Како користити ЦхатГПТ на Аппле Ватцх-у

Да ли желите да имате личног асистента са собом све време док сте у покрету?

Ако сте рекли да на то, не може бити ништа боље од коришћења ЦхатГПТ-а са својим Аппле Ватцх-ом. Ова фузија је одлична јер комбинујете револуционарни АИ алат са уређајем који се налази тачно на вашем зглобу, тако да можете да му приступите у било ком тренутку без извлачења телефона или лаптопа.

Са ЦхатГПТ-ом на зглобу, можете брзо и лако да добијете одговоре на своја питања, поставите подсетнике, па чак и да генеришете креативне идеје.

Процес коришћења ЦхатГПТ-а са Аппле Ватцх-ом је прилично једноставан и не траје више од неколико минута.

Ако то звучи занимљиво, пређимо директно на ствар.

Како преузети ЦхатГПТ на Аппле Ватцх

За разлику од ЦхатГПТ-а са Сири на иПхоне-у, не морате да преузимате додатне пречице. Уместо тога, постоји наменска апликација која је креирана само за ову сврху. Пратите доле наведене кораке да бисте га преузели на свој Аппле Ватцх.

Идите у Апп Сторе са свог иПхоне-а или Аппле Ватцх-а и потражите апликацију Петеи (раније позната као ВатцхГПТ).

То је апликација која се плаћа, али то је ваша најбоља опклада да користите ЦхатГПТ на свом Аппле Ватцх-у, а да не радите ништа изван кутије. Такође, то је једнократна куповина, тако да не морате да их плаћате сваког месеца.

  Зашто би требало да научите РеацтЈС и 12 најбољих ресурса за учење

Када купите апликацију са свог иПхоне-а, она ће се аутоматски појавити на вашем Аппле Ватцх-у.

Такође прочитајте: Моћни савети за побољшање вашег ЦхатГПТ искуства

Како користити ЦхатГПТ на Аппле Ватцх-у

Петеи је тренутно доступан на 14 различитих језика и све док имате Аппле Ватцх Сериес 4 или новији модел, можете га користити без проблема.

Омогућава вам да постављате било каква питања ЦхатГПТ-у коришћењем гласовног уноса у текст. Можете наставити да комуницирате са четботом у режиму разговора да бисте проширили своје упите и добили још боље одговоре.

Ако користите бројчаник који има компликације, можете добити брз приступ Петеи-у када га додате као компликацију. Ово ће у потпуности поједноставити процес на вашем сату.

Да бисте почели да користите Петеи, почните тако што ћете отворити апликацију на свом Аппле Ватцх-у. Дочекаће вас маскота Петеи и требало би да имате могућност да почнете да постављате питања. Можете да напишете свој упит у тексту или да користите опцију гласовног диктата да бисте уместо тога користили свој глас.

Након постављања питања, апликација ће вам одмах дати одговоре.

Осим тога, можете делити одговоре путем иМессаге-а и поште директно из апликације. Такође можете да промените подешавања и подешавања, попут иконе апликације и омогућавања говора.

Шта можете да урадите са ЦхатГПТ-ом на Аппле Ватцх-у

Постоји гомила ствари које можете да урадите када имате ЦхатГПТ на свом Аппле Ватцх-у. Ево само неких од њих:

#1. Добијте одговоре на свакодневна питања

Ако имате питања или недоумице у глави на која желите да добијете одговоре, ЦхатГПТ је одлично место да их поставите. Приступ на Аппле Ватцх-у само олакшава постављање питања чак и док сте у покрету.

Може да одговори на све врсте питања све док је прикладно.

#2. Врите Ессаис

Као модел АИ језика, ЦхатГПТ је обучен за велики корпус текста, тако да вам може лако помоћи да напишете сјајне есеје.

  Како да поправите грешку „Онемогућени налози се не могу контактирати“ на Инстаграму

Пошто није добра идеја да му дозволите да напише целу ствар уместо вас, можете га користити да добијете савете за писање, посебно када имате блок за писање.

Можете му дати тему или упит, а он ће вам пружити релевантне информације, идеје и ресурсе за почетак писања есеја.

#3. Решавање математичких једначина

Ако се мучите да завршите домаћи задатак из математике, можете једноставно да унесете једначину и она ће се вратити са решењем. Можете очекивати да ћете добити упутства корак по корак и детаљно објашњење процеса решења.

Захваљујући алгоритмима за машинско учење, пружа вам само тачне одговоре, тако да се можете потпуно ослонити на њега.

#4. Гет Фунни Јокес

Чињеница је да је хумор субјективан, тако да оно што једној особи буде смешно, другој особи можда неће. Упркос томе, ЦхатГПТ се труди да вам пружи шале које су урнебесне и забавне.

Без обзира да ли желите да пошаљете духовит одговор својој симпатији или желите да импресионирате своје другове из разреда, можете добити неке забавне идеје директно из вашег зглоба.

#5. Подесите подсетнике

Упркос томе што није наменска апликација за подсетнике, ЦхатГПТ вам може помоћи да поставите подсетнике и ефикасно управљате задацима. Све што треба да урадите је да наведете неколико детаља о томе, као што су датум, сврха и време.

На пример, можете да кажете цхатботу нешто попут „Подсети ме да купим намирнице сутра у 10 сати“, тако да ће то учинити одмах.

#6. Генеришите идеје

Ако су вам потребне креативне идеје или инспирација, ЦхатГПТ вам може помоћи да их генеришете, а да притом имате на уму иновације.

  Како изградити своју каријеру софтверског инжењера?

Можете почети тако што ћете дати упит, као што је „Дај ми неке узбудљиве идеје заплета за мој следећи роман“.

ЦхатГПТ ће се вратити са много идеја релевантних за ваше потребе, које можете користити за свој следећи пројекат.

#7. Транслате Лангуагес

ЦхатГПТ може бити одлична алтернатива Гоогле преводиоцу. Може вам помоћи да преведете било коју врсту текста на било који језик, све у року од неколико секунди.

Користи своје могућности обраде природног језика да преведе ваш текст на жељени излазни језик, а резултати ће увек бити лако разумљиви.

Осим тога, такође вам даје предлоге за фразирање, алтернативне преводе и друге савете.

#8. Играти игре

Иако је немогуће играти врхунске игре са нестварном графиком на ЦхатГПТ-у (за сада), он вам омогућава да играте тривијалне игре на низ тема, као што су историја, наука и поп култура.

Штавише, можете играти и забавне мале игре као што су Сцрамбле, Хангман и Тиц Тац Тое.

#9. Питајте Травел Тимес

Ако су вам потребне информације о временима путовања или рутама, ЦхатГПТ вам може помоћи да добијете информације на основу упита који дате.

На пример, можете да унесете нешто попут „Колико је потребно да се од Лондона до Париза стигне возом?“.

Не само да ће вам пружити време путовања и најбоље руте, већ ће вам дати и трошкове и тачну удаљеност, између осталих додатних информација.

#10. Добијте персонализоване препоруке

ЦхатГПТ је одличан у откривању ваших интересовања и преференција, тако да је добијање персонализованих препорука за њега као шетња парком.

Можете добити препоруке за буквално било шта; на пример, можете да унесете нешто попут „Предложи ми књигу о самопобољшању која се фокусира на изградњу самопоуздања“ или „Дај ми листу ресторана који служе најбољи суши у мом граду“.

Завршне мисли

Имати личног асистента са вештачком интелигенцијом као што је ЦхатГПТ на Аппле Ватцх-у може се показати као веома вредан алат за приступ директно са ручног зглоба. Пружа широк спектар функција и функција које вам помажу да останете продуктивни и постигнете више док радите мање у истом временском оквиру.

Затим научите како да користите ЦхатГПТ са Гоогле документима и табелама.