Да ли је Фресхдеск одговор на проблеме ваше корисничке службе?

Фресхдеск је популарно решење за корисничку подршку које користе организације из целог света.

Има одличан скуп функција и модерне могућности које ће вам помоћи да пружите беспрекорну подршку својим клијентима.

Купци не траже само најбоље производе и услуге у класи, већ и поуздану подршку како би могли да потраже помоћ у случају неких проблема.

Али проблем није у томе што свако предузеће у томе истиче или чак сматра да је то велики приоритет.

Као резултат тога, упити купаца се не обраћају на одговарајући начин и они не добијају помоћ коју желе од пружалаца услуга.

На овај начин предузећа на крају отерају своје купце чак и ако је њихов производ солидан.

Због тога је неопходно коришћење напредног, поузданог решења за корисничку подршку са богатим функцијама које може да реши изазове са којима се предузећа и клијенти суочавају.

Ово је оно што Фресхдеск представља.

Или је то?

У овом чланку ћемо прегледати Фресхдеск заједно са његовим карактеристикама и понудама како бисмо вам помогли да одлучите да ли је погодан за ваше пословање.

Почнимо!

Шта је Фресхдеск? Преглед

Фресхдеск би Фресхворкс је једна од најбољих платформи за пружање изузетне корисничке услуге. То ће вам омогућити да оснажите свој тим за корисничку подршку да понуди контекстуалну и интуитивну подршку доследно и на време. Било да тек започињете свој посао или желите да проширите своје системе подршке, Фресхдеск ће вам олакшати пут уз економичност.

Овом решењу заснованом на облаку верује преко 60.000 предузећа из различитих домена, од ИТ и владе до здравства, аутомобила, путовања и многих других. Главни стручњаци из индустрије као што су Гартнер, Цаптерра, Г2 итд. препоручују Фресхдеск због његових изванредних карактеристика, могућности и услуга према корисничкој подршци.

Фресхдеск ће вам помоћи да решите све проблеме корисника без напора са својом моћном службом за подршку. Неке од болних тачака купаца са којима се може позабавити су:

 • Управљање тимом за подршку и агентима
 • Суочавање са непознатим проблемима као што су нови тржишни изазови, нови купци итд.
 • Руковање изненадним пиковима у упитима
 • Проширење пословања
 • Сигурност података

Добићете све за брже решавање проблема и управљање сложеностима као професионалац. Нуди много функција, а њихово коришћење је лако чак и за почетнике. А његова цена је погодна за тимове различитих облика и величина који долазе из више индустрија.

Карактеристике Фресхдеск-а

#1. Без напора Тицкетинг

Фресхдеск олакшава продају карата омогућавајући вам да категоришете, одредите приоритете, доделите и пратите карте. Користи АИ за аутоматизацију. Можете да доделите карте одговарајућим агентима који могу боље да одговоре на упите и искористе праву снагу ваше радне снаге у пружању дивног корисничког искуства.

 • Тимско сандуче: Фресхдеск нуди само пријемно сандуче где можете да управљате и пратите улазнице са различитих канала.
 • Откривање судара: Помаже да се осигура да два агента не раде на истом тикету, намерно или ненамерно. Можете видети ко може да види или одговори на дату карту.
 • Прилагођени прикази улазница: Одлучите које карте ћете прво погледати помоћу ове функције.
 • Спремни одговори: Сачувајте неке уобичајене одговоре и користите их за одговарање на поновљена питања. Ово ће вам уштедети време и труд.
 • Управљање СЛА: Подесите, управљајте и оптимизујте перформансе помоћу СЛА тако да клијенти добију одговарајуће одговоре на време. Можете да конфигуришете правила и рокове за агенте, повећате тим и прерасподелите радно оптерећење у складу са стопама усклађености са СЛА. Помоћу аутоматских подсетника можете подсетити менаџере и агенте на ескалације ако не испуњавају СЛА.
 • Издавање улазница на бази вештачке интелигенције: Фредди АИ је интегрисан са платформом за продају карата за аутоматизацију задатака који се понављају. Аутоматски ће предложити различита поља карата за рутирање, одређивање приоритета и категоризацију карата. Такође препоручује одговарајуће чланке агентима за брже решавање.
 • Издавање тикета за теренску услугу: Генеришите сервисне задатке за тикет који захтевају посете на терену и дистрибуирајте ове карте агентима на основу проблема, потребних вештина, локације итд. Платформа такође бележи ажурирања запослених како би се уверила да све добро функционише.
 • Детектор хвала: спречиће агенте да поново отворе карте када купац одговори са „хвала“.
  Практично: Како играти ПС4 игре на вашем иПхоне-у или иПад-у

#2. Цоллаборативе Тицкетинг

Фресхдеск помаже у побољшању сарадње између чланова тима широм организације како би се клијентима пружила најбоља подршка. Можете добити потпуну видљивост у напредовању тикета и тражити помоћ једни од других уз несметану комуникацију. Ово повећава време решавања проблема и квалитет услуге.

 • Заједничко власништво: Делите власништво над улазницама и не губите видљивост током процеса. Поред тога, можете разговарати са својим саиграчима унутар тикета и добити пун контекст.
 • Издавање тикета за родитеље и децу: Можете да поделите карте на под-улазнице и доделите их различитим тимовима како би могли да раде паралелно на тим улазницама. Ако је потребно, пошаљите клијентима групна ажурирања у вези са проблемом.
 • Повезане карте: можете повезати сличне карте и слати ажурирања о њима одједном. То је згодно ако сте преплављени тешким улазницама. Ово ће такође омогућити свим укљученим агентима да имају ажуриране податке о напретку проблема како би могли да одговоре на одговарајући начин.
 • Обједињена корисничка подршка: Тимови за подршку могу брзо да поднесу захтеве за сервисирање и инциденте интерним тимовима преко Фресхсервице-а. Они ће имати потпун, обједињени поглед на све интеракције корисника како би помогли у сарадњи без напора и решавању проблема уместо пребацивања између више апликација.
 • Боља сарадња са агентима на терену: Тимови на терену и службе за помоћ могу лако да сарађују са овим решењем. Можете креирати задатке који се могу предузети и повезати их са тикетом како бисте омогућили и техничарима на терену и агентима да добију комплетан контекст проблема за брже решавање.

#3. Више канала подршке

Обезбедите подршку својим клијентима на више канала – е-поштом, телефоном, ћаскањем, веб-сајтом или друштвеним медијима док обједињујете упите и управљате њима на једном месту. Ово ће одушевити купце јер неће имати проблема да реше своје упите.

 • Издавање тикета е-поштом: е-поруке клијената могу се аутоматски конвертовати у тикете тако да можете да их одредите приоритет, решите и пратите.
 • Ћаскање: Управљајте комуникацијом са клијентима путем ћаскања уживо. Такође можете да их ангажујете преко популарних сервиса за размену порука као што су Фацебоок Мессенгер, Аппле Бусинесс Цхат и ВхатсАпп.
 • Телефонија у облаку: Телефон заснован на облаку у Фресхдеску ће вам омогућити да понудите поуздану подршку са било ког места и у било које време.
 • Друштвени медији: Фресхдеск подржава канале друштвених медија као што су Твиттер и Фацебоок како би омогућили примање важних обавештења уз помоћ монитора сигнала заснованог на вештачкој интелигенцији.

#4. Управљање радном снагом на терену

Без обзира где се налазе ваши теренски агенти, управљајте њима са Фресхдеск-а. Помоћи ће вам да управљате операцијама на терену од краја до краја са импресивним карактеристикама и контролном таблом. Као резултат тога, моћи ћете да проширите област покривености за своје услуге и побољшате време одговора ваших агената на терену.

 • Ефикасно заказивање задатака: Користећи робусну контролну таблу за планирање, можете поједноставити управљање састанцима, баланс радног оптерећења и одговоре уз уштеду времена.
 • Ботови: Фредди АИ ће вам помоћи да комуницирате са својим клијентима, аутоматски заказујете састанке и брзо одговарате на упите уместо да обављате задатке који се понављају који вас додатно коштају.
 • Андроид и иОС апликације: Запослени на терену могу да приступе свим подацима о клијентима чак и када су ван мреже и пружају одличну корисничку услугу путем апликација. Они могу да их користе да прате и планирају распореде, контактирају клијенте, нуде ажурирања уживо, добијају потписе купаца и прате колико су времена потрошили на услужне активности.
  Како блокирати претраживаче ОпенАИ-а да скрежу вашу веб локацију

#5. Могућности продуктивности

Нека аутоматизација заснована на вештачкој интелигенцији поједностави ток посла за ваше тимове. На овај начин, ваши упити клијената су јасно дати приоритет, додељени одговарајућим агентима и систематски организовани. Не морате да трошите додатно време на своје листе обавеза јер су досадне активности, као што је праћење клијената, аутоматизоване.

 • Отпремање улазница: Доделите карте на основу кључних речи, својстава и подносилаца захтева.
 • Аутоматизација изазвана временом: Покрените задатке одржавања на тикетима у складу са временом које је протекло од појаве одређеног догађаја.
 • Сортирање: Аутоматизација ће скенирати сваки упит одмах након што вас клијент контактира. Ова аутоматизација обавља задатке на основу локације купца, предмета итд.
 • Аутоматско додељивање: Фресхдеск омогућава аутоматску доделу улазница правим агентима на основу њихових вештина, тренутног обима посла, итд. Само користите прегледе нашег пријемног сандучета и будите уверени да ће клијенти добити бржи одговор.
 • Аутоматска тријажа: Фредди АИ може научити из ваших претходних тикета да предложи поље тикета за нову карту. Такође може да усмери, одреди приоритет и категоризује карте за вас.
 • Надгледање тикета: Аутоматизација наставља да тражи ажурирања и могу брзо да покрену радње ако их открију. На пример, они могу да обавештавају агенте о одговору корисника, док клијенте обавештавају о напретку проблема.
 • Правила аутоматизације: Фресхдеск аутоматски генерише резиме сваког правила, који изгледа као документ тока посла. Такође, једноставан интерфејс форме олакшава и брже подешавање аутоматизације.

#6. Селф Сервице

Дозволите купцима да сами себи помогну да пронађу одговоре на своја питања објављивањем базе знања, форума, одељка за честа питања или виџета за сајт. Дакле, уместо да вас стално изнова контактирају, они могу добити одговоре на уобичајена питања.

 • Виџет за помоћ: Обезбедите решења преко виџета помоћи на вашој веб локацији, ћаскању и мобилној апликацији.
 • Цхатбот: Фредди АИ може брзо и тачно да одговори на питања која клијенти постављају.
 • Пошаљите е-пошту Кбасе-у: Претворите добре одговоре на тикете у чланке своје базе знања тако да други корисници могу да их читају.
 • Механизам повратних информација: Писци могу аутоматски да добију обавештења о повратним информацијама добијеним о њиховим чланцима. Дакле, писцима постаје лако да их имплементирају и побољшају своје писање.
 • Увиди: Надгледајте метрику чланака – свиђања, несвиђања, прегледи итд. Такође можете да одложите ове метрике након што преправите чланак.
 • Модерирање форума: Подешавање тока рада модерирања ће помоћи да се осигура да постови који крше смернице не буду одмах објављени.
 • Повезивање теме обрасца: Претворите критично питање које су чланови заједнице истакли у карту за тражење потребне акције.

#7. Аналитика

Идентификујте проблеме, планирајте према метрикама и побољшајте перформансе своје службе за помоћ.

 • Оцене задовољства корисника: Са оценама задовољства купаца и извештајима разумете мишљења клијената о вашим услугама подршке.
 • Интерактивне контролне табле: Пратите службу за помоћ користећи релевантне информације у реалном времену о улазницама, групама и трендовима.
 • Прилагођени извештаји: Направите извештај од нуле и лако га прилагодите својим потребама.
 • Закажите извештаје: Закажите прилагођене и подразумеване извештаје и примајте их директно у пријемно сандуче.
  Како да делите свој екран у Гоогле Меет-у

#8. Подешавање

Можете прилагодити многе ствари на Фресхдеск-у, као што су:

 • Портал за подршку: Прилагодите изглед и изглед вашег портала за подршку помоћу готових тема и потпуног прилагођавања ЦСС-а.
 • Улоге агената: Доделите различите дозволе приступа и задатке на основу улога и одговорности агената.
 • Обрасци за карте: Обједините важне податке модификацијом поља обрасца за карте.
 • Објекти: Креирајте прилагођене објекте и управљајте њима да бисте донели јединствене, пословно критичне податке.

#9. Сигурност података

Фресхдеск нуди сигурност на нивоу предузећа тако што пружа свеобухватне ревизије ваше мреже, система, података и потреба за усклађеношћу.

 • Прилагођени ССЛ сертификати: Они ће обезбедити ваш домен за подршку и обезбедити сигурније и персонализованије искуство на веб локацији.
 • Стављање на белу листу ИП адреса: Ставите своје ИП опсеге на белу листу и ограничите приступ пријављивању за спољне кориснике. Такође можете креирати ексклузиван и безбедан приступ за агенте подршке да бисте им омогућили да се пријаве у било које време и било где.
 • Управљање идентитетом и приступом (ИАМ): Омогућите безбедније пријављивање за кориснике и агенте са ИАМ могућностима као што су јединствена пријава (ССО), вишефакторска аутентификација (МФА) итд.

#10. Интегратионс

Фресхдеск може да се интегрише са 1000+ апликација као што су Слацк, ВордПресс, Салесфорце, ХубСпот, Маилцхимп, Стрипе, Зохо ЦРМ и многе друге.

#11. Омнироуте

Омнироуте је функција која вам помаже да аутоматски доделите поруке за ћаскање, карте и телефонске позиве одговарајућим агентима за подршку. Помаже у оптимизацији ефикасности агената и подстиче их да остану пажљиви у свом послу. Поред тога, можете дефинисати прагове на сваком каналу за агенте како бисте били сигурни да никада неће бити преоптерећени послом.

Фресхдеск вам такође даје моћ са вишеканалном контролном таблом како бисте омогућили поглед из птичје перспективе на учинак тима на различитим каналима. Када се открије изненадни пораст проблема на датом каналу, могуће је преусмерити проблеме на друге одговарајуће агенте и управљати додатним оптерећењем. Поред тога, са контролне табле можете брзо да се крећете до ћаскања или редова за карте.

Фресхдеск Прицинг

Фресхдеск има опције цена за тимове различитих облика и величина. Његови плаћени планови почињу од 15 УСД по агенту месечно, наплаћују се годишње.

Такође можете узети 21-дневну бесплатну пробну верзију да бисте тестирали производ.

Међутим, ако вам се не свиђа оно што Фресхдеск пружа, било да се ради о ценама, карактеристикама или интерфејсу, ево неколико Фресхдеск алтернатива за вас.

Фресхдеск Алтернативес

#1. Зохо Деск

Поједноставите операције подршке уз Зохо Деск и побољшајте своју продуктивност и пружите изванредна корисничка искуства. То ће вам помоћи да брже решавате проблеме и да останете приступачнији тако да клијенти могу лако да дођу до вас.

Кључне карактеристике:

 • Подршка заснована на контексту
 • Омницханнел тицкетинг
 • Сентиментална анализа
 • Самопослуживање
 • СЛА
 • Напредни уредник одговора
 • АИ могућности и аутоматизација
 • Уграђена аналитика

#2. ХубСпот сервисни центар

Сервице Хуб компаније ХубСпот је одличан софтвер за корисничку подршку који ће вам помоћи да ојачате односе са клијентима, обезбедите боље решавање проблема и повећате ефикасност тима и агената.

Повежите све канале и податке корисничке службе на једну платформу и лако развијајте, подржавајте и задржите своје клијенте.

Кључне карактеристике:

 • Алати за разговоре попут ћаскања уживо, телефона итд.
 • Аутоматизација
 • База знања
 • Извештавање
 • Повратне информације и анкете купаца
 • Цустомер Портал

#3. Зендеск

Зендеск је комплетно решење за корисничку подршку које можете лако користити и развијати своје пословање. Омогућава вам да поједноставите комуникацију и операције и доприноси повећању задовољства купаца.

Кључне карактеристике:

 • Вишеканална подршка
 • Форум заједнице и центар за помоћ
 • Ботови и АИ за тренутне одговоре
 • Алати за сарадњу
 • Самопослуживање

Закључак

Фресхдеск је одлично решење за корисничку подршку за предузећа свих величина и типова. Опремљен је моћним функцијама и могућностима које можете користити да понудите изванредну корисничку подршку уз повећање продуктивности агената и уштеду времена и новца.

Стога, ако тражите решење за корисничку подршку, можете размотрити Фресхдеск. Али ако вам се нешто не свиђа у вези са тим, можете испробати било коју од горе наведених Фресхдеск алтернатива.