Исправите грешку да сте прекинули везу у Хало Инфините-у

Да ли сте фрустрирани грешком Хало Инфините Иоу Хаве Беен Дисцоннецтед на вашем рачунару? У последње време, многи корисници се суочавају са проблемом да сте прекинули везу са локалном мрежом Хало Инфините на свом Виндовс 10 рачунару док се пријављују у игру. Ова игра захтева добру интернет везу и ако је вашем рачунару недостаје, суочићете се са грешком о којој се расправља. Сада, ако се и ви суочавате са истим проблемом на свом рачунару, овај водич ће вам помоћи да поправите грешку Иоу Хало Беен Дисцоннецтед Хало Инфините.

Како да поправите грешку да сте прекинули везу у Хало Инфините-у

Ако сте узнемирени грешком Иоу Хало Беен Дисцоннецтед Хало Инфините на вашем Виндовс 10 рачунару, ево неколико могућих разлога зашто их морате пажљиво анализирати да бисте решили проблем.

 • ПЦ не испуњава основне захтеве игре.
 • Ометање позадинских апликација вашег уређаја.
 • Користите непроверену верзију драјвера.
 • Графичка подешавања игре су погрешно конфигурисана, а датотеке Стеам клијента су оштећене.
 • Присуство злонамерног софтвера и вируса.
 • .НЕТ фрамеворк и оперативни систем нису ажурирани на најновију верзију.
 • ДирецтКс верзија није ажурирана.
 • Оверклок и сервери за игре су неактивни.
 • Било које погрешно конфигурисане или оштећене инсталационе датотеке игре такође изазивају проблем.
 • Датотеке Мицрософт Ц++ за редистрибуцију нису компатибилне са игром и рачунаром.

Ево неколико могућих метода за решавање проблема који ће вам помоћи да сте прекинули везу Хало Инфините. Методе су распоређене хронолошким редоследом што вам омогућава брже решавање проблема. Пратите их истим редоследом као што је представљено.

Основне методе за решавање проблема

Следе неки од основних корака које можете да следите да бисте решили проблем „Искључили сте везу Хало Инфините“.

1. Надгледање статуса сервера

Прво, поново покрените рачунар и проверите да ли ово ради за вас. Затим морате проверити да ли сервер је активан за игру Хало Инфините. Ако постоји проблем са сервером, једноставно морате да сачекате неколико сати пре него што покушате поново. Ако постоји активна и још увек се суочавате са грешком, пређите на друге методе.

2. Уверите се да рачунар испуњава услове за игру

Ако се суочите са проблемом о коме се расправља при покретању, морате проверити основне захтеве игре и осигурати да их ваш рачунар задовољава.

 • Захтева 64-битни процесор и оперативни систем.
 • ОС: Виндовс 10 РС5 к64.
 • Процесор: АМД Ризен 5 1600 или Интел и5-4440.
 • Меморија: 8 ГБ РАМ-а.
 • Графика: АМД РКС 570 или Нвидиа ГТКС 1050 Ти.
 • ДирецтКс: верзија 12.
 • Складиштење: 50 ГБ доступног простора.

3. Решите проблеме са мрежном везом

Нестабилна интернет веза доводи до грешке Хало Инфините Иоу Хаве Беен Дисцоннецтед, а ако постоје било какве препреке између вашег рутера и рачунара, оне могу ометати бежични сигнал и узроковати повремене проблеме са везом. Можете покренути а Тест брзине да бисте знали оптимални ниво брзине мреже потребан за исправну везу.

Уверите се да ваш уређај задовољава доле наведене критеријуме.

 • Пронађите јачину сигнала ваше мреже и ако је веома мала, уклоните све препреке између пута.
 • Избегавајте превише уређаја повезаних на исту мрежу.
 • Увек купујте модем/рутер који је верификовао ваш Интернет провајдер (ИСП) и они су без сукоба.
 • Немојте користити старе, поломљене или оштећене каблове. Замените каблове ако је потребно.
 • Уверите се да су жице од модема до рутера и модема до зида стабилне и да нису ометане.

Ако постоје проблеми са интернет везом, погледајте наш водич Како да решите проблеме са мрежном везом у оперативном систему Виндовс 10 да бисте решили исте.

  Како да погледате центар за обавештења на Мац-у

4. Ажурирајте Виндовс

Такође можете да искорените грешке у рачунару и игри тако што ћете ажурирати свој оперативни систем. Увек се уверите да сте ажурирали свој Виндовс оперативни систем и ако постоје нека ажурирања која су на чекању, користите наш водич Како да преузмете и инсталирате најновије ажурирање за Виндовс 10

Након ажурирања оперативног система Виндовс, проверите да ли можете да се повежете са својим Хало Инфините сервером игара без икаквих грешака.

5. Ажурирајте графичке драјвере

Хало Инфините, будући да је графички интензивна игра, ваш графички драјвер је суштински важан за ваше искуство играња. Ако су управљачки програми застарели или неисправни, обавезно их ажурирајте. Можете тражити најновија издања драјвера са његових званичних веб локација или их можете ажурирати ручно. Пратите наш водич 4 начина да ажурирате графичке драјвере у оперативном систему Виндовс 10 да бисте ажурирали управљачки програм и проверили да ли сте исправили грешку Хало Инфините Били сте искључени са локалне мреже или не.

6. Враћање ажурирања управљачког програма ГПУ-а

Понекад тренутна верзија драјвера за ГПУ може изазвати проблем о коме се расправља и, у овом случају, морате да вратите претходне верзије инсталираних драјвера. Овај процес се зове Враћање управљачких програма и лако можете вратити управљачке програме рачунара у претходно стање пратећи наш водич Како да вратите управљачке програме на Виндовс 10.

7. Поново инсталирајте графичке драјвере

Ако се и даље суочавате са проблемом о коме се расправља након ажурирања графичких драјвера, поново инсталирајте управљачке програме уређаја да бисте решили све проблеме са некомпатибилношћу. Постоји неколико начина да поново инсталирате драјвере на рачунару. Ипак, можете лако поново инсталирати графичке драјвере према упутствима у нашем водичу Како да деинсталирате и поново инсталирате управљачке програме на Виндовс 10.

8. Привремено онемогућите Антивирус (ако је применљиво)

Неки некомпатибилни антивирусни програми инсталирани на вашем рачунару ће изазвати грешку о којој се расправља. Да бисте избегли конфликте, морате да обезбедите безбедносна подешавања вашег Виндовс 10 рачунара и проверите да ли су стабилна или не. Да бисте сазнали да ли је антивирусни пакет разлог за проблем, онемогућите га једном и покушајте да се повежете на мрежу. Прочитајте наш водич о томе како да привремено онемогућите антивирусни програм на Виндовс 10 и пратите упутства да привремено онемогућите антивирусни програм на рачунару.

Ако имате решење за свој проблем након што сте онемогућили антивирусни програм на рачунару, саветујемо вам да потпуно деинсталирате програм са рачунара. Прочитајте наш водич Присилно деинсталирајте програме који се неће деинсталирати у оперативном систему Виндовс 10 да бисте деинсталирали свој антивирусни програм са рачунара.

9. Онемогућите Виндовс заштитни зид (не препоручује се)

Повремено заштитни зид Виндовс Дефендер на вашем рачунару може да спречи отварање игре из неких безбедносних разлога. У овом случају, Хало Инфините се можда неће отворити због Виндовс Дефендер заштитног зида. Ако не знате како да онемогућите заштитни зид Виндовс Дефендер, прођите кроз наш водич Како да онемогућите заштитни зид Виндовс 10 и пратите упутства која су дата.

Можете да пратите овај водич Дозволите или блокирајте апликације кроз Виндовс заштитни зид да бисте дозволили апликацију.

Обавезно поново омогућите пакет заштитног зида након што решите проблем јер рачунар без програма заштитног зида представља претњу.

10. Покрените скенирање малвера

Присуство вируса или напада малвера довешће до проблема са играњем игара на вашем рачунару. Ако је у том случају напад вируса веома озбиљан, уопште не можете да се повежете ни на једну онлајн игру. Да бисте решили проблем, морате у потпуности да уклоните вирус или малвер са свог Виндовс 10 рачунара.

Саветујемо вам да скенирате свој рачунар према упутствима у нашем водичу Како да покренем скенирање вируса на свом рачунару?

Такође, ако желите да уклоните злонамерни софтвер са свог рачунара, погледајте наш водич Како да уклоните малвер са рачунара у оперативном систему Виндовс 10. Када уклоните све вирусе са рачунара, повежите се са игром и проверите да ли сте се суочили са „Искључени сте“. са локалне мреже Хало Инфините поново издати.

  20 често постављаних питања и одговора на ДевОпс интервјуу [2022]

Сада су у наставку наведене напредне методе за решавање проблема.

Метод 1: Покрените Хало Инфините као администратор

Одређеним дозволама и функцијама се може приступити само ако сте доделили администраторска права игри Хало Инфините. У овом сценарију можете да исправите ову грешку пратећи упутства наведена у наставку.

1. Кликните десним тастером миша на Хало Инфините пречицу на радној површини или се крећете по директоријуму инсталације и кликните десним тастером миша на њу.

2. Сада изаберите опцију Својства.

3. Затим пређите на картицу Компатибилност и означите поље Покрени овај програм као администратор.

4. На крају кликните на Примени > У реду да сачувате промене.

Метод 2: Изађите из нежељених позадинских апликација

Неколико позадинских процеса који раде на вашем рачунару могу ометати Хало Инфините процесе. Ови програми могу допринети разматрању питања. Пратите наш водич Како завршити задатак у оперативном систему Виндовс 10 да бисте изашли из свих позадинских процеса.

Метод 3: Промените приоритет процеса игре

Преференција апликације или процеса говори рачунару о важности и да ли му треба дати предност у односу на друге док додељује ресурсе. Приоритет сваке апликације је нормалан осим системских процеса, подразумевано. Хало Инфините би вам могао дати грешку ако није добио довољно ресурса.

1. Притисните заједно тастере Цтрл + Схифт + Есц да бисте отворили Таск Манагер.

2. Сада потражите Хало Инфините процес.

3. Затим промените приоритет у Високи приоритет и проверите да ли ово функционише.

Напомена: Промените приоритет са великим опрезом јер непажљиво мењање приоритета процеса може учинити ваш систем изузетно спорим или нестабилним.

4. Затворите Таск Манагер и поново покрените рачунар и проверите да ли је проблем Хало Инфините на Виндовс 10 решен.

Метод 4: Поставите високе перформансе

Такође можете да оптимизујете своју игру када постављате подешавања плана напајања високих перформанси. Ови планови напајања су развијени за управљање поставкама напајања на преносивим поставкама. Пратите доле наведена упутства да бисте користили поставке плана напајања високих перформанси на свом рачунару.

1. Притисните тастере Виндовс + И заједно да бисте отворили подешавања оперативног система Виндовс.

2. Сада, скролујте надоле по листи и кликните на Систем као што је истакнуто испод.

3. Сада изаберите опцију Повер & слееп и кликните на Додатна подешавања напајања под Сродним подешавањима.

4. Сада изаберите опцију Високе перформансе под Високи додатни планови као што је приказано на слици испод.

Сада сте оптимизовали свој систем, проверите да ли можете да поправите грешку Иоу Хаве Беен Дисцоннецтед фром тхе лоцал нетворк Хало Инфините.

Метод 5: Ажурирајте Стеам & Хало Инфините игру

Ако користите застарелу Стеам апликацију, не можете глатко приступити ниједној игрици. Стога се увек уверите да користите ажурирану верзију игре Стеам и Хало Инфините пре него што је покренете.

1. Притисните тастер Виндовс и откуцајте Стеам. Затим кликните на Отвори.

2. Сада кликните на Стеам у горњем левом углу екрана, а затим на Цхецк фор Стеам Цлиент Упдатес… као што је истакнуто испод.

3. Ако имате нова ажурирања за преузимање, инсталирајте их и уверите се да је ваш Стеам клијент ажуран.

4. Сада поново покрените Стеам и проверите да ли сте прекинути везу са локалном мрежом Хало Инфините проблем је сада решен.

Исто тако, увек је неопходно да ваша игра ради на најновијој верзији како бисте избегли било какве сукобе. Док се ваша игра не ажурира, не можете се успешно пријавити на Хало Инфините сервере. Да бисте ажурирали своју игру, следите доле наведене кораке.

1. Покрените Стеам и идите до БИБЛИОТЕКЕ.

2. Сада кликните на ХОМЕ и потражите Хало Инфините.

3. Затим кликните десним тастером миша на игру и изаберите опцију Пропертиес….

4. Сада се пребаците на картицу АЖУРИРАЊА и проверите да ли су нека ажурирања на чекању. Ако јесте, пратите упутства на екрану да бисте преузели најновија ажурирања.

  8 најбољих видео уређивача зеленог екрана за уклањање или промену позадине

Напомена: За ПУБГ: БАТТЛЕГРОУНДС смо приказали као пример.

Метод 6: Онемогућите оптимизацију целог екрана

Неколико корисника је сугерисало да им је онемогућавање оптимизације преко целог екрана на рачунару помогло да поправе грешку Хало Инфините Иоу Хаве Беен Дисцоннецтед. Пратите према упутствима.

1. Покрените Стеам и кликните на БИБЛИОТЕКА.

2. Сада кликните десним тастером миша на игру Хало Инфините и кликните на Својства.

3. Сада, пређите на картицу ГЕНЕРАЛ и кликните на ПОДЕШАВАЊЕ ОПЦИЈА ПОКРЕТАЊА… као што је приказано.

4. Сада ће се отворити нови прозор са упозорењем напредног корисника. Да бисте отворили игру у прозорском режиму, откуцајте параметар –виндовед.

5. Сада сачувајте промене кликом на ОК и изађите из прозора Својства.

6. Сада поново покрените игру и проверите да ли ради у прозорском режиму. У супротном, поново идите на ПОДЕШАВАЊЕ ОПЦИЈА ЗА ПОКРЕТАЊЕ… и откуцајте следећи параметар уместо последњег параметра.

–windowed -w 1024

7. Сада сачувајте промене кликом на ОК.

Овај параметар ће подесити да се игра покрене у прозорском режиму.

Метод 7: Онемогућите прекривање у игри

Стеам Оверлаи је део Стеам-а који омогућава корисницима приступ листи пријатеља, веб претраживачу и омогућава куповину у игрици. То је значајан алат, али понекад покреће проблем „Искључени сте на Хало Инфините“. Ако желите да решите овај проблем, искључите преклапање Стеам игре пратећи упутства у нашем водичу Како да онемогућите Стеам прекривање у оперативном систему Виндовс 10.

4. На крају, поново покрените игру и проверите да ли је проблем решен.

Метод 8: Измените подешавање ДЛЦ датотека

Хало Инфините долази са много ДЛЦ датотека, али многе од њих не функционишу добро у бета верзији Стеам-а. Неки корисници су предложили да се онемогуће неколико специфичних ДЛЦ датотека као што су текстуре високе резолуције за више играча. Пратите ова упутства да бисте искључили ову поставку на рачунару са оперативним системом Виндовс 10.

1. Покрените Стеам и идите до БИБЛИОТЕКЕ.

2. Сада кликните десним тастером миша на игру Хало Инфините и кликните на Својства…

3. Сада идите на лево окно и кликните на ДЛЦ. Затим поништите избор у пољу за потврду поред Текстуре високе резолуције за више играча.

4. На крају, поново покрените игру и проверите да ли можете да је покренете без икаквих проблема.

Метод 9: Проверите интегритет датотека игре

Видели смо много случајева у којима датотеке игре недостају или су оштећене или су биле непотпуне инсталације. Корисници такође могу да доживе грешку Хало Инфините Иоу Хаве Беен Дисцоннецтед ако их прекине процес ажурирања или ако се датотеке игре премештају. У овој методи ћете отворити Стеам и користити уграђену функцију за проверу интегритета игре. Биће замењен ако апликација нешто пронађе. Пратите кораке описане у нашем водичу, Како проверити интегритет датотека игре на Стеам-у.

Напомена: Требало би да извршите сличне кораке ако користите другачији софтвер за покретање.

Метод 10: Ажурирајте ДирецтКс

Да бисте уживали у беспрекорном мултимедијалном искуству у игрици Хало Инфините, морате да проверите да ли је ДирецтКс инсталиран и да ли је ажуриран на најновију верзију. ДирецтКс вам помаже да побољшате визуелно медијско искуство посебно за графичке игре и апликације. Пратите наш водич, Како да ажурирате ДирецтКс у оперативном систему Виндовс 10 да бисте ажурирали ДирецтКс на рачунару и решили проблем „Били сте искључени са локалне мреже Хало Инфините“.

Метод 11: Поправите Мицрософт Висуал Ц++ који се може редистрибуирати

Алтернативно, можете покушати да поправите Мицрософт Висуал Ц++ пакете за редистрибуцију да бисте поправили Прекинули сте везу Хало Инфините према упутствима у нашем водичу Како да поправите Мицрософт Висуал Ц++ редистрибутабле.

***

Надамо се да вам је овај водич био од помоћи и да сте могли да поправите „Искључени сте на Хало Инфините“ на свом уређају. Јавите нам који метод вам је најбољи. Такође, ако имате било каква питања/сугестије у вези са овим чланком, слободно их оставите у одељку за коментаре.