Како брзо и једноставно направити божићне честитке користећи Цанва

Кључне Такеаваис

  • Користите Цанва шаблоне за креирање јединствених и персонализованих божићних честитки. Надоградите на Цанва Про за више опција дизајна.
  • Прилагодите шаблоне додавањем сопствених фотографија и променом текста. Замените слике и промените боје да бисте их учинили личним.
  • Одаберите да ли ћете своју картицу послати е-поштом или користити услуге штампања компаније Цанва. Лако преузмите и приложите картицу е-поруци или изаберите врсту и количину папира за штампање.

Да ли тражите начин да креирате јединствене божићне честитке које ће одушевити вашу породицу и пријатеље? Цанва може помоћи у томе, било да желите да користите шаблон или да имплементирате сопствене фотографије и поруке на картицу. Ево како да дизајнирате савршену божићну честитку користећи Цанва.

Како направити божићну честитку користећи Цанва шаблон

Почевши од Цанва главна страница, откуцајте Божићне честитке у траку за претрагу, уверите се да је картица означена Шаблони и притисните Ентер. Одатле ћете видети широк избор шаблона које можете да користите.

Ако шаблон има икону круне, дизајн је доступан само за Цанва Про кориснике. Међутим, ако видите шаблон који вам се свиђа, можда би било вредно надоградити на Цанва Про или га барем тестирати уз бесплатну пробну верзију.

Претражујте док не пронађете шаблон који вам се свиђа, кликните на њега, а затим кликните на Прилагоди овај шаблон. Одатле ћете користити страницу Цанва уређивача да дизајнирате своју картицу.

  Како функционише интерактивно причање прича на Нетфлик-у

Пошто сте посебно тражили картице, већина шаблона које изаберете ће их већ имати наведене као функцију позивнице, што картици даје тачне мере које су вам потребне за услуге штампања.

Са шаблонима је невероватно лако радити, јер све што треба да урадите је да промените слике залиха сопственим и промените текст. Такође можете променити боју елемената да бисте је учинили личнијом. Када завршите, можете да користите Цанва услуге штампања или да пошаљете картицу е-поштом да бисте уштедели новац и папир (више о томе касније).

Како направити божићну честитку од нуле у Цанва-у

Прављење божићне честитке од нуле у Цанви може бити мало сложеније, али то значи да ћете имати персонализовану честитку коју ћете поделити са светом. На главној страници Цанве кликните на Креирај дизајн и укуцајте Цард. Видећете много опција за изглед и величину, па изаберите ону коју желите да користите.

Када се Цанва уређивач отвори, видећете празно платно. На вама је како желите да дизајнирате картицу. Можете да отворите картицу Елементи на левој траци са алаткама и укуцате Божић да бисте видели свечане опције које можете да додате на картицу. Поред тога, искористите предности картица Текст и Отпремања да бисте додали натписе и своје фотографије.

Такође можете да погледате неке од Цанвиних апликација — додавањем Битмоји-ја или коришћењем ТипеЦрафт-а сигурно ће се истаћи ваша картица.

Како да поделите своју домаћу божићну честитку

Након што креирате своју картицу, време је да одлучите да ли желите да је пошаљете е-поштом људима или бисте радије искористили предности Цанвиних услуга штампања.

  Најбољи паметни кућни уређаји који су повољни за буџет у 2024

Да бисте је послали е-поштом, кликните на Дели у горњем десном углу Цанва Едитор-а, а затим изаберите Преузми. Подесите своје спецификације како желите да се датотека сачува на рачунару и кликните на Преузми. Одатле, приложите датотеку е-поруци и пошаљите је.

Да бисте одштампали божићну честитку, кликните на дугме Одштампај позивнице ако је доступно или изаберите Дели, а затим изаберите Штампај са Цанва-ом. Одатле изаберите врсту папира, завршну обраду и количину. Док наставите са куповином, тражиће вашу адресу и информације о плаћању.

Такође ћете видети изјаву која каже да ако нисте задовољни поруџбином, Цанва ће учинити све што може да то поправи или рефундира вашу поруџбину.

Без обзира да ли правите божићну честитку од нуле или тражите погодност шаблона, Цанва има све алате који су вам потребни да поједноставите процес. За ваш следећи дизајнерски подухват и да додате лични печат свом Божићу са прилагођеним честиткама, истражите креативне могућности које Цанва нуди.