Инструкт прикупља 15 милиона евра, а Дисцорд тражи од свих корисника да промене корисничко име

Здраво! 🙋 Данас имамо следеће новости за вас! 📣

Инструкт прикупља серију од 15 милиона евра од Блоссом Цапитала

Холандска компанија Инструкт нуди платформу која предузећима олакшава тестирање софтвера. Помаже да се брзо и лако креирају интерактивне сесије обуке, демонстрације производа и семинари.

Према блогу компаније, прикупила је 15 милиона евра у серији А који је водио искључиво Блоссом Цапитал.

Пружање функционалне демонстрације производа омогућава клијентима да виде његову ефикасност без издвајања много времена и ресурса или потписивања уговора. Ово је ефикасније од само теоријске демонстрације која можда није практична у стварности.

Ова нова генерација оригиналног и импресивног искуства помаже софтверским предузећима у образовању и продаји савременим купцима.

Инструкт користе компаније као што су Хасхицорп, МонгоДБ, Ред Хат и Датадог за генерисање милиона долара прихода. Од 2018. године, Инструкт је био домаћин преко 1,6 милиона обука и демонстрација продаје, ангажујући преко милион ученика.

Седница

Сессион платформа је добила више награда за ефикасније и лакше догађаје усмерене на клијенте, укључујући вебинаре и семинаре. Платформа подстиче сарадњу у целој организацији.

Сессион је чак проглашен производом године у категорији „Рад са било ког места“ од стране Продуцт Хунт-а 2022.

Компанија је прикупила 4,5 милиона долара почетног финансирања у свом последњем кругу финансирања. Сессион користи напредне технологије као што су вештачка интелигенција, алати за креаторе и аутоматско планирање како би се ублажио стрес повезан са одржавањем вебинара и других догађаја.

  Набавите Слацк Емоји траку у Фацебоок Мессенгер-у

Он поједностављује састанке окренуте клијентима тако што тимовима пружа основне ресурсе као што су креирање информација, мноштво презентација, демонстрација, сесија за укључивање, вежби обуке и вебинара, све под једним кровом.

Сессион помаже у успостављању конзистентности и сарадње тима и повећава своју вредност као свеобухватног решења за задовољавање различитих пословних потреба кроз централизовано радно окружење.

Сприг

Сприг пружа увид у производе путем анкета, понављања, тестова прототипа и анализе вештачке интелигенције, омогућавајући тимовима да оптимизују своје производе. Сприг се интегрише са другим алатима за подстицање сарадње.

Сприг помаже тимовима производа у решавању проблема, праћењу интеракције потрошача са функцијама и идентификацији шанси за оптимизацију у њиховим производима или веб локацијама.

Спригова АИ анализа може помоћи у одређивању приоритета нових функција производа претварањем одговора отвореног текста у теме које се могу применити преко десетина интерфејса са другим алатима за продуктивност.

У свом последњем кругу финансирања, Сприг је обезбедио 30 милиона долара, предвођен Андреесен Хоровиц, Аццел, Фирст Роунд Цапитал, Елад Гил и Фигма Вентурес. Ово доводи укупан износ који је компанија прикупила на 90 милиона долара.

Дисцорд тражи од свих својих 150 милиона корисника да промене своја корисничка имена

Од свих 150 милиона чланова Дисцорд-а тражи се да модификују своја корисничка имена како би уклонили хештег и четири броја на крају (дискриминатор).

Да би били у складу са другим платформама друштвених медија као што је Твиттер, свако ново корисничко име ће укључивати знак „@“. Корисници неће моћи да задрже своја претходна корисничка имена.

Према блогу Дисцорд, фирма ради на решавању проблема са тешким корисничким именима. Према суоснивачу Висхневсхииу, више од 40% корисника треба да запамти или зна шта је њихов дискриминатор. Скоро половина свих Дисцорд захтева за пријатељство не одговара жељеној особи.

  Како упарити два сета АирПодс слушалица са истим иПхоне-ом

За више ажурирања, погледајте категорију Најновија технологија.