Како БЕСПЛАТНО спојити ПДФ датотеке?

Желите да олакшате управљање ПДФ датотекама спајањем? Прочитајте даље да бисте БЕСПЛАТНО спојили ПДФ датотеке.

Данас сви знамо реч ПДФ која је скраћеница за Портабле Доцумент Формат. ПДФ је формат датотеке који се користи за поуздан пренос докумената. Међутим, због његове универзалне компатибилности и форматирања, људи више воле да презентују и размењују документе у овом формату. Овај формат датотеке осигурава да ваш документ изгледа исто на свим уређајима, што је неопходно за пословне презентације.

Штавише, спајање ПДФ-ова је комбиновање више ПДФ датотека у једну датотеку. Главни принцип је да се управљање датотекама учини приступачнијим. Међутим, неколико алата и софтвера који су данас доступни могу вам помоћи да спојите ПДФ-ове. Дакле, овај процес спајања ће олакшати управљање датотекама, њихово дељење и приступ информацијама.

Овде ћемо видети како вам спајање ПДФ-ова може помоћи да олакшате свој рад заједно са неколико софтвера који вам могу помоћи током процеса спајања. Дакле, без икаквог даљег одлагања, хајде да заронимо.

Потребно је спојити ПДФ датотеке

Спајање ПДФ датотека је први корак у сваком пословном управљању. Омогућава вам да интегришете документе у један компактни ПДФ који је лако делити, приступити информацијама, архивирати или послати на преглед. Постоји неколико разлога зашто би требало спојити ПДФ датотеке.

 • Поједностављује управљање документима – спајање у један ПДФ уместо више засебних датотека може олакшати организовање датотека.
 • Боља погодност – Спајање може смањити неред и може компримовати велике датотеке у малу величину, што ће на крају олакшати њихово отпремање и преузимање
 • Побољшана ефикасност – Спајање датотека може побољшати ефикасност и приступачност омогућавајући корисницима да виде више докумената на једном месту.
 • Без подешавања – Ови алати за спајање ПДФ-а не захтевају инсталацију. Отпремите све своје ПДФ-ове које желите да спојите у једну датотеку.

Све у свему, овај софтвер је драгоцен алат за појединце и предузећа. Коришћење овог софтвера за спајање може вам уштедети време и труд. Дакле, то ће спречити кориснике да прелазе између различитих датотека.

Како лако комбиновати ПДФ датотеке?

Постоји много доступних алата и софтвера на мрежи који могу помоћи корисницима да беспрекорно спајају ПДФ-ове. Неколико доступних алата су СмаллПДФ, ПДФ Мерге, Адобе Ацробат, иЛовеПДФ и тако даље. Корисници треба да изаберу један софтвер према својој погодности. Ево тачног процеса који води кориснике како да бесплатно споје ПДФ датотеке помоћу ових алата.

 • Изаберите онлајн алат који испуњава ваше захтеве и идите на ту веб локацију.
 • Отпремите документе које желите да спојите тако што ћете изабрати опцију „Споји ПДФ датотеке“.
 • Преуредите датотеке ако је потребно.
 • Кликните на опције „Споји“ или „Комбинирај“.
 • Када се процес спајања заврши, можете преузети своју спојену ПДФ датотеку на свој уређај.
  Како додати календар у Оутлоок

Међутим, неки алати могу понудити једноставну опцију превлачења и испуштања, док други могу захтевати да потражите своју датотеку. Слично томе, неке алатке вам могу омогућити да сачувате спојену датотеку директно на свој Гоогле диск.

Бесплатни онлајн алат или софтвер могу учинити ваш посао једноставнијим и бржим. Дакле, овај алат за спајање је користан и за професионалну и за личну употребу.

Спојите ПДФ користећи Адобе Ацробат

Адобе Ацробат је напредна алатка која омогућава корисницима да креирају, уређују и манипулишу ПДФ документима. Способност Адобе Ацробат-а да креира ПДФ-ове из различитих формата датотека, укључујући Ворд документе, Екцел табеле и ПоверПоинт презентације, једна је од његових најважнијих карактеристика. Ово је посебно корисно за кориснике који морају да деле документе са појединцима који можда имају другачији софтвер или оперативне системе.

Адобе Ацробат пружа разне алате за измену и манипулацију поред прављења ПДФ-а. Омогућава корисницима да мењају текст и слике, додају или уклањају странице и комбинују више ПДФ датотека у један документ. Ове функције могу користити корисницима који морају да модификују финализоване документе или да уграде више докумената у једну датотеку за дистрибуцију.

Ево детаљних корака које треба пратити:

Прво посетите ову локацију да бисте приступили Адобе Ацробат алатки за спајање на мрежи.

 • Кликните на „Изабери датотеке“ да бисте отпремили ПДФ документе које желите да спојите. Можете да изаберете датотеке са свог локалног диска или да их превучете и отпустите на страницу.
 • Када су датотеке изабране, биће отпремљене у услужни програм за спајање. Датотеке се могу преуредити превлачењем и померањем у жељени редослед.
 • Да бисте започели процедуру спајања, кликните на опцију „Споји датотеке“.
 • Апликација за спајање ће спојити ваше ПДФ датотеке у један документ. У зависности од обима ваше имовине, ово може потрајати неколико секунди.
 • Обједињену ПДФ датотеку можете добити након завршетка процеса. Кликните на „Преузми“ да бисте сачували датотеку на локалном чврстом диску.
 • То је све! Ваше ПДФ датотеке су успешно спојене користећи Адобе Ацробат на мрежи.

  Адобе Ацробат Премиум функције

  Адобе Ацробат чини комбиновање ПДФ датотека једноставним, али премиум верзија пружа приступ неколико додатних функција. Ево неких од основних функција које вам могу помоћи:

 • Са Ацробат ДЦ, можете лако да уређујете текст и слике у ПДФ датотекама. Ово је посебно корисно ако треба да измените документ након што је финализован. На пример, можете додати нове услове у уговор или уклонити грешке у извештају пре него што га објавите.
 • Ацробат ДЦ вам такође омогућава да додајете и уклањате странице из ПДФ докумената. Ово је корисно ако треба да уметнете нову страницу у документ или ако желите да уклоните осетљиве информације пре него што поделите датотеку.
 • Способност Ацробат ДЦ-а да креира интерактивне документе је још једна корисна функција. Помоћу ове функције можете да генеришете ПДФ обрасце које корисници могу да попуне без штампања физичке копије и ручног уноса података. Ово је посебно корисно за пријаве за запошљавање и формуларе за регистрацију.
 • Поред консолидовања ПДФ датотека, Ацробат ДЦ вам омогућава да комбинујете више датотека различитих формата (као што су Ворд документи, Екцел табеле, итд.) у једну ПДФ датотеку. Ово може бити од помоћи ако треба да обједините документе из различитих извора у једну датотеку за дистрибуцију.
 • Ацробат ДЦ такође пружа разне безбедносне функције које помажу у заштити ваших ПДФ докумената. Можете додати лозинке својим датотекама да бисте ограничили приступ и шифровали их како бисте спречили неовлашћено умножавање или модификовање.
 •   11 АИ Цоацх решења која ће вам помоћи да срушите своје циљеве

  Алтернативе Адобе Ацробат-у

  Данас се ПДФ-ови широко користе за размену докумената на мрежи. Спајање бројних ПДФ-ова може бити тешко. Срећом, решења за спајање ПДФ-ова на мрежи омогућавају корисницима да брзо и лако спајају ПДФ-ове без преузимања или инсталирања софтвера.

  Овде смо споменули неке алтернативе које могу заменити Адобе Ацробат у процесу спајања ПДФ-а. Адобе Ацробат је добро познати реномирани софтвер за спајање ПДФ-ова; међутим, његов недостатак је висока цена претплате.

  Изабрали смо ове називе софтвера због њихове функционалности, погодности и популарности. Дакле, хајде да погледамо ове алате.

  #1. Смаллпдф

  Смаллпдф је алтернатива коју вреди испитати ако тражите решење које је лако за коришћење да уредите своје ПДФ-ове у једну датотеку. Међутим, Смаллпдф алатка за спајање је невероватно иницијативна и једноставна за употребу.

  Његов интерфејс прилагођен кориснику омогућава корисницима да превуку и испусте ПДФ датотеке које желе да споје. Штавише, веб апликација је софтвер заснован на претраживачу. Стога ради за све оперативне системе, укључујући Мац, Виндовс и Линук.

  Поред тога, Смаллпдф нуди широк спектар других ПДФ алата, укључујући ПДФ компресију, конверзију и алате за уређивање. Најбољи део овог спајања ПДФ-а је то што корисник може да користи софтвер без пријављивања. Плус, све ваше отпремљене датотеке ће бити избрисане у року од једног сата. Стога су сви ваши документи и ПДФ-ови у сигурним рукама.

  #2. иЛовеПДФ

  иЛовеПДФ вам омогућава да брзо креирате привлачне ПДФ датотеке. Можете брзо и неприметно спојити различите датотеке у један документ. Једноставно морате да одете на веб локацију и изаберете опцију „Споји ПДФ“. Штавише, иЛовеПДФ омогућава корисницима да спајају датотеке са сервиса за складиштење у облаку као што су Дропбок, Гоогле Дриве и ОнеДриве.

  Платформа је бесплатна, иако је доступна премиум верзија за уживање у додатним функцијама као што су неограничене величине датотека и спајање датотека без интернет везе.

    Како користити Реацт Интл да интернационализујете своје Реацт апликације

  Све у свему, иЛовеПДФ софтвер за спајање ПДФ-а је робустан, једноставан за коришћење софтвер за спајање ПДФ-а који штеди време и труд. Одличан је за личну и професионалну употребу због свог једноставног Ул-а, огромне подршке за датотеке и робусне безбедности.

  #3. ДоцФли

  ДоцФли компајлира ваше више ПДФ датотека у једну датотеку лаку за управљање. То чини вашим ПДФ датотекама лаким приступом, брзим дељењем и практичнијим. Корисници могу превући и испустити датотеке које желе да споје, а након завршетка процеса спајања могу их сачувати на свом рачунару. Поред тога, корисници могу да га деле путем е-поште или услуге складиштења у облаку.

  Поред тога, ДоцФли укључује низ модерних функција које су брзе, поуздане и једноставне за учење и употребу. Корисници такође могу да додају лозинку свом спојеном ПДФ-у како би га заштитили.

  За разлику од других онлајн ПДФ уређивача, ДоцФли-ова услуга омогућава корисницима да управљају свим ПДФ уређивањима на једној локацији.

  #4. ПДФ Цанди

  ПДФ Цанди је невероватан алат за спајање на мрежи који вам помаже да комбинујете више ПДФ датотека на мрежи лако, брзо, без водених жигова и бесплатно. Његов интуитивни ГУИ омогућава корисницима да без проблема користе овај софтвер. ПДФ Цанди има право на спајање до 100 ПДФ датотека на мрежи. Његова функција аутоматског сортирања комбинује ваше датотеке још брже.

  Штавише, ваши отпремљени документи ће бити избрисани у року од два сата ради ваше безбедности. Штавише, ПДФЦанди алати за уређивање на мрежи су засновани на облаку, што корисницима омогућава спајање датотека у делићу секунде.

  #5. ПДФЦхеф

  Ако тражите поуздан алат за уређивање ПДФ-а за десктоп рачунаре, ево ПДФЦхеф софтвера за спајање ПДФ-а за вас. Његова десктоп верзија омогућава корисницима да безбедно и неприметно руководе било којим задатком у вези са ПДФ-ом. У само три једноставна корака можете комбиновати ПДФ-ове за неколико минута, без обзира на величину датотеке. Поред тога, ПДФЦхеф је компатибилан са свим претраживачима и оперативним системима.

  Овај алат за спајање има интерфејс прилагођен кориснику и не захтева инсталацију. У случају сигурности, ПДФЦхеф осигурава да ниједна трећа страна не може имати приступ вашим подацима. ПДФЦхеф-ов потпуно опремљен интерфејс омогућава корисницима да промене редослед страница унутар спојеног ПДФ-а пре него што га сачувају.

  Закључак

  Укратко, ПДФ је широко коришћен формат датотеке који нуди компатибилност, лакоћу креирања, сигурност и приступачност. Спајање ПДФ-ова је суштинска карактеристика која омогућава корисницима да споје више докумената и датотека у један ПДФ. Поред тога, спајање чини фајл ефикасним и практичним и смањује неред и потрошњу простора за складиштење.

  У овом горњем чланку споменули смо онлајн алат Адобе Ацробат за спајање ПДФ-ова и неких алтернатива са кратким напоменама. Ако вам је потребна помоћ при одабиру бесплатног алата за спајање на мрежи, можете одабрати један од горе наведених.

  Такође можете истражити неки најбољи софтвер за управљање документима за мала и средња предузећа.