Данашње решење за везе и назнаке (26. март 2024.)

Везе је слагалица која изазива зависност од генија у Њујорк Тајмсу. Од играча је потребно да пронађу везе између 16 речи и поређају их у четири групе по четири. Имамо решење за Везе за 26. март 2024, заједно са траговима који ће вам помоћи да то сами решите.

СПОЈЛЕРИ У СНАГУ (НАГЛЕДОВИ)

Данашње везе (слагалица #289) Категорија Трагови

Данас, као и сваки дан, морате да поделите 16 речи које чине мрежу слагалица Цоннецтионс-а у четири групе по четири на основу одређених категорија. Што није тако лако као што звучи. Срећом, ту смо да вам помогнемо да решите данашњу загонетку Цоннецтионс.

Ако желите да пређете директно на данашње решење за повезивање, померите се поред следећег упозорења о спојлеру. Међутим, ако бисте радије видели неке назнаке категорије дизајниране да вам помогну да је решите без давања одговора прво:

Жута: „Ствари које свирате у бенду или оркестру“

Зелено: „Повезано са биљкама“

Плава: „Побрини се за нешто младо“

Љубичаста: „Ствари које путују од Сунца до Земље“

СПОЈЛЕРИ У НАСЛЕДУ (РЕШЕЊЕ)

Данашње решење за везе за 26. март 2024

Ако ти трагови нису били довољно корисни, а ви се борите да победите Цоннецтионс а да не останете без грешака, ево решења за све четири категорије:

Жута: „Музички инструменти“ = БАСС, ФАГОН, ХАРФА, БЛОКАЧ

Зелено: „Расте биљака“ = ЦВЕТ, ПУПОЉАК, ИЗДАЊ, ИЗДАЈ

Плава: “Бринг Уп” = ХРАНИТЕЉ, МЕДИЦИНСКА СЕСТРА, ПОДИЗАЊЕ, ЗАДЊА

Љубичаста: „Сунчеве еманације“ = КОРОНА, БЉЕСАК, СВЕТЛО, ЗРАЧЕЊЕ

Шта је отежавало данашње везе

Данашња загонетка Цоннецтионс била је посебно тешка због две главне ствари:

 • Зелени и плави одговори имају много тога заједничког, јер и узгој биљака и одгајање деце захтевају неговање (иако очигледно у различитим степенима).
 • Овде постоје четири марке пива (Басс, Харп, Буд и Цорона), плус Фостер је само једно слово удаљен од петог.
 • Наши најбољи савети за превазилажење веза сваког дана

 • Промешајте речи онолико пута колико вам је потребно. Мешање речи значи да ћете вероватније уочити везе.
 • Тражите разлике као и сличности. НИТ покушава да вас збуни, па потражите шта дели речи са сличним значењима.
 • Узмите си времена и не жури са нагађањима. Везе нису временски изазов, тако да имате луксуз да све испланирате.
 • Потражите заједничке теме током времена. Што више играте Цоннецтионс, више ћете приметити да се теме које се понављају редовно појављују.
 • Укључите се у начин размишљања уредника НИТ. Такмичите се против постављача слагалица, тако да морате да разумете њихов план игре.
 • Сада када сте завршили данашњу слагалицу Цоннецтионс (уз малу помоћ ваших пријатеља у МУО), требало би да погледате неке од других бесплатних игара из Нев Иорк Тимеса.

  Вордле је најпознатији од свих и изазива вас да пронађете реч од 5 слова у року од шест погађања. За свако слово које пронађете, биће вам речено да ли је на правом месту, што вам омогућава да смањите могуће опције. Ако вам је потребна помоћ са Вордле-ом, погледајте наше савете и трикове да побољшате свој Вордле резултат.

  Ту је и Страндс, најновији додатак растућој листи игара Њујорк Тајмса. Баш као и Цоннецтионс, изузетно је изазовно, али на јединствен начин спајања слова. Препоручујемо вам да погледате наше најбоље савете како да победите Страндс да бисте себи дали ногу у свакодневном изазову.

  Или, ако сте само у вези са везама, али желите више савета него што је понуђено изнад, погледајте нашу дужу листу савета и трикова за Цоннецтионс.