Данашњи Вордле одговор и трагови (26. март 2024.)

Вордле је дневна загонетка која наставља да даје. Упркос томе што Вордле постоји годинама, многи од нас и даље покушавају да га превазиђу сваки дан. Срећом, ту смо са одговором на Вордле #1011, плус неколико трагова у случају да се заглавите и не желите да изгубите свој низ.

СПОЈЛЕРИ У СНАГУ (НАГЛЕДОВИ)

Данашњи Вордле (загонетка #1011) Основни трагови

Ако само желите одговор на Вордле загонетку за 26. март 2024., скролујте доле поред трагова и следећег упозорења за спојлер. Иначе, ево скупа трагова који ће вам помоћи да сами решите данашњи Вордле.

 • Данашња реч садржи три сугласника и два самогласника.
 • Ниједна слова се не понављају двапут.
 • Прво слово је М.
 • Последње слово је Р.
 • Данашњи Вордле (слагалица #1011) Велики траг

  Велики траг за данашњи Вордле је: „Ова реч означава политичку позицију коју ћете често наћи у великим градовима и местима“.

  СПОЈЛЕРИ У НАСЛОВУ (ОДГОВОРИ)

  Данашњи Вордле одговор за 26. март 2024

  Ако још увек нисте победили данашњи Вордле чак ни са горе наведеним траговима, одговор је испод…

  Одговор на данашњи Вордле је „ГРАДОНАЧЕЛНИК“.

  Реч „градоначелник“ означава главну особу задужену за општину. Градоначелника обично бира јавност и остаје на функцији на одређено време.

  Према онлајн Етимолошки речник, „градоначелник“ има своје порекло у 13. веку и потиче од старе француске речи „маире“. То је значило шеф градске или градске владе. Корен речи сеже даље од тога, са латинским „маиор“, што нам је такође дало „мајор“. Сви означавају да је нешто велико, моћно или важно.

  Наши најбољи Вордле савети (да их победите сваки дан)

 • Изаберите добру почетну реч. Има много тога за изабрати, па изаберите једну са наше листе најбољих Вордле почетних речи.
 • Покушајте рано да елиминишете свих пет самогласника. Пошто постоји само неколико самогласника, најбоље је да их све користите у прва 2-3 нагађања.
 • Рано користите популарна писма. Као и самогласници, слова као што су Т, С, Н, Р, Х, Ц, Д и Л најчешће се појављују у енглеским речима.
 • Узмите си времена са својим нагађањима. Вордле није темпиран, тако да нема журбе да се заврши. Можете чак и да претпоставите на папиру.
 • Запамтите да се слова могу појавити два пута (и често се појављују). Имајте ово на уму када погађате, јер заборављање може довести до нереда.
 • Сада када сте завршили данашњу Вордле слагалицу (уз малу помоћ ваших пријатеља у МУО), требало би да погледате неке од других бесплатних игара из Нев Иорк Тимеса.

  Цоннецтионс је забавна игра која вас изазива да пронађете асоцијације између 16 речи, поделивши их у четири групе по четири. Да бисте помогли у борби против изазовне природе игре, погледајте наше савете и трикове који ће вам помоћи да победите Цоннецтионс.

  Ту је и Страндс, најновији додатак растућој листи игара Њујорк Тајмса. Баш као и Цоннецтионс, изузетно је изазовно, али на јединствен начин спајања слова. Препоручујемо вам да погледате наше најбоље савете како да победите Страндс да бисте себи дали ногу у свакодневном изазову.

  Или, ако сте Вордле чистунац и желите више од истог, препоручујемо да испробате ове сјајне Вордле алтернативе.