Да ли је Цопилот за Мицрософт 365 вредан цене?

Кључне Такеаваис

  • Цопилот за Мицрософт 365 је АИ асистент који се интегрише са апликацијама као што су Ворд и Екцел.
  • Функције укључују сортирање е-поште у Оутлоок-у, интеракцију података у Екцел-у и прављење белешки у ОнеНоте-у.
  • Месечни трошак је 30 УСД по кориснику. Цопилот Про је алтернатива, али можда му недостају неке функције.

Мицрософт је заузет уграђивањем АИ алата у своје производе, од веб апликација до Мицрософт Едге-а и Виндовс 11. Цопилот за Мицрософт 365 циља на популарни канцеларијски пакет, али да ли је сада вредан тражене цене?

Шта је Цопилот за Мицрософт 365?

Цопилот је помоћник са АИ уграђеним у Виндовс и друге Мицрософт производе и услуге. Може да делује као цхатбот, сличан ЦхатГПТ-у, и креатор слика као што је ДАЛЛ-Е. Неке могућности могу да варирају између производа који подржавају Цопилот, али основна функционалност остаје иста.

Цопилот за Мицрософт 365 преузима те исте моћи вештачке интелигенције и уграђује их у различите Мицрософт 365 апликације као што су Ворд и Екцел. Циљ је да вам интелигентно помогнемо да лакше обавите оно што покушавате.

Наравно, ово није бесплатно. Цопилот за Мицрософт 365 тренутно кошта 30 УСД по кориснику месечно, поред ваше претплате на Мицрософт 365.

Које изузетне карактеристике додаје Цопилот за Мицрософт 365?

На почетку, чини се да Цопилот за Мицрософт 365 бриљира (опростите на игри речи) у задацима које људи нису велики обожаваоци. На пример, Цопилот вам може помоћи да интелигентно сортирате е-пошту у Оутлоок-у. Да ли је ово много корисније од основног аутоматског сортирања у мобилној апликацији Оутлоок? Не баш, али је и даље згодно.

  Како преполовити СЕО задатке помоћу Семрусх аутоматизације

Цопилот за Мицрософт 365 такође може да промени начин на који комуницирате са подацима у Екцел табели. Формуле су одличне, али могућност постављања питања о другом делу тих података је заиста корисна. Ово је функција која ће временом постати само моћнија.

Мицрософт / Мицрософт 365 Цопилот

Ако често пишете белешке, функција Цопилот у ОнеНоте-у би могла бити посебно згодна. На пример, можете да правите белешке током састанка, а затим да користите Цопилот да их формирате у груби план пројекта који можете касније да разрадите.

ОнеНоте није једина област у којој Цопилот-ова способност са речима долази у игру. На пример, ако нисте сигурни одакле да почнете у Ворд документу, можете да унесете неколико тачака и користите Цопилот да бисте започели. Цопилот такође може да делује као супер-помоћан провера граматике у Мицрософт 365.

Које Мицрософт 365 апликације имају подршку за копилота?

Тхе Цопилот за Мицрософт 365 веб локација наводи следеће апликације као омогућене Цопилот:

  • Реч
  • Упориште
  • Екцел
  • Изгледи
  • Тимови
  • Лооп

Међутим, ово није цела прича. На листи је за почетак изостављен ОнеНоте, тако да не можете рачунати на њега као на коначан.

Вероватно ће Цопилот почети да се појављује у још више апликација. Као и код оперативног система Виндовс 11, можете очекивати да ће функције Цопилот расти прилично брзо у Мицрософт 365.

Да ли је Цопилот за Мицрософт 365 прави за вас?

Лако је замислити да ћемо се једног дана ослонити на алате као што је Цопилот, и оне који из њега еволуирају. Ипак, Цопилот је тренутно најефикаснији у сумирању информација или разбијању у више речи. Свакако постоје случајеви када би то могло бити корисно, али још увек не даје интелигентно приоритет листу задатака на основу ваших тренутних докумената који су у току.

  Да ли је Самсунг Галаки сат водоотпоран?

Ако сте индивидуални корисник—ако нисте део велике компаније која користи Мицрософт 365—његове цене такође могу бити одвратне. Цена од 30 долара месечно није невероватно висока, али у време писања није доступна бесплатна пробна верзија. Ако желите сами да испробате Цопилот за Мицрософт 365, не постоји начин да то урадите осим да платите месец дана приступа.

Мицрософт / Мицрософт 365 Цопилот

Па, то баш и није тачно. Многе функције доступне као део Цопилот за Мицрософт 365 такође су доступне уз претплату на Цопилот Про. Добијате пуно функција у Цопилот Про-у у поређењу са Цопилот-ом, а ово кошта само 20 УСД у поређењу са 30 УСД месечно за Цопилот за Мицрософт 365.

Међутим, неке функције — посебно оне у апликацијама које су више пословно оријентисане — могу да раде само са Цопилот-ом за Мицрософт 365. Тешко је погодити које функције ће припадати којој претплати у будућности.

За сада, најбољи начин да сазнате да ли Цопилот за Мицрософт 365 ради за вас је да га испробате месец дана. Иначе, са Цопилот Про можете приступити многим занимљивијим функцијама.