Данашње решење за везе и трагови (27. март 2024.)

Везе је слагалица која изазива зависност од генија у Њујорк Тајмсу. Од играча је потребно да пронађу везе између 16 речи и поређају их у четири групе по четири. Имамо решење за Везе за 27. март 2024, заједно са траговима који ће вам помоћи да то сами решите.

СПОЈЛЕРИ У СНАГУ (НАГЛЕДОВИ)

Данашње везе (слагалица #290) Категорија Трагови

Данас, као и сваки дан, морате да поделите 16 речи које чине мрежу слагалица Цоннецтионс-а у четири групе по четири на основу одређених категорија. Што није тако лако као што звучи. Срећом, ту смо да вам помогнемо да решите данашњу загонетку Цоннецтионс.

Ако желите да пређете директно на данашње решење за повезивање, померите се поред следећег упозорења о спојлеру. Међутим, ако бисте радије видели неке назнаке категорије дизајниране да вам помогну да је решите без давања одговора прво:

Жута: „Унесите промене у грешке“

Зелено: „Посвађај се са неким“

Плава: „Исходе је немогуће предвидети“

Љубичаста: „Само један од ових се добро слаже са салсом“

СПОЈЛЕРИ У НАСЛЕДУ (РЕШЕЊЕ)

Данашње решење за везе за 27. март 2024

Ако ти трагови нису били довољно корисни, а ви се борите да победите Цоннецтионс а да не останете без грешака, ево решења за све четири категорије:

Жута: „Ажурирање ради тачности“ = ИЗМЕНИ, ИСПРАВНО, ПОПРАВИ, РЕВИЗИРАЈ

  10 система за управљање жалбама за решавање притужби купаца

Зелено: „Свађа“ = БОРБА, РЕД, СЦРАП, ТИФФ

Плава: „Игре на срећу“ = БИНГО, ЛУТРИЈА, РУЛЕТ, РАТ

Љубичаста: „____ чип“ = ПЛАВА, РАЧУНАР, ПОКЕР, КРОМПИР

Шта је отежавало данашње везе

Данашња загонетка Цоннецтионс била је посебно тешка због две главне ствари:

 • „Рат“ изгледа мало неумесно у плавом, са „Покером“ који се очигледније уклапа. Међутим, покер је игра вештине, а не случајности (барем донекле).
 • На први инстинкт, „Сцрап“ би могао бити груписан жутом бојом. Међутим, чак и друго значење отпада (бацити) није у складу са ажурирањем ради тачности.
 • Наши најбољи савети за превазилажење веза сваког дана

 • Промешајте речи онолико пута колико вам је потребно. Мешање речи значи да ћете вероватније уочити везе.
 • Тражите разлике као и сличности. НИТ покушава да вас збуни, па потражите шта дели речи са сличним значењима.
 • Узмите си времена и не жури са нагађањима. Везе нису временски изазов, тако да имате луксуз да све испланирате.
 • Потражите заједничке теме током времена. Што више играте Цоннецтионс, више ћете приметити да се теме које се понављају редовно појављују.
 • Укључите се у начин размишљања уредника НИТ. Такмичите се против постављача слагалица, тако да морате да разумете њихов план игре.
 • Сада када сте завршили данашњу слагалицу Цоннецтионс (уз малу помоћ ваших пријатеља у МУО), требало би да погледате неке од других бесплатних игара из Нев Иорк Тимеса.

  Вордле је најпознатији од свих и изазива вас да пронађете реч од 5 слова у року од шест погађања. За свако слово које пронађете, биће вам речено да ли је на правом месту, што вам омогућава да смањите могуће опције. Ако вам је потребна помоћ са Вордле-ом, погледајте наше савете и трикове да побољшате свој Вордле резултат.

    Шта су ААА (Трипле-А) видео игре?

  Ту је и Страндс, најновији додатак растућој листи игара Њујорк Тајмса. Баш као и Цоннецтионс, изузетно је изазовно, али на јединствен начин спајања слова. Препоручујемо вам да погледате наше најбоље савете како да победите Страндс да бисте себи дали ногу у свакодневном изазову.

  Или, ако сте само у вези са везама, али желите више савета него што је понуђено изнад, погледајте нашу дужу листу савета и трикова за Цоннецтионс.