Фирме за сајбер безбедност Семгреп и Цоро прикупиле су 53 милиона долара и 80 милиона долара

Здраво! 🙋 Данас имамо следеће новости за вас! 📣

Семгреп је прикупио инвестицију од 53 милиона долара за развој платформе за безбедност кода

Семгреп је стартуп који се фокусира на безбедност уклањањем рањивости кода током процеса развоја пре него што стигну у производњу.

Недавно је компанија прикупила 53 милиона долара у финансирању Серије Ц коју је предводио Лигхтспеед са Фелицис, Редпоинт и Секуоиа. Компанија је до данас прикупила укупно 93 милиона долара.

Семгреп је брз и статички механизам за анализу за проналажење грешака, откривање рањивости зависности и спровођење стандарда кода у целом стеку, укључујући инфраструктурни слој, који укључује Терраформ, Доцкер, Кубернетес, нгинк, ЦИ/ЦД окружење, промене кода итд. на.

Према његовом сајту, платформу су усвојиле неке велике организације као што су Гитлаб, Слацк, Дропбок, Схопифи, итд.

Тренутно, корисничка база компаније износи око 2 милиона, а њени производи који доносе приход су порасли 7,5 пута прошле године, што указује да програмери и организације усвајају Семгреп како би задржали базу кода безбедном.

Фирма за АИ сајбер безбедност Цоро прикупила 80 милиона долара да би достигла процену од 575 милиона долара

Цоро је платформа за сајбер безбедност заснована на вештачкој интелигенцији за решавање изазова сајбер безбедности која је прикупила 80 милиона долара у финансирању серије Ц2 од Енерги Импацт Партнерс, познатог по инвестицијама у зелену технологију. Израел је основао Цоро, тренутна процена износи 575 милиона долара.

То је технологија сајбер безбедности заснована на облаку која пружа јединствену заштиту од претњи за кориснике, уређаје, е-пошту, апликације у облаку и податке, као и свеобухватну одбрану без утицаја на ваше ИТ ресурсе.

  Како се даљински одјавити са Нетфлик-а

То је свеобухватна заштита за малвер и рансомвер, пхисхинг, хаковање и контролу приступа, инсајдерске претње, губитак података и управљање.

Цоро АИ предвиђа ризик и аутоматски открива и решава проблеме, штедећи вам драгоцено време. Најпознатије сајбер опасности и рањивости се одмах идентификују и отклањају.

Неки лидери у индустрији повезани са компанијом су Цисцо, Т-Мобиле, Леново, Битдефендер, Тецхцрунцх и многи други. Компанија је почела са радом 2015. године и у последње четири године остварује 300% сталних прихода, а њени циљни купци су компаније средњег тржишта.

За више ажурирања, погледајте категорију Најновија технологија.