ИОбит Адванцед СистемЦаре заснован на АИ може убрзати ваш Виндовс и заштитити ваше податке вдзвдз

Оптимизација вашег Виндовс рачунара за перформансе и безбедност је неопходна.

То ће вам помоћи да правилно одржавате систем како бисте могли да га користите у потпуности и да се не суочавате са честим падовима, успоравањима и безбедносним ризицима.

Али како осигурати да ваш рачунар ради оптимално?

Иако можете ручно да избришете нежељене датотеке и апликације које не користите да бисте повећали перформансе рачунара; то би била дуга шанса, да не помињемо досадну.

Не брини; доступна су решења за лако чишћење и оптимизацију вашег Виндовс рачунара, тако да ради на најбољи могући начин.

Адванцед СистемЦаре 16 од ИОбит је једно решење са модерним технологијама за чишћење вашег рачунара, повећање његове брзине и обезбеђивање безбедности ваших података.

Дакле, хајде да прегледамо ово софтверско решење да бисмо утврдили да ли оно одговара вашим потребама.

Увод

Адванцед СистемЦаре 16 од ИОбит је софтверско решење за убрзавање вашег рачунара, његово чишћење и заштиту ваших личних података. Овај софтвер користи моћ вештачке интелигенције како би процес учинио лакшим и ефикаснијим.

А најбоља ствар је што је Адванцед СистемЦаре бесплатан за ваш рачунар. Иако су плаћени планови доступни, као што су ПРО и Ултимате, ако су ваши захтеви лакши, ово бесплатно решење би могло бити довољно.

Сада, право питање је – да ли је Адванцед СистемЦаре 16 вредан простора на вашем рачунару?

Хајде да то схватимо у овом брзом прегледу Адванцед СистемЦаре 16 на основу његових кључних карактеристика, предности, перформанси и једноставности коришћења.

Кључне карактеристике

Кључне карактеристике ИОбит Адванцед СистемЦаре 16 су:

Оптимизација брзине система

Разлог за слабу брзину вашег рачунара може бити много, било да се ради о више софтвера који се покрећу при покретању система, непознатим услугама и апликацијама које заузимају меморију, хард диску којем недостаје дефрагментација или било ком другом разлогу.

Без обзира шта је кривац, ИОбит-ов Адванцед СистемЦаре може то брзо да поправи и оптимизује систем са више од 30 алата за решавање проблема. Тако ће проблеми бити брже решени, а перформансе и брзина вашег рачунара ће се побољшати.

Темељно чишћење

Адванцед СистемЦаре користи вештачку интелигенцију за темељно чишћење вашег рачунара и штеди време утрошено радећи све ручно. Користећи АИ режим, можете персонализовати планове за скенирање и брисање тона кеша, нежељених датотека, нежељених евиденција и остатака услуга, алата, веб претраживача и рачунара трећих страна.

Поред тога, његова вештачка интелигенција наставља да учи на основу вашег понашања оптимизације и начина на који рачунар ради. Дакле, постаје паметнији у идентификацији проблема и грешака и може их поправити како би ваш рачунар био оптимизован и чист.

Сигурност података

Адванцед СистемЦаре се фокусира на безбедност и приватност података корисника и помаже да се ризици на мрежи минимизирају. Брише ваше отиске на мрежи, укључујући лозинке које сте сачували на рачунару, и сакрива ваше отиске прстију на преко 200 претраживача и програма.

Поред тога, може да поправи безбедносне експлоатације и пропусте на вашем Виндовс рачунару, ажурира софтвер на тренутну верзију и пажљиво блокира сумњивим програмима приступ вашим личним или осетљивим информацијама.

Побољшава брзину интернета

Ако имате спору брзину преузимања и стриминга, може се кривити ваша брзина интернета. А када се то догоди, може успорити вашу продуктивност, посебно када радите на даљину. Такође убија ваш ентузијазам када играте игрице или стримујете видео записе на мрежи.

  Како променити име екрана за пријаву на Виндовс 10

Да би ово решио, Адванцед СистемЦаре обезбеђује Интернет Боостер за дијагностику ваше мреже и рачунара и помаже у повећању брзине интернета тако што одржава пропусни опсег мреже до максимума само једним кликом.

АИ Моде

Адванцед СистемЦаре нуди АИ режим за интелигентно чишћење рачунара и побољшање његове брзине на основу статуса перформанси вашег рачунара и навика оптимизације. Може брже да открије проблеме како би ваш рачунар радио на најбољи могући начин.

Заштита заштитног зида

Безбедност на мрежи је озбиљан проблем о коме се мора водити рачуна. У супротном, може доћи до кршења података, пхисхинг-а, малвера, рансомваре-а итд. Због тога је од суштинског значаја да обезбедите своју мрежу, уређаје и системе коришћењем технологија које могу да се баве ризицима на мрежи.

Заштитни зид је једна таква технологија, а Адванцед СистемЦаре вам то пружа. Само одржавајте системски заштитни зид да ради добро како бисте заштитили своје системе и податке.

Проверава здравље софтвера

Можда користите много софтвера и услуга на рачунару. И потребно им је периодично ажурирање да би добро функционисали. Такође обезбеђује безбедност, јер старије верзије могу имати неке безбедносне рупе или рањивости које нападачи могу да искористе и спроведу сајбер нападе.

Да бисте то решили, можете користити Адванцед СистемЦаре и ажурирати своје програме. То ће вас спасити од високоризичних рањивости и осигурати да су све ваше мреже, уређаји и датотеке безбедни. Поред тога, такође ће помоћи да софтверска решења раде оптимално.

Подешавање у реалном времену

Ваш рачунар ће се успорити када вам понестане простора на диску и РАМ-а. Због тога је неопходно очистити нежељене датотеке и оптимизовати меморију и простор. Адванцед СистемЦаре вам омогућава да надгледате перформансе вашег рачунара у реалном времену и аутоматски ослобађате више простора на диску и РАМ-а.

Ларге Филе Цлеанер

Када имате толико великих датотека ускладиштених на рачунару, то ће утицати на перформансе рачунара. Дакле, ако вам нису потребни, уклоните их са система или их преместите на други уређај за складиштење.

Уз Адванцед СистемЦаре, можете лако да лоцирате и уклоните веће датотеке и да се решите гигабајта података који вам нису потребни. То ће вам помоћи да побољшате брзину вашег рачунара.

Компатибилност

Адванцед СистемЦаре 16 од ИОбит је лагани софтверски програм за Виндовс оперативне системе. Компатибилан је са оперативним системима Виндовс КСП, Виста, Вин 7, Вин 8, Вин 10 и Вин 11. Због своје мале тежине, не заузима пуно простора на рачунару, што значи да нема утицаја на брзину.

Перформансе

Када је реч о перформансама и ефикасности Адванцед СистемЦаре, он вас неће оставити разочараним. Импресионираће вас беспрекорним, корисним функцијама које раде онако како би требало. Дакле, овај софтвер ће вам помоћи да очистите рачунар и оптимизујете његову брзину и перформансе.

Сјајно је имати више добрих карактеристика у софтверском решењу, али оне морају бити ефикасне. Адванцед СистемЦаре 16 нуди ово. Његове карактеристике су ефикасне, а не неки фенси трикови. Основне функције као што су брисање кеша и привремених датотека, повећање меморије, управљање позадинским процесима, итд., раде добро.

Што се повећања брзине система и интернета тиче, Адванцед СистемЦаре је добар у томе са ефикасним чишћењем и Интернет Спеед Боостер-ом.

Вероватно ћете видети разлику у убрзаној брзини покретања система, углавном ако користите ХДД. Са СДД-ом ћете већ имати бољу брзину, тако да примећена разлика неће бити тако велика.

  Шта је извршни процес услуге антималвер у оперативном систему Виндовс 10?

Овај случај је исти и за брзину интернета. Приметићете добру разлику у брзини интернета ако имате спорију везу. Али ако већ имате везу велике брзине, побољшање брзине неће направити велику разлику; ипак брже.

Његов програм за ажурирање софтвера, заштита заштитног зида и друге функције везане за безбедност су такође добри. Међутим, њихово блокирање злонамерних веза могло би да се побољша.

Лакоћа коришћења

Почетак рада са ИОбитовим напредним системом је прилично једноставан. Можете га брзо инсталирати и почети да га користите. Има модеран и интуитиван интерфејс који подржава две коже, погодне за пословну и личну употребу. Читљива кожа је погоднија за пословне сврхе.

Поред тога, има мали десктоп виџет за приказ тренутне употребе ЦПУ-а и РАМ-а. Ако кликнете на њега, видећете монитор перформанси који означава картице за диск, РАМ, ЦПУ и метрике. Такође можете да направите снимке екрана и очистите РАМ помоћу дугмади на интерфејсу.

Са интерфејсом који је једноставан за коришћење, можете скенирати рањивости и модификације у вашем систему. Такође ћете добити извештај о скенирању да бисте добили јасну представу о проблемима и предложена решења за њихово решавање. На овај начин ћете лакше решити проблеме и очистити многе уносе у регистратору и нежељене датотеке.

Предности и ограничења

Свако решење има своју добру и лошу страну. Дакле, ако треба да одлучите да ли је Адванцед СистемЦаре 16 добар за ваше потребе или не, важно је да упоредите његове предности и ограничења.

Предности

 • Све у једном алату за чишћење, оптимизацију и заштиту
 • Без трошкова
 • Темељно скенирање само једним кликом
 • Решење једноставно за употребу
 • Паметни АИ режим за оптимизацију рачунара
 • Већа брзина покретања система
 • Уграђено убрзавање Интернета
 • Аутоматско ажурирање софтвера

Ограничења

 • Од вас траже да преузмете неки бесплатни ИОбит софтвер да бисте добили комплетне функције
 • Ригорозна додатна и унакрсна продаја која би могла фрустрирати корисника
 • Функције су ограничене у бесплатном плану

Подршка

Можете се суочити са проблемом у било ком тренутку, било да се ради о техничкој, наплатној или било којој другој забуни. У овом тренутку ћете тражити тим за подршку да реши ваш проблем како бисте могли да наставите да користите решење.

Адванцед СистемЦаре нуди подршку путем обрасца за контакт, а одговор можете очекивати у року од 48 сати од жалбе. Поред тога, ИОбит има огромну форму заједнице са 5к+ дискусија током година. Дакле, можете се дружити са другим корисницима и можда помоћи једни другима.

Прицинг

Адванцед СистемЦаре 16 је бесплатан за коришћење. То значи да ћете моћи да користите сјајне функције о којима смо горе говорили без плаћања ни цента. Али у овом плану, карактеристике су ограничене. И даље можете да обављате основне задатке као што су чишћење и оптимизација брзине како бисте задржали перформансе рачунара у најбољој игри.

Међутим, ако вам треба више функција, доступан је и плаћени план који можете испробати. То је – Адванцед СистемЦаре 16, о чему ћемо укратко говорити.

ИОбит Адванцед СистемЦаре 16 ПРО

ИОбит-ов Адванцед СистемЦаре 16 ПРО је алатка са АИ за оптимизацију вашег рачунара, побољшање његове брзине, ослобађање простора на диску, заштиту од ризика на мрежи и очување приватности. Ово решење није само паметније, већ је и ефикасно и једноставно за коришћење упркос свој софистицираности. Његове главне карактеристике су следеће:

 • Скенирање помоћу вештачке интелигенције: Алат скенира све модуле на вашем рачунару исправно и интелигентно и спречава успоравање система.
 • Дубинско чишћење: помоћу овог алата можете уклонити нежељене датотеке регистра јер омогућава дубинско чишћење рачунара. На овај начин можете избећи замрзавање система и поруке о грешкама које утичу на вашу продуктивност.
 • 300% брже сурфовање интернетом: Адванцед СистемЦаре 16 ПРО може драматично да оптимизује подешавања вашег претраживача да побољша искуство сурфовања интернетом за до 300% више.
 • 200% бржи рачунар: Алат може паметно да управља свим ставкама за покретање и аутоматски чисти РАМ како би повећао брзину система до 200% више.
  Поправите ВДС код грешке 490 01010004 у оперативном систему Виндовс 10

Поред тога, добићете заштиту у реалном времену, аутоматску негу рачунара, ажурирања софтвера једним кликом и врхунску техничку подршку. Адванцед СистемЦаре 16 ПРО кошта 19,99 долара годишње за 3 рачунара.

Алтернативе

Без обзира колико је производ добар, овде не постоји политика која би одговарала свима. Неће свако пронаћи Адванцед СистемЦаре 16 савршен за своје потребе, било да је бесплатан или ПРО план. Разлог за то може бити било шта попут вашег специфичног случаја употребе, цена, потребних функција итд.

Дакле, ако тражите алтернативу за Адванцед СистемЦаре 16, ево неких од најбољих опција.

ПассФаб

ПассФаб нуди све-у-једном решење за управљање вашим Виндовс рачунаром и оптимизацију. Коришћење је лакше и брже и безбедније од онлајн ризика. Садржи 7 робусних производа у једном решењу – паметна поправка система, опоравак података, прављење резервних копија, управљање партицијама, брисање података и ресетовање лозинке.

Ово решење ће вам помоћи да покренете систем који не може исправно да се покрене. Такође ће брже поправити плаве или црне екране у Виндовс-у и проблеме са падом система, тако да се можете вратити на посао за неколико минута. Поред тога, помоћу ПассФаб-а можете прилично лако ресетовати свој Виндовс домен и локалну лозинку.

Можете ослободити мало простора потпуним уништавањем неизбрисивих датотека, што ће допринети повећању брзине вашег система.

А ако су ваши драгоцени подаци ускладиштени на чврстом диску који сада није могуће покренути, можете чак и да повратите податке помоћу ове алатке. Такође можете правилно управљати партицијама диска вашег система и очистити, форматирати и оптимизовати чврсти диск.

Цене ПассФаб Цомпутер Манагемент-а почињу од 59,95 УСД месечно за 3 рачунара за појединце и 99,95 УСД годишње за предузећа за 10 рачунара.

Аваст

Аваст Цлеануп Премиум је још једно одлично решење за подешавање, убрзање и оптимизацију вашег Виндовс рачунара. Он ће се позабавити честим кваровима и слабим перформансама вашег застарелог рачунара тако што ће поправити основне узроке и очистити нежељене датотеке.

Ова патентирана технологија може убрзати перформансе вашег рачунара решавањем неколико проблема. Може да открије пад перформанси и поправи их без да тражи од вас да деинсталирате програме. Можете ставити апликације које не користите да спавају да бисте смањили потрошњу ресурса и лако их пробудили када им је потребно.

Можете уклонити нежељене и заборављене програме заједно са софтвером који се шири да бисте осигурали сигурност од ризика на мрежи. Поред тога, алатка може дефрагментирати и оптимизирати хард диск, ставити апликације у стање мировања и помоћи вашем рачунару да ради боље.

Такође ћете добити аутоматско одржавање, чишћење регистра и претраживача, аутоматска ажурирања софтвера и још много тога. Набавите Аваст Цлеануп Премиум почевши од 29,99 УСД годишње за 1 рачунар или испробајте бесплатно 30 дана.

Закључак

Ако желите да ваш Виндовс рачунар ради оптимално и да су ваши подаци безбедни, морате се усредсредити на његово одржавање. То ће вам помоћи да побољшате своју продуктивност и спасите вас од фрустрација.

Да би вам помогао у томе, Адванцед СистемЦаре 16 је одлично решење које можете користити бесплатно. Има добар скуп ефикасних и лаких функција које ће вам помоћи да оптимизујете свој систем. С обзиром на његову понуду и приступачност, вреди покушати.

Дакле, набавите ово решење данас и сами видите разлику.

Затим можете погледати најбољи софтвер за оптимизацију рачунара.