Да ли вам рачунар квари? Инсталирајте ово ажурирање Нвидиа драјвера одмах да бисте га поправили

Брзе везе

Кључне Такеаваис

  • Нвидиа је објавила ажурирање драјвера како би поправила проблеме са микро муцањем на својим ГПУ-овима.
  • Ажурирање драјвера 551.46 је у бета верзији и мора се ручно преузети и инсталирати.
  • Корисници би требало да буду опрезни и свесни како да врате своје графичке драјвере ако бета ажурирање изазове више проблема.

Да ли сте недавно приметили лошу игру и ужасне перформансе? Не брини; нисте само ви – власници Нвидиа графичких картица су недавно приметили микро застоје у својим играма.

На срећу, Нвидиа је објавила ажурирање драјвера које решава овај досадни проблем, а можете га одмах преузети.

Како поправити микро муцање на Нвидиа ГПУ-има

Гавин Пхиллипс/МакеУсеОф

Старије ажурирање Нвидиа графичке картице узрокује микро застој на рачунарима за игре са Нвидиа ГПУ-овима. Микро муцање је када вам визуелни прикази изгледају нервозно или нервозно упркос томе што ваш ФПС бројач тврди да све ради глатко. Ова прескакања су најуочљивија када играте игрице или претражујете на мрежи, посебно ако је ВСинц омогућен.

Проблем се тренутно односи посебно на Нвидиа ГПУ, и Нвидиа је тога свјесна. Дакле, ако сте приметили микро муцање након недавног ажурирања драјвера за Нвидиа ГПУ, Нвидиа драјвер верзије 551.46 би требало поново да поправи ствари. Ако није, можда ћете морати да извршите детаљнију исправку. Погледајте како да поправите муцање у игри на Виндовс 11 за више информација.

  Хонеипотс и Хонеинетс у сајбер безбедности Објашњено

Како преузети и инсталирати ажурирање Нвидиа драјвера

Нвидиа

Као што је речено, Нвидиа је свјесна проблема са микро муцањем који утиче на њене ГПУ-ове. Међутим, у време писања, верзија Нвидиа драјвера 551.46 (поправка драјвера за овај проблем) није доступна путем типичних метода за ажурирање управљачких програма ваше Нвидиа графичке картице. Тренутно је закрпа у бета стању, тако да морате да је преузмете и инсталирате ручно.

Да бисте преузели најновији Нвидиа драјвер, идите на Страница за преузимање драјвера Нвидиа верзије 551.46 и зграби га одатле. Међутим, пошто је то бета драјвер, постоји додатно упозорење:

Да будемо сигурни, ови управљачки програми за хитне исправке су бета, опциони и обезбеђени су такви какви јесу. Они се воде кроз много скраћени КА процес. Једини разлог зашто постоје је да вам брже исправе. Најсигурнија опција је да сачекате следећи ВХКЛ сертификовани драјвер.

Као такав, пре него што инсталирате овај драјвер, најбоље је да научите како да вратите своје графичке драјвере у случају да бета драјвер на крају изазове више проблема него што их решава. Међутим, већина корисника је пријавила да нови Нвидиа драјвер решава проблем микро муцања.

Након преузимања, двапут кликните на датотеку и пратите упутства на екрану, а проблем са микро муцањем би требало да буде решен. Надамо се да ће вам овај драјвер помоћи да ваше игре и видео записи поново раде глатко без икаквог досадног микро муцања.