Исправите грешку у вези са слањем података на Гоогле Цхроме серверу

Цхроме сервер није послао податке је уобичајена грешка у веб прегледачу Гоогле Цхроме. Ово се дешава када корисник покуша да се повеже са веб-сајтом или да се пријави на њега помоћу прегледача Гоогле Цхроме. Понекад ову грешку може бити тешко решити ако је проблем проузроковао крај Гоогле Цхроме-а. Међутим, ако дође до грешке због проблема са прегледачем и рачунаром, можете покушати да решите овај проблем помоћу различитих метода. Нема грешке примљених података у Гоогле Цхроме-у може да изазове прекиде током прегледања интернета и можда нећете моћи да учитате веб страницу. Корисници често добијају поруке као што су Цхроме грешка 324, ЕРР_ЕМПТИ_РЕСПОНСЕ и ЕРР_ТИМЕД_ОУТ када дође до ове грешке. Ако имате проблема са овом грешком, ово је савршен водич за вас.

Како да поправите грешку у којој Гоогле Цхроме сервер није послао без података

Могу постојати различити разлози због којих Цхроме сервер није послао проблеме са подацима, неки од најчешћих разлога су наведени овде.

  • Различити проблеми у прегледачу као што су вишак колачића, кеш датотеке и екстензије могу узроковати ову грешку.
  • Различите грешке мрежне везе такође могу узроковати ову грешку.
  • Понекад када се систем не учита правилно, проблем са сервером може да се појави са Цхроме-ом.
  • Погрешна УРЛ адреса је један од најчешћих разлога за ову грешку.
  • Неправилна подешавања мреже такође могу да изазову грешке у Цхроме-у.
  • Неисправан ДНС и ИП адреса такође могу узроковати ову грешку.
  • ВПН услуга такође може да изазове грешку са Цхроме сервером.
  • Вишак привремених датотека на вашем рачунару такође може узроковати ову грешку.

У следећем водичу ћемо разговарати о методама за решавање проблема Хром сервер није послао грешку у подацима.

Метод 1: Основни кораци за решавање проблема

Генерално, већина грешака са Цхроме-ом је узрокована различитим проблемима са прегледачем и проблемима са мрежом и можете их поправити помоћу алата прегледача. У наставку су неки од метода за исправљање грешке без примљених података у Гоогле Цхроме-у.

1А. Поново учитај страницу заобилажењем локалне кеш меморије

Ако једноставно поновно учитавање веб странице не реши проблем немогућности учитавања веб странице, можете покушати да поново учитате Цхроме тако што ћете заобићи локалне кеш датотеке. Можете да притиснете тастере цтрл + Ф5 да поново учитате Цхроме и поправите грешку Цхроме 324.

  Како сазнати ко је направио лажни Инстаграм налог

1Б. Обришите колачиће из алатки за програмере

Можете покушати да поправите проблем са Цхроме сервером који није послат без података тако што ћете избрисати колачиће из алатки за програмере, можете пратити ове једноставне кораке да бисте извршили ову методу у свом Гоогле Цхроме претраживачу.

1. Притисните тастере фн + ф12 да бисте отворили прозоре алатки за програмере.

2. Кликните на Још опција. Тамо изаберите Апплицатион у интерфејсу Девелопер Тоолс

3. Затим кликните на колачиће. Кликните десним тастером миша на домен наведен овде и кликните на Обриши да бисте уклонили колачиће са њега.

4. Поново учитајте страницу и проверите да ли је проблем решен.

1Ц. Користите анонимни режим

Понекад једноставан трик коришћења анонимног режима може да реши овај проблем. Можете да отворите прозор без архивирања у прегледачу Гоогле Цхроме тако што ћете истовремено притиснути тастере Цтрл + Схифт + Н.

1Д. Онемогућите проширење за Цхроме

Блокатори огласа су екстензије на вашем веб претраживачу које могу блокирати различите онлајн промотивне огласе. Ова проширења помажу кориснику да избегне нежељене искачуће прозоре са огласима док претражује интернет. Међутим, ова проширења такође могу да ометају сервер и изазову грешку Цхроме сервера. Стога, обавезно уклоните екстензију за блокирање огласа из прегледача да бисте избегли грешку сервера.

1. Отворите свој веб претраживач са траке за претрагу.

2. У горњем десном углу прозора претраживача кликните на опције менија.

3. Овде кликните на Море Тоолс, а затим кликните на Ектенсионс.

4. На листи ваших екстензија пронађите блокатор огласа и уклоните га.

Ако и даље добијате грешку без примљених података у проблему са Гоогле Цхроме-ом у Цхроме-у, а Цхроме и даље не може да учита веб страницу, испробајте следећи метод да поправите грешку у Цхроме-у 324.

1Е. Проверите мрежну везу

Ако ниједна грешка примљених података у Гоогле Цхроме-у није узрокована ВиФи рутером, то може бити због вашег интернет провајдера. Требало би да размислите о томе да проверите са интернет услугом коју користите да бисте били сигурни да имате довољно добре мрежне везе. Такође би требало да се уверите да имате активан интернет план на својим уређајима за коришћење услуга и да избегнете немогућност учитавања грешке веб странице. Ако имате спору интернетску услугу и не знате како да је поправите, требало би да погледате Споро интернет везу? 10 начина да убрзате свој интернет! Затим би требало да испробате следеће методе да бисте решили проблем са Цхроме сервером који није послао податке и Цхроме грешком 324.

  10 алата за уклањање водених жигова за уклањање логотипа, текстова и печата

1Ф. Поново покрените рачунар

Ако проблем није узрокован грешком мрежне везе, можете покушати да поправите ову грешку општијим приступом. Понекад када се Цхроме не учита правилно или ако се ваш систем није правилно учитао, може доћи до грешке сервера. Да бисте то поправили, можете покушати да поново покренете уређај. Прочитајте наш водич за поновно покретање Виндовс-а.

Ако и даље имате да Цхроме сервер не шаље проблеме са подацима, пређите на следећи метод.

1Г. Проверите УРЛ адресу

Један од најчешћих разлога за ову грешку је нетачна УРЛ адреса. Ако сте ручно унели УРЛ у траку за претрагу, постоји велика шанса да је унета УРЛ адреса била погрешна, отуда и грешка. Због тога, када добијете грешку без примљених података у Гоогле Цхроме грешци, проверите УРЛ адресу коју сте унели и уверите се да је тачна.

Метод 2: Обришите кеш претраживача

Многи корисници су успели да схвате да је грешка немогућности учитавања веб странице узрокована приступом или оштећеним датотекама кеша претраживача. Када се кеш датотеке оштете, могу изазвати различите грешке у прегледачу, као што су споре перформансе и проблеми са сервером. Можете да поправите грешку у Цхроме-у 324 тако што ћете избрисати кеш датотеке за прегледач пратећи ове једноставне кораке. Погледајте наш водич за брисање кеша и колачића у Гоогле Цхроме-у.

Метод 3: Покрените антивирусно скенирање

Ако вам проблем са Цхроме-ом и даље ствара проблеме, можете покушати да га решите покретањем антивирусног скенирања у потрази за тројанским вирусом и малвером. Можете да погледате водиче Како да покренем скенирање вируса на свом рачунару и Како да уклоним злонамерни софтвер са рачунара у Виндовс 10 да бисте покренули скенирање на рачунару.

Метод 4: Промените ДНС сервер

Један од најефикаснијих метода за решавање проблема са Цхроме сервером је промена ДНС поставки на рачунару. Ако претходне методе не функционишу, можете покушати да промените ДНС поставке на рачунару да бисте исправили ову грешку. Многи корисници су успели да реше овај проблем променом ДНС подешавања. Можете да погледате водич за 3 начина за промену ДНС поставки у оперативном систему Виндовс 10 да бисте пратили методе за промену ДНС поставки на свом уређају.

Метод 5: Испразните ДНС и ресетујте ИП адресу

Такође можете покушати да решите проблем са сервером са Цхроме-ом тако што ћете испрати ДНС и ресетовати ИП адресу помоћу командне линије. Пратите ове једноставне кораке да бисте решили проблем са грешком у Цхроме-у 324. Прочитајте наш водич за испирање ДНС-а и ресетовање ДНС кеша.

  Како другима олакшати употребу паметне куће

Метод 6: Ресетујте мрежна подешавања

Понекад Цхроме сервер није послао податке са Цхроме сервером може да буде узрокован неправилним подешавањима мреже. Ако су направљене било какве промене и не можете их поправити. Увек можете ресетовати мрежна подешавања на подразумевани режим. Да бисте то урадили, прочитајте наш водич за ресетовање мрежних подешавања.

Ако и даље немате грешку у пријему података у Гоогле Цхроме-у, а Цхроме и даље не може да учита веб страницу, пређите на следећи метод.

Метод 7: Онемогућите ВПН услугу

Ако користите ВПН услугу за приступ интернету, то може бити узрок проблема са сервером у Цхроме претраживачу. Стога, ако користите ВПН, размислите о томе да га онемогућите да бисте решили проблем. Можете да проверите водич Како да онемогућите ВПН и прокси у оперативном систему Виндовс 10 да бисте безбедно онемогућили ВПН услугу на свом Виндовс 10 рачунару.

Метод 8: Обришите привремену фасциклу на рачунару

Привремене фасцикле су фасцикле које садрже привремене датотеке за програм. Када се фасцикла учита са овим датотекама, то може изазвати разне грешке у програму, укључујући грешке сервера за Цхроме. Ово можете поправити тако што ћете избрисати датотеке у овој фасцикли на рачунару. Да бисте то урадили, прочитајте наш водич за брисање привремених датотека.

Ако овај метод не функционише и још увек немате грешку у пријему података у вези са проблемом са Гоогле Цхроме-ом, покушајте са следећим методом да бисте избегли немогућност учитавања веб странице и грешку 324 у Цхроме-у.

Често постављана питања (ФАК)

К1. Зашто добијам грешку док користим Гоогле Цхроме?

Анс. Можда ћете добијати грешке док користите Гоогле Цхроме због различитих проблема као што су вишак кеш датотека или лоша мрежна веза.

К2. Како да поправите проблеме са сервером који не може да се повеже на Цхроме-у?

Анс. Можете да покушате да решите проблеме са сервером који не може да се повеже у Цхроме-у тако што ћете решити проблеме са мрежном везом и променити ДНС сервер.

К3. Шта је то што сервер не шаље податке на Цхроме?

Анс. Сервер није послао податке је уобичајена грешка у Цхроме-у која може да изазове прекиде током претраживања веба на интернету.

***

Надамо се да вам је овај водич био од помоћи и да сте успели да решите проблем са подацима који Цхроме није послао са Гоогле Цхроме-ом. Јавите нам који метод вам је најбољи. Ако имате било какве сугестије или питања за нас, јавите нам у одељку за коментаре.