Ефикасно управљајте својим богатством са личним капиталом вдзвдз

Персонал Цапитал је водећа платформа за управљање дигиталним богатством са интелигентним робо-саветником за управљање новцем и инвестицијама.

Истраживање инвестиција на мрежи, тражење банака које нуде велике камате и рад на вашем послу не могу ићи руку под руку. Стога су се појавили различити портали за управљање богатством како би попунили празнину и помогли запосленим професионалцима попут вас да управљају својим новцем и инвестицијама.

Међутим, потребно је много истраживања да би се изабрао један алат за управљање богатством од хиљада доступних на данашњем тржишту. Урадили смо опсежно истраживање и открили да алатка услуге управљања богатством личног капитала обећава карактеристике, функционалности, флексибилност и сигурност.

Прочитајте овај чланак до краја да бисте сазнали све што би требало да знате о личном капиталу и зашто бисте се одлучили да се претплатите на ову платформу за управљање новцем.

Шта је управљање богатством?

Управљање богатством је производ финансијских услуга. Такви пружаоци услуга нуде персонализовано управљање новцем и инвестицијама, инвестиционе идеје, пореско планирање, правну помоћ, планирање имовине итд.

Пошто улагање новца носи ризике, морате истражити тржиште пре него што уложите новац у банку, капитал, фонд или обвезницу. Али, ако сте заузет професионалац, улагање времена у финансијска истраживања је неефикасно. Овде долазе услуге управљања богатством.

То је најнапреднији и најперсонализованији облик услуге финансијског саветовања. Агенције за управљање богатством ангажују финансијске стручњаке да управљају портфељима својих клијената. Ови менаџери креирају прилагођене предлоге портфолија за клијенте на основу њихове склоности ризику.

Укратко, управљање богатством је финансијски консултантски посао који вам помаже да повећате свој новац. Такве услуге су обично намењене појединцима велике нето вредности који могу да уложе милионе америчких долара.

Како услуге управљања богатством помажу корисницима?

 • Анализирајте постојеће инвестиције, поврате, губитке итд.
 • Извршите истраживање тржишта акција, хартија од вредности тржишта новца, обвезница, задужница, штедних рачуна итд., како бисте пронашли најпрофитабилније опције улагања
 • Диверзификујте своје инвестиције у различите индустријске секторе, производе и тржишта како бисте смањили ризике који стоје иза ваших инвестиција
 • Анализирајте пореске стопе и пореске олакшице како бисте уштедели на порезу улагањем у финансијске производе који штеде порез
 • Помозите вам у правним питањима ако добијете правна обавештења од финансијских институција и регулатора
 • Функционише као ваше пуномоћје за трговање на берзи
 • Прима позиве за улагања и дезинвестирање у реалном времену када тржиште коригује свој курс

Да скратимо причу, услуга управљања богатством вам помаже да победите растућу стопу инфлације и умножите свој новац.

Шта је лични капитал?

Персонал Цапитал је агенција за управљање богатством за пословне особе, професионалце и појединце са високим нето вредностима (ХНВИ). Његова специјалност лежи у ексклузивној финансијској услузи која је мешавина стручњака за инвестиције и технологије.

Агенција је започела своје пословање 2009. године као платформа за управљање дигиталним инвестицијама за запослене професионалце. Касније је Емпире Ретиремент купио агенцију 2020. и учинио је једном од најбољих опција за управљање новцем у САД.

У време писања овог текста, Персонал Цапитал управља имовином од 20,50+ милијарди долара у различитим финансијским инструментима.

Преко 33.500 клијената верује платформи за управљање личним капиталом за улагања без папира у различитим класама имовине. Да не спомињемо, преко 3,40 милиона појединаца планира своје финансијске животе на овој платформи заснованој на технологији.

Како вам лични капитал помаже у управљању богатством?

#1. Бесплатни финансијски алати

Персонал Цапитал вам нуди неке изванредне финансијске алате бесплатно које бисте иначе морали да купујете од програмера софтвера за управљање богатством. Све што треба да урадите је да се пријавите са неким основним и валидним детаљима о себи на порталу Гет Фрее Тоолс.

Можете добити низ алата за управљање новцем као што су следећи:

 • Израчунавање ваше нето вредности
 • Планер штедње
 • Финансијско буџетирање
 • Анализа токова готовине

#2. Услуга дугорочног финансијског планирања

Услуга дугорочног планирања вам помаже да планирате одлазак у пензију, школовање деце, куповину некретнина итд.

То није све! Такође вам помаже да проверите своју инвестициону стратегију на дуги рок. Ако постоје недостаци, добићете савете стручњака.

Да не спомињемо, услуга анализатора накнада вам помаже да потражите накнаде на вашим инвестиционим рачунима из којих цури ваша уштеђевина.

#3. Централизујте све рачуне новца и улагања

Можете довести све финансијске рачуне на једно место. Затим можете пратити раст своје уштеде са једне једноставне финансијске контролне табле.

#4. Оптимизација пореза

Помаже вам да минимизирате пореско оптерећење у складу са правилима и прописима ИРС. На пример, алат ставља ваше хартије од вредности са високим приносом на неколико рачуна заштићених од пореза како би се смањио порез на камате и капитал.

#5. Динамичка алокација средстава у портфељу

Ваш финансијски живот се временом мења. Стратегија алокације средстава из 2022. неће остати релевантна у наредним годинама.

Персонал Цапитал гледа на холистички поглед на ваше инвестиције и зараде. Он динамички прилагођава средства вашег портфеља у складу са променама ваших животних циљева, локалном тржишту хартија од вредности и глобалним финансијским активностима.

#6. ФДИЦ осигурање

Добијате гарантовано осигурање Федералне корпорације за осигурање депозита у износу до 1,5 милиона долара када инвестирате или уштедите новац са личним капиталом.

#7. Новчани рачун за нулте накнаде са одличним повраћајем

Ваш новац на рачуну Персонал Цапитал Цасх зарађује до 2,70% годишњег процентуалног приноса (АПИ) и акумулира се свакодневно. Кредит за камату видите првог радног дана у месецу на свом Програмском налогу.

#8. Стратегија паметног улагања

Алати за лични капитал и финансијски менаџери креирају најбољу стратегију зарађивања новца како би ваша штедња експоненцијално расла.

Предности

 • Нека стручњаци прегледају ваш портфолио инвестиција и оптимизују га за бољи принос
 • Користите бесплатне алате за управљање финансијама и богатством
 • ФДИЦ осигурање на штедном рачуну
 • Погодно управљање богатством на мобилним и веб апликацијама
 • Приступите својој контролној табли за управљање новцем било где на мрежи да бисте куповали или продавали инвестиционе производе у складу са кретањима на тржишту
 • Уштедите новац од цурења новца као што је куповина финансијских производа са високим накнадама, плаћање казни за непоштовање, плаћање више пореза и још много тога

Затим ћемо погледати карактеристике личног капитала.

Карактеристике

Бесплатна финансијска контролна табла

Контролна табла за лични капитал је финансијски агрегатор за све монетарне рачуне као што су чекови, штедња, зајмови, инвестиције, кредитне картице, осигурање, хипотека, пензиони план итд.

Када увезете све своје инвестиционе рачуне, можете да користите следеће функције на контролној табли:

 • Месечно и годишње буџетирање
 • Праћење токова готовине
 • Анализирање вашег 401(к)
 • Праћење криптовалута
 • Добивање личних финансијских савета
 • Израчунавање нето вредности

Инвестиционе стратегије

Персонал Цапитал је своју инвестициону методологију изградио на минимизацији ризика, пондерисању сектора и стилова и оптимизацији пореза. Саветници обично граде прилагођени портфолио на основу ваших јединствених финансијских циљева и ситуације.

Принцип инвестирања укључује следеће кључне елементе:

 • Персонализација
 • Динамичка алокација портфеља
 • Ребалансирање
 • Оптимизација пореза
 • Паметно пондерисање

Управљање инвестиционим рачуном

Персонал Цапитал нуди различите инвестиционе рачуне. Можете бирати између опција као што су опорезиви инвестициони рачуни, рачуни заједничких улагања, поједностављена пензија запослених (СЕП), трустови, ролловер ИРАс, 529 планови, 401 (к) и још много тога.

Такође можете додати чуваре рачуна, посвећене финансијске саветнике и заштиту инвестиција.

Персонал Цапитал Мобиле Аппс

Постоји и мобилна апликација за иОС и Андроид кориснике. Почетни екран приказује следеће:

 • Графикон који приказује вашу нето вредност
 • Обавезе и имовина
 • Стања на различитим рачунима

Преузимање: Лични капитал за Андроид | иОС

Нивои управљања богатством

Ова услуга управљања богатством отворена је за грађане САД који планирају да уложе своју уштеђевину и пензиона средства кроз управљане услуге за 100.000 долара и више. Дакле, можете назвати Персонал Цапитал врхунском финансијском саветодавном платформом. Следеће су преовлађујући нивои управљања новцем личног капитала:

Инвестициона служба

Ако унесете инвестициону имовину од 100.000 до 200.000 долара или почнете да улажете са овим минималним износом плафона, спадате у ниво инвестиционе услуге.

Овај ниво долази са основним финансијским услугама, али ограниченим, као што је наведено у наставку:

 • Финансијске смернице преко бесплатних алата и заједничког саветодавног тима
 • Саветодавне услуге путем прегледа инвестиција и финансијског и пензионог планирања
 • Инвестиционе услуге кроз услуге Смарт Веигхтинг и Персонал Стратеги
 • Оптимизација пореза, ребаланс портфеља и праћење портфеља
 • Имплементација портфеља од стране фондова којима се тргује на берзи (ЕТФ)

Управљање богатством

Овај ниво је за клијенте који ће дозволити личном капиталу да управља инвестиционим средствима од 200.000 до 1 милион долара. У наставку потражите услуге на овом нивоу:

 • Финансијско упутство: Специјалисти за финансије, два посвећена саветника и алати
 • Саветодавне услуге: финансијско планирање, планирање пензионисања, преглед инвестиција, финансијске одлуке о производима као што су акције, осигурање, дом, компензације итд.
 • Инвестиционе услуге: Паметно пондерисање, лична стратегија, управљање портфолиом као што је праћење, ребаланс, оптимизација пореза, итд.
 • Имплементација портфеља: ЕТФ-ови и појединачне акције

Приватни клијент

То је највиши ниво личног капитала који ужива све услуге ове платформе без ограничења. Да бисте ушли у овај веома престижан ниво, морате инвестирати или управљати инвестиционом имовином од 1 милиона долара+. Ево ексклузивних услуга које можете очекивати:

 • Финансијско упутство: Специјалисти, посвећени саветници, инвестициони комитет и алати
 • Саветодавне услуге: планирање пензионисања, финансијско планирање, преглед инвестиција, финансијске одлуке, планирање богатства, преглед приватног капитала, преглед хеџ фондова и услуге приватног банкарства
 • Инвестиционе услуге: Паметно пондерисање, лична стратегија, управљање портфолиом као што је праћење, ребаланс, оптимизација пореза, итд., заједно са изградњом наслеђеног портфолија
 • Имплементација портфеља: ЕТФ-ови, појединачне акције, инвестиције приватног капитала (5 милиона долара и више) и појединачне обвезнице (само у одређеним ситуацијама)

Прицинг

Његов модел цена нуди вам неупоредиву уштеду у поређењу са свим другим апликацијама за управљање богатством. Пре свега, треба да знате да вам не наплаћује следеће што његови конкуренти:

 • Накнада за претплату на апликацију или софтвер
 • Унапред накнада за подешавање за апликације и алате
 • Једнократне накнаде за финансијски софтвер
 • Скривене накнаде
 • Трговинске провизије или брокерске куће
 • Провизије за новчане трансакције
 • Накнаде за праћење

Персонал Цапитал наплаћује годишње накнаде за управљање новцем. Накнада је усклађена са накнадом за управљање имовином (АУМ) коју предлажу федералне и државне финансијске регулаторне агенције у САД.

Ево табеларног приказа годишњих накнада за управљање рачуном (све укључено):

Годишње накнаде за управљање Тип налога: Инвестиционе услуге и управљање богатством0,89%Први $1МА Годишње накнаде за управљање Тип рачуна: Приватни клијенти0,79%Први $3М0,69%Следећих 2М0,59%Следећих 5М0,49%Преко 10М $

Персонал Цапитал Сецурити Феатурес

Пошто се платформа бави новчаним трансакцијама уживо на штедним, инвестиционим и рачунима хартија од вредности, Персонал Цапитал користи најбоље безбедносне карактеристике ИТ индустрије.

Користи више слојева дигиталне безбедности у својим центрима података. Да не спомињемо, снажан безбедносни тим увек прати сваку активност са својим фармама сервера.

Кључне безбедносне мере ове платформе су:

 • Вишефакторска аутентификација на кораку пријављивања на рачунар или мобилну апликацију путем кода заснованог на СМС-у, ПИН-а и скенирања отиска прста
 • АЕС-256 енкрипција нуди шифровање података на нивоу предузећа у преносу или у мировању
 • Вишеслојно управљање кључевима
 • Персонал Цапитал не продаје корисничке податке трећим странама за рударење података
 • Посвећени истраживачки тим за сајбер безбедност који се бави најновијим финансијским преварама на мрежи
 • Безбедносни програм за етичке хакере
 • У партнерству са глобалним лидерима компанија за сајбер безбедност као што су ВериСигн, Нортон и Енвестнет Иодлее

Алтернативе

До сада сте прошли кроз финансијске алате, карактеристике, функционалности и накнаде услуга управљања богатством личног капитала. Сада је време да схватите колико је моћан лични капитал тако што ћете прегледати његове конкуренте у наставку:

Цомарцх Веалтх Манагемент

Цомарцх је софтвер за управљање богатством за менаџере односа, менаџере богатства, аналитичаре и крајње клијенте. То је само алат без икаквих услуга које нуде стручњаци. Мораћете да ангажујете менаџера богатства да управља овим алатом у ваше име.

Организације и удружења запослених првенствено користе овај алат за управљање новцем и инвестицијама, јер ови субјекти имају интерне стручњаке за финансије.

Аддепар

Аддепар помаже финансијским саветницима и менаџерима богатства да помогну својим клијентима у модерном приступу са следећим карактеристикама:

 • Визуелизирајте и анализирајте податке портфеља
 • Брендирани извештаји
 • Ребаланс портфеља и трговање
 • Прилагођено ребалансирање одабраних средстава
 • Финансијско предвиђање и моделирање

Овај алат не нуди директно управљање богатством, али га користе финансијски менаџери и руководиоци у овој индустрији.

Стога би лични капитал требало да буде ваш први избор јер добијате софтвер и услуге за управљање богатством путем једне претплате.

Последње мисли

У данашњем свету, управљање богатством је потреба времена. Где год да радите и зарађујете, ваш новац стално губи своју куповну моћ. Дакле, морате уложити свој новац у праве финансијске производе да бисте превазишли инфлацију.

Да не спомињемо, морате мудро улагати у сигурне финансијске производе за дугорочне и краткорочне циљеве изградње богатства.

Персонал Цапитал нуди све што вам је потребно за паметна и профитабилна улагања из удобности куће или посла. Штавише, портал користи најсавременије мере безбедности да заштити ваш новац, хартије од вредности, обвезнице и још много тога.

Можете се пријавити сада да бисте уживали у његовим великим погодностима и уштедели за аутомобил, дом, образовање детета или пензију. Штедите велико и будите богати!

Затим можете да проверите алате и апликације за личне финансије за управљање богатством.