Како блокирати и деблокирати некога на Твитцх-у

Ако вам неко иде на живце на Твитцх-у, врло је лако блокирати га како бисте спречили да се његове поруке појављују на вашем екрану.

Међутим, ако некога случајно блокирате или се осећате довољно добронамерно да некоме дате другу шансу, мало је теже поново некога одблокирати.

Ево како да блокирате или деблокирате некога на Твитцх-у…

Како блокирати некога на Твитцх-у

Твитцх је постао главни играч у свету видео игара и као резултат тога привукао је широк спектар различитих људи. Надамо се да ће већина људи које ћете срести бити пријатељски настројени, али увек ће ту и тамо бити чудних тролова.

Ако је неко досадан на Твитцх-у, блокирати га је лако: само кликните на његово Твитцх име. Ако сте на мобилном телефону, требало би да видите опцију Блокирај искачући у корисничком менију који се појављује.

Ако користите рачунар, потребно је да кликнете на три тачке у доњем десном углу картице профила која се појављује. Затим кликните на Блокирај [name].

Твитцх ће вас брзо подсетити шта блокирана особа може, а шта не може. Укратко, када некога блокирате, он вам не може шапутати, угостити вас, додати као пријатеља или поклонити Твитцх претплате на ваш канал.

Ако се слажете са овим, кликните на Блокирај.

  Све-у-једном решење за стриминг уживо

Твитцх неће ретроактивно обрисати поруке особе, па ако је рекла нешто посебно гадно, освежите страницу да обришете ћаскање и уклоните њихове коментаре.

Алтернативно, можете откуцати /блоцк [username] у ћаскање да их се отарасим.

Како деблокирати људе на Твитцх-у: Најлакши начин

Међутим, када желите да некога деблокирате, ствари постају мало компликованије. Можете да деблокирате некога тако што ћете кликнути на његову картицу и изабрати Деблокирај. Али ово функционише само за недавно блок.

Проблем је у томе што ако сте особу одавно блокирали, више нећете видети њене поруке. Ако не можете да видите њихове поруке, не можете да кликнете на њихово име да бисте их деблокирали!

Ако знате тачно име корисника, можете да откуцате /унблоцк [username] да их вратим. Међутим, ако не можете да се сетите њиховог имена, мораћете да обавите додатни посао.

Како деблокирати људе на Твитцх-у користећи подешавања

Да бисте деблокирали некога на Твитцх-у на рачунару, урадите следеће:

  • Кликните на свој профил у горњем десном углу, а затим кликните на Подешавања.
  • Кликните на картицу Безбедност и приватност на врху. Затим померите надоле до одељка Приватност, а затим пронађите одељак Блокирани корисници.
  • Кликните на Прикажи блокиране кориснике. Твитцх ће затим учитати листу свих које сте блокирали и датум када сте их блокирали.
  • Кликните на дугме Деблокирај поред корисника којег желите да деблокирате.
  • Твитцх ће одмах сачувати промене и уклонити корисника са ваше листе блокираних.

    Како деблокирати људе у апликацији Твитцх

    Ако користите Андроид телефон, брзо ћете открити да деблокирање некога преко званичне Андроид апликације може бити велика мука. То је зато што, што је чудно, Андроид апликацији недостаје функција коју има верзија за иОС.

      9 најбољих Цлоуд ПБКС решења за мала и средња предузећа

    Ево најбољих начина за деблокирање људи на Твитцх-у на иОС-у и Андроид-у…

    Како деблокирати људе на иОС-у

    Ако користите иОС, имате среће. Ево како можете некога да деблокирате:

  • Само покрените апликацију и додирните слику профила у горњем левом углу.
  • Затим додирните Подешавања, затим Безбедност и приватност.
  • Померите се до дна ове странице да бисте видели блокиране кориснике. Затим можете да уклоните корисника са своје листе блокираних тако што ћете додирнути Деблокирај на десној страни имена корисника ако желите да поново можете да примате поруке од њега.
  • Како деблокирати људе на Андроиду

    Ако користите Андроид, видећете да можете да пратите горња упутства од речи до речи, све до тачке у којој би требало да се појави листа блокираних корисника. Чудно, листа блокираних корисника никада није прешла са иОС-а.

    Као такав, брз и безбрижан начин да деблокирате некога на Андроид-у је коришћење Твитцх-ове десктоп странице на свом уређају. Само идите на Твитцх и учитајте десктоп верзију сајта (ево водича о томе како можете да видите верзију за десктоп било ког сајта). Након тога, следите горе наведене кораке за деблокирање корисника Твитцх-а преко подешавања.

    Ако не желите да користите овај метод, препоручујемо вам да се пријавите на свој Твитцх налог на рачунару да бисте уместо тога управљали листом блокираних корисника.

    Боље управљање људима на Твитцх-у

    Ако вам неко иде на живце, можете га брзо и лако блокирати на Твитцх-у. Ако одлучите да их касније деблокирате, то је лако и брзо – све док нисте на Андроид-у.

      Како да покренете сопствени консултантски посао корак по корак