ЛимеВире-ов АИ Цонтент Цреатион Суите сада има АПИ

Уз мноштво опција за генерисање садржаја вештачке интелигенције које су доступне тамо, постављање корисних, скалабилних АПИ-ја може бити тешко. На срећу, ЛимеВире је управо објавио своје нове РЕСТ АПИ-је који користе преко десет различитих генеративних АИ модела да би вам дали апсолутно најбоље резултате.

Можете да почнете да користите ЛимеВире-ове АПИ-је потпуно бесплатно, а захваљујући обиљу документације и једноставним параметрима, можете покренути и покренути ЛимеВире-ове АИ АПИ-је пре него што то знате.

Шта је ЛимеВире?

Иако је ЛимеВире некада био пеер-то-пеер клијент за дељење датотека, ствари су се значајно промениле за компанију од раних 2000-их. Данас, ЛимеВире служи као онлајн АИ студио за креирање и дељење слика, музике и видео садржаја.

ЛимеВире омогућава корисницима да креирају АИ садржај, користе блоцкцхаин технологију да поседују и тргују овим садржајем као НФТ и зарађују $ЛМВР токене док претражују.

ЛимеВире-ови АИ АПИ-ји

ЛимеВире проширује ову функционалност увођењем пакета нових ЛимеВире АИ РЕСТ АПИје направљен од стране програмера, за програмере. Ови АПИ-ји су дизајнирани да буду што лакши за разумевање и интеграцију, а такође су намењени да издрже велика оптерећења саобраћаја и да се неприметно прилагођавају величини апликације.

Пошто користе РЕСТ захтев и структуру одговора, ови ЛимеВире АПИ-ји су једноставни за употребу, а постоји много документације, водича за интеграцију и још много тога да би њихово подешавање било једноставним како за појединце тако и за предузећа.

Постоји шест примарних АИ функција доступних преко АПИ-ја, а још их је на путу. Свима се може приступити преко неколико једноставних крајњих тачака РЕСТ АПИ-ја, што значи да их можете неприметно интегрисати у било шта на шта мислите. Ово је још лакше захваљујући ЛимеВире-овим АИ АПИ-јима који подржавају све главне програмске језике, укључујући Питхон, Ц, Јава и многе, многе друге.

  Направите албуме из апликације Цамера и сачувајте фотографије у њој [Jailbreak]

Генерисање текста у слику

Као што можете замислити, функција генерисања текста у слику користи упите засноване на тексту за генерисање слика. ЛимеВире АИ има приступ разним генеративним АИ моделима које користи за генерисање слика за вас, укључујући ДАЛЛ-Е 3, Стабле Диффусион в2.1 и многе друге.

АПИ узима текстуалну промпт и однос ширине и висине као своје подразумеване параметре, што је све што је потребно да наквасите ноге и почнете да генеришете слике ако то желите. За већу контролу, АПИ такође прихвата негативне упите, модификаторе квалитета, спецификације стила и скалу за навођење која одређује колико се стриктно процес генерисања слике придржава текстуалног упита.

Генерисање слике у слику

Алтернативно, ЛимеВире АИ такође подржава генерисање слике у сликушто значи да уместо прослеђивања упита АПИ-ју, све што треба да урадите је да прођете кроз већ постојећу слику да бисте започели процес генерисања АИ слике.

Два процеса генерисања слика углавном користе исте параметре, што значи да још увек можете да прилагодите ствари као што су модификатори квалитета, спецификације стила и скала за навођење за генерисање слике у слику.

Уклањање позадине

ЛимеВире АИ АПИ-ји се такође могу користити да бисте уклонили оригиналну позадину једне или више слика са лакоћом. Ово се може учинити да би било која слика имала провидну позадину или једноставно да би се једна позадина заменила другом.

Овај процес није само брз, већ и прецизан и одличан је начин да поједноставите креирање слика огласа или смањите време до пуштања на тржиште уклањањем потребе да ви или ваш тим ручно уређујете слике.

  Ослобађање моћи задивљујуће фотографије

Повећање слике

Ако имате слику која вам се већ свиђа, али је резолуција премала, било да је генерисана вештачком интелигенцијом или не, онда ЛимеВире-ово АИ повећање слике је у стању да повећа величину слике без уобичајеног угрожавања оштрине и квалитета слике. Ово је одлично за штампање дигиталних слика и побољшање фотографија.

Параметри овде су једноставни, све што вам треба је ИД слике коју желите да повећате и фактор помоћу којег ћете је повећати. Фактор ће одредити колико је слика увећана, тако да ће фактор повећања два довести до слике која је ефективно двоструко већа него што је била првобитно.

Имаге Инпаинтинг

Слика инпаинтинг је процес генерисања АИ слике у коме се одређени делови постојеће слике мењају помоћу АИ. Ово се може користити за уклањање нежељених објеката, враћање слика или попуњавање недостајућих региона слике.

Функција за цртање слике користи текстуалну промпту да наведе шта је то што желите да промените, што бисте обично користили поред параметра за унос слике да бисте започели процес сликања. За боље резултате, АПИ такође прихвата параметре маске тако да ће сликање утицати само на одређене делове слике.

На пример, постоји параметар боје маске који вам омогућава да одредите које типове пиксела да замените приликом сликања. Ово вам омогућава да одредите потпуно транспарентне пикселе, на пример, ако желите да обојите позадину на постојећој слици. Слично, ово можете користити да замените белу позадину. ЛимеВире-ов АИ АПИ такође прихвата сликовна средства као маску ако желите потпуну и апсолутну контролу над процесом сликања.

Имаге Оутпаинтинг

Насупрот томе, надсликавање слике је процес проширења постојеће слике у било ком или свим правцима. Ово се може користити да продужи фотографију из стварног живота која је превише увећана или да се увери да све слике одговарају одређеном скупу димензија за вашу веб локацију.

  Како искључити звук других људи у Гоогле Меет-у

АПИ за пресликавање слике само захтева од вас да наведете у ком правцу треба да се преслика и која страна слике је безбедна за исецање ако АИ сматра да је то неопходно да би се постигао задовољавајући резултат.

Можете да унесете додатне параметре као што је колико узорака желите, као и позитивне и негативне упите, ако то желите.

Ускоро више

ЛимеВире-ов АИ АПИ је тренутно у верзији 1.0.0, што значи да има много чему да се радујемо јер АПИ наставља да прима нова ажурирања и функције. Главни међу њима су планови за интеграцију и АИ генерације видео записа и АИ генерације музике у АПИ користећи Муберт Мусиц АИ, Убердуцк Мусиц АИ и још много тога.

То значи да ћете моћи да користите само један АПИ да бисте генерисали скоро све што би вам могло затребати, додатно поједностављујући своје процесе и уклањајући потребу за подешавањем мноштва различитих АПИ-ја.

Генеративни АИ је постао лак

Као што без сумње можете видети, ЛимеВире-ови АИ АПИ-ји су способни да постигну скоро све што вам је потребно. Без обзира да ли тражите АПИ који може да управља сликањем и пресликавањем, АПИ за генерисање АИ слика или АПИ који управља повећањем величине ваших слика за отпремање, ЛимеВире је за вас.

Оно што је сјајно у вези са ЛимеВире-овим АИ АПИ-јима је то што можете користити било који од ових алата из једног АПИ-ја, а можете се пријавити и почети да их користите потпуно бесплатно. То значи да можете да креирате налог, испробате ЛимеВире-ове АИ АПИ-је и видите колико су добри за себе.

Ово је спонзорисани пост. Избор производа и мишљења изражена у овом чланку потичу од спонзора и не одражавају уредничке смернице МакеУсеОф-а или његовог особља.