био фитнес стартуп, за 500 милиона долара 2020. Миррор је већ направио свој хардвер за кућно вежбање који омогућава корисницима да виде себе током интерактивних тренинга. Али са Лулулемоновом аквизицијом, производ би могао бити гурнут у мејнстрим фитнеса.

  7 најбољих апликација за дигиталне визит карте (бесплатно + плаћено)

Миррор је радио пет година, али одржавање профита уз високу претходну цену и месечну накнаду постала је борба након што је пандемија ЦОВИД-19 почела да попушта и људи су могли да се врате у теретану или напоље да поново вежбају.

Као резултат ове борбе, Лулулемон је одлучио да потпише уговор о садржају са Пелотоном. Две компаније су се удружиле, а Пелотон нуди корисницима Миррор-а сопствени центар садржаја за вежбање. Апликација Миррор Студио ће се полако гасити током ове транзиције.

Случај је био исти за многе брендове кућног фитнеса. Пелотон је, на пример, прошао кроз више кругова отпуштања 2022. године, што је утицало на хиљаде запослених. Један круг отпуштања је смањио 12 посто Пелотонове радне снаге.

Да ли бисте требали купити огледало Лулулемон?

Лулулемон Миррор кошта добрих 1.500 долара и захтева месечну претплату од 39 долара, тако да није мала куповина. Зато је важно да знате да ли вам је заиста потребан један од ових уређаја. Али карактеристике и цена нису једина ствар коју треба узети у обзир овде.

Доступност Лулулемон Миррор-а ће такође имати велики ударац када престане продаја хардвера. Иако нећете моћи да купујете нове уређаје од продаваца када понестане залиха, вероватно ће постојати прилике за куповину половних Миррор уређаја. Међутим, препродајне цене могу бити чак и веће од првобитне цене ако је потражња велика.

Укратко, вероватно није добра идеја купити Лулулемон Миррор 2023. Имајући у виду одлуку компаније да повуче Миррор из онлајн продавница и заустави приступ својој апликацији за фитнес на паметном телефону за нове кориснике на крају године, чини се прилично је спорно да зграбите огледало у овом тренутку.

  Како да видим да ли неко има више Инстаграм налога

Међутим, ако још увек размишљате да набавите Лулулемон Миррор, имајте на уму да ће приступ апликацији Студио почети да се прекида за нове кориснике почетком новембра 2023. године, тако да немате много времена да преузмете свој Миррор и придружите се.

Ако већ имате Лулулемон Миррор, не брините. И даље ћете моћи да приступите апликацији чак и када новопридошлице више не могу да је користе, све док сте се већ регистровали за налог. У међувремену, ако сте недавно купили Лулулемон Миррор, али нисте били свесни ове велике промене, компанија и даље нуди поврат од 30 дана.

Лулулемон Миррор Алтернативес

Ако још увек тражите огледало за фитнес, али желите да се клоните Лулулемон огледала, постоје неке одличне алтернативе које можете размотрити.

1. ФОРМЕ Студио

ФОРМЕ Студио фитнес огледало је слично Лулулемон Миррор-у по томе што вам омогућава да учествујете у интерактивним вежбама, добијате повратне информације и пазите на своје држање. Након регистрације, добићете свог личног тренера који ће бити изабран на основу ваших циљева и преференција. Овај персонализовани приступ је одличан за оне који заправо не знају која врста тренинга је најбоља за њих и додаје људски додир искуству на даљину.

ФОРМЕ Студио такође нуди часове пажње када желите да се опустите или охладите након тренинга. Међутим, важно је напоменути да би ово представљало веома скупу куповину. Сам уређај кошта 2.495 долара, док чланство такође кошта огромних 149 долара месечно (иако ће ваш први месец коштати само 49 долара).

За разлику од других огледала за фитнес, такође не можете да слушате музику по свом избору док вежбате. Ако су вам потребне сопствене мелодије да бисте ушли у зону, ФОРМЕ Студио можда није за вас. Ако сте више заинтересовани за тренинг са теговима у односу на кардио, можда ћете више волети ФОРМЕ Лифт, огледало за фитнес са продужетком тежине.

  Како да поправите грешке црвеног светла на матичној плочи

2. Тонал

Тонал је још једно елегантно огледало за фитнес које је посебно одлично за дизање тегова. Огледало има проширење тежине које можете да користите за тонирање, а истовремено пружа приступ кардио вежби и сесијама масаже (помоћу Тхерагун уређаја). Све у свему, Тонал огледало даје корисницима приступ преко 1.000 часова, тако да вам сигурно неће недостајати избора.

Тонално огледало кошта 3.495 долара и такође захтева месечну претплату од 59,95 долара за приступ тренинзима. Ако желите да зграбите Тоналов паметни прибор, биће и додатни трошак. Пакет паметних додатака кошта додатних 495 долара, тако да ћете потрошити много новца ако желите да користите Тонал огледало у пуном потенцијалу.

Лулулемон Огледало би ускоро могло бити ствар прошлости

Иако још увек можете да користите Лулулемон Миррор ако већ поседујете уређај, мудро је да избегнете да га сада купујете себи. С обзиром на споро укидање Миррор-а и његове апликације Студио, боље је да се одлучите за паметно огледало које је и даље потпуно функционално и за нове и за постојеће купце.