Пријатне буџетске слушалице са неколико проблема

Кључне Такеаваис

  • ЈЛаб ЈБудс АНЦ 3 нуди добар звук, пристојан АНЦ и одлично трајање батерије по цени.
  • Компактна футрола има уграђен УСБ-Ц кабл за једноставно пуњење.
  • Апликација ЈЛаб помаже у ублажавању проблема са контролом и нуди ефикасна подешавања ЕК.

Буџетске слушалице су некада биле нешто за шта сте се задовољили, а не производ који бисте тражили. Времена су се променила, а ових дана постоји много сјајних разлога да никада не потрошите више од 100 долара на слушалице. ЈЛаб ЈБудс АНЦ 3 се продају за скоро половину те цене, и они су солидна цена, све док знате шта тражите.

ЈЛаб Јбудс АНЦ 3

ЈЛаб ЈБудс АНЦ 3 су јефтина када су у питању бежичне слушалице, дајући вам изненађујуће добар звук, лепо пристајање, па чак и корисно поништавање буке. Само их не купујте ако планирате да их углавном користите за примање и упућивање позива.

Прос

  • Изненађујуће добар звук за цену
  • Одлично трајање батерије
  • АНЦ је бољи од очекиваног
  • Мултипоинт Блуетоотх је лепо имати

Цонс

  • Квалитет микрофона је лош
  • Контроле не реагују увек добро
  • Уграђени УСБ-Ц кабл може бити донекле ограничавајући

Цена и доступност

ЈЛаб ЈБудс АНЦ 3 су доступни само у црној боји и продају се за 59,99 долара. Иако је ово новији модел, можда ћете га већ моћи пронаћи у продаји по нижој цени код разних продаваца.

Гледајући конкуренцију, највеће могу бити слушалице ЕарФун Аир Про 3, које се продају за само 10 долара више од 69,99 долара. То су прилично различите слушалице на много начина, али имају аудио кодеке веће резолуције, мало дуже трајање батерије и боље микрофоне за позиве.

Спецификације

Трајање батерије 42 сата

Футрола за пуњење укључена? да

Микрофони 3 МЕМС -42дБ+/-3дБ

Бренд ЈЛаб

Подржани кодеци СБЦ

Блуетоотх Блуетоотх 5.2

ИП оцена ИП55

Тип пуњења УСБ-Ц

Боје црне

Порт за пуњење Уграђени УСБ-Ц

Поништавање буке АНЦ

Блуетоотх профили ХСП / ХФП / А2ДП / АВРЦП

  Како форсирати „Тамни режим“ у било којој иПхоне апликацији са Смарт Инверт

Фреквенцијски одзив 20Хз – 20кХз

Импеданса 32 ома

Време пуњења 1,5 сата (слушалице), 2 сата (футрола)

Стандардни дизајн са неким забавним додирима

Јероме Тхомас / МакеУсеОф

ЈБудс АНЦ 3 су донекле дихотомни, пошто је кућиште импресивно компактно у поређењу са многим конкурентима ових слушалица, али саме слушалице изгледају мало превелике. Добра вест је да је ово само естетски проблем, јер слушалице нису посебно тешке, нити се осећају превеликим док их носите.

Уопште нисам имао проблема са кондицијом. Обично узимам средњи врх за уши, и то је оно што ми савршено одговара са ЈБудс-има. Једна лепа ствар је да, док су додатни врхови за уши често сакривени у пластичној торбици, овде су представљени чим отворите кутију, што вам омогућава да их одмах замените ако знате жељену величину.

Оне се не рекламирају као водоотпорне слушалице – и не би требало да буду – али су отпорне на воду и прашину. Имају ИП55 оцену, што значи да су умерено отпорни на прашину и прљавштину. Можете их повести на трчање кроз кратак пљусак, али пазите да их не испустите у воду.

Напоменуо сам да је кућиште компактно, а такође је и лагано. Једини проблем је што је то такође помало слабашан осећај. Такође је вредно напоменути да се ИП55 оцена односи само на слушалице, а не на кућиште.

Коначно, кућиште има уграђен УСБ-Ц кабл уместо УСБ-Ц порта. Кратко је, као што бисте очекивали, али је забавно укључивање.

Лагане контроле које је сачувала одлична апликација

Јероме Тхомас / МакеУсеОф

Као што је случај са многим бежичним слушалицама у овом ценовном рангу, уграђене контроле су у најбољем случају непоуздане, ау најгорем потпуно насумичне. Такође их је лако случајно активирати док подешавате слушалице у ушима. На срећу, ако желите, можете у потпуности да онемогућите контроле користећи ЈЛаб апликацију за иПхоне или Андроид.

Поред потпуног онемогућавања додирних контрола, ова апликација вам такође омогућава да прелазите између режима за филмове или музику, који су независни од уграђеног еквилајзера. Такође добијате три унапред подешена ЕК опсега: ЈЛаб Сигнатуре, Баланцед или Басс Боост. Четврта опција ЕК вам омогућава да бирате своју прилагођену ЕК криву.

Апликација вам такође омогућава да лако прелазите између АНЦ и Бе Аваре режима, што ћемо погледати касније у прегледу. Наравно, такође можете ажурирати фирмвер слушалица преко апликације, ако је потребно.

  Како онемогућити боју насловне траке у Фирефок-у

Добар квалитет звука, али држите еквилајзер при руци

Јероме Тхомас / МакеУсеОф

ЈБудс АНЦ 3 не ради ништа отмено у погледу распореда драјвера, користећи једноставан пар динамичких драјвера од 10 мм. Блуетоотх аудио такође није ништа фенси, држећи се основног СБЦ кодека. Занимљиво је да ови имају Блуетоотх са више тачака, омогућавајући вам да се повежете са два уређаја и лако прелазите са једног на други истовремено.

Једна од првих песама које сам слушао, Мери Тимони „Но Тхирдс“, изненађујуће добро преведено на овим слушалицама. Било је доста ударања у бубањ и ниског зујања баса, док су више фреквенције попут хитова звона чинела и акустичне гитаре сијале исто тако добро. Постојао је осећај простора који често не налазим у слушалицама ниже цене.

Ово је, заједно са неколико других нумера које сам слушао, на почетку оставило добар утисак на мене. То је рекао, „Обавештење о деложацији” од Тхе Бронк је песма која звучи агресивније, и иако није звучало ништа лоше, чинило се да ЈБудс АНЦ 3 није у потпуности испоручио ударац песме. Пребацио сам се са ЈЛаб Сигнатуре-а на Басс Боост ЕК унапред подешени еквилајзер, и то је песми дало више присуства у ниском звуку, враћајући ударац на рачун благо претераног баса.

Слушање подцаста или аудио књига је пријатно искуство и на ЈБудс-у, све док еквилајзер држите искљученом са унапред подешеног Басс Боост-а. Ово је донело превише ниских звукова гласовима, али остали режими еквилајзера су звучали добро.

Изненађујуће добар АНЦ, изненађујуће лукави микрофони

Јероме Тхомас / МакеУсеОф

Доста јефтиних слушалица „садржи“ АНЦ, али у многим случајевима то заправо не ради ништа. У том циљу, био сам изненађен када сам укључио АНЦ у апликацији ЈЛаб и схватио да је све око мене заправо постало тише. То није била огромна разлика коју добијате од најбољих слушалица преко ушију са АНЦ-ом, али је направила приметну промену.

Режим Бе Аваре—често познат као режим транспарентности—је била друга прича. Ради, јер вам омогућава да лакше чујете све што се дешава око вас. Међутим, то је неприродно и чини да се осећате као да чујете веома мало кашњење између „правог“ звука и звука који се пумпа кроз драјвере слушалица.

  12 најбољих и јефтиних мишева за превлачење

Могуће је да је ово била моја јединица за преглед, али се чини да су уграђени микрофони овде накнадна мисао. Снимајући пробно у затвореном простору, изненадио сам се када сам открио да ЈБудови једва да су ухватили мој глас. Изневши их напоље током прозрачног дана, многе моје речи биле су готово нечујне.

Ово нису слушалице које треба купити за некога ко телефонира по цео дан.

Значајан капацитет батерије и ново пуњење

Јероме Тхомас / МакеУсеОф

Иако то није најдужи век трајања батерије који смо видели, чак и код буџетских бежичних слушалица, ЈБудс АНЦ3 имају солидно трајање батерије. Слушалице нуде преко девет сати репродукције са једним пуњењем, а футрола ће их у потпуности напунити скоро још четири пута за укупно до 42 сата времена репродукције.

Када будете спремни да их поново напуните, слушалице се пуне у кућишту за отприлике сат и по. У међувремену, кућишту је потребно око два сата да се напуни помоћу уграђеног УСБ-Ц кабла.

Уграђени кабл можда није згодна карактеристика као што се чини. Са стандардним УСБ-Ц портом у већини случајева, све што вам треба је један крај кабла. Са овим кратким, уграђеним УСБ-Ц каблом, морате пронаћи адекватан УСБ-Ц порт. Ако треба да пуните са било ког другог типа порта, требаће вам адаптер.

Да ли треба да купите ЈЛаб ЈБудс АНЦ 3?

Звучни потпис ЈЛаб ЈБудс АНЦ 3 сигурно неће бити добар за аудиофиле, али то је сет слушалица које звуче забавно. Чињеница да је АНЦ добар колико и јесте за ову цену је помало смешна. Ни тај 42-часовни век трајања батерије није ништа за одбацивање.

С друге стране, није све сјајно. Уграђени микрофони изгледају скоро неупотребљиви за позиве, транспарентни режим Бе Аваре појачава све на непријатан начин, а УСБ-Ц кабл уграђен у кућиште није савршено решење. Такође бисте могли да покажете на недовољно осетљиве контроле на додир, али барем можете да их онемогућите.

Чак и са овим недостацима, ЈБудс АНЦ 3 су солидне буџетске слушалице, а имајући у виду све што се пакују по прилично ниској цени, то је куповина због које нећете пожалити.

ЈЛаб Јбудс АНЦ 3

ЈЛаб ЈБудс АНЦ 3 су јефтина када су у питању бежичне слушалице, дајући вам изненађујуће добар звук, лепо пристајање, па чак и корисно поништавање буке. Само их не купујте ако планирате да их углавном користите за примање и упућивање позива.