Ево како га гледати и шта очекујемо

Кључне Такеаваис

  • Аппле-ов ВВДЦ 2024 догађај ће се одржати од 10. до 14. јуна.
  • Главну изложбу можете гледати уживо на Аппле-овом ИоуТубе каналу, Аппле-овој веб локацији или у апликацији Аппле ТВ.
  • Очекујемо следеће велике итерације иОС-а, иПадОС-а, мацОС-а, ватцхОС-а, твОС-а и висионОС-а на догађају.

Очекивали смо да ће Аппле објавити ОЛЕД иПад Про у марту 2024., али нас је компанија изненадила откривањем датума за свој годишњи догађај ВВДЦ 2024. Ево свега што је Аппле открио о ВВДЦ 2024 и шта очекујемо од њега.

Када је ВВДЦ 2024 и ко може да присуствује?

У ан Објава Аппле Невсроом-акомпанија је открила да ће одржати свој годишњи ВВДЦ догађај од 10. јуна до 14. јуна 2024. Главни кључни догађај ће се одржати 10. јуна, након чега ће програмери имати лично искуство да се састану са Аппле-овим тимом и учествују у посебне активности.

Поред програмера, Аппле ће такође позвати педесет угледних победника Свифт Студент Цхалленге-а (2024) на тродневно искуство. Такође можете поднети захтев на Аппле-ова страница специјалног догађаја ВВДЦ 2024 ако сте заинтересовани да присуствујете догађају, под условом да сте члан једне од ових група:

  • Актуелни чланови Аппле Девелопер Програма или Аппле Девелопер Ентерприсе Програм
  • Алумни Аппле Ентрепренеур Цампа
  • Победници Свифт Студент Цхалленге-а (2022-2024)

Када и како гледати ВВДЦ 2024 на мрежи

Јохн Гресс Медиа Инц/Схуттерстоцк

Ако сте као већина нас, желели бисте да гледате Аппле-ов ВВДЦ догађај из удобности свог дома. Иако Аппле још увек није поделио никакве званичне детаље, требало би да будете у могућности да гледате уводни говор ВВДЦ уживо на Аппле-ов ИоуТубе канал 10. јуна у 10:00 по пацифичком времену ако су претходне године било какав показатељ.

Такође би требало да будете у могућности да гледате главни догађај Аппле-ов веб-сајт или преко Аппле ТВ апликација ако вам треба више опција.

Шта очекујемо на Апплеовом ВВДЦ 2024 догађају

Аппле-ов ВВДЦ је историјски био догађај фокусиран на софтвер са изненађујућим хардверским најавама с времена на време. На пример, Аппле је најавио неколико производа на ВВДЦ 2023, укључујући Висион Про слушалице које смо прегледали у фебруару 2024.

Већину времена, међутим, Аппле-ов ВВДЦ главни говор се фокусира на следеће велике итерације иОС-а, иПадОС-а, мацОС-а, ватцхОС-а и твОС-а. Пошто је Висион Про сада доступан, можете очекивати и следећу итерацију висионОС-а на овом догађају. Уосталом, Аппле је у свом блог посту навео следеће:

ВВДЦ24 ће истаћи најновија иОС, иПадОС, мацОС, ватцхОС, твОС и висионОС напредак.

Оно што ми је занимљивије је како је Грег Јосвиак, Аппле-ов виши потпредседник Ворлдвиде Маркетинга најавио догађај на Кс (бивши Твитер). Брзо сам приметио како је написао великим словом речи „Апсолутно невероватно“.

Да ли то значи да ће АИ (вештачка интелигенција) бити главни фокус на овом догађају? Волео бих да се надам, али само време ће показати.

У сваком случају, постоји толико разлога да будете узбуђени због ВВДЦ 2024. Ако сте корисник иПхоне-а, можете добити увид у оно што иОС 18 може да понуди. Или ако поседујете Мац, можете се радовати што ћете видети шта је следеће за мацОС. А ко зна? Аппле би нас чак могао изненадити новим хардвером. Дакле, останите са нама!