Како да искључите вибрацију на вашем иПхоне-у

Иако не морате да бринете о звуковима обавештења када ставите свој иПхоне у нечујни режим, он ће и даље вибрирати кад год добијете упозорење. И то није свачија шоља чаја. Показаћемо вам како да у потпуности искључите вибрације за одређене апликације и одређена упозорења.

Како искључити вибрације за позиве и упозорења на иПхоне-у

Ако не желите да ваш иПхоне вибрира за долазне позиве или упозорења, можете да онемогућите ову функцију пратећи ове кораке:

 • Идите у апликацију Подешавања на вашем иПхоне-у и изаберите Звук и додир.
 • Додирните Хаптицс у одељку Мелодија звона и упозорења.
 • Изаберите Не играј у нечујном режиму или Никад не играј у зависности од ваших жеља. На пример, ако не волите вибрације када користите нечујни режим свог иПхоне-а, изаберите Не играј у нечујном режиму.
 • Вратите се на претходни мени и изаберите један од типова упозорења, као што су мелодија звона, нова пошта, подразумевана упозорења, итд. Додирните Хаптицс на врху и изаберите Ништа.
 • Како искључити све вибрације на иПхоне-у

  Иако горњи метод онемогућава већину вибрација, ваш иПхоне ће и даље вибрирати ако добијете хитно упозорење. Ако желите да искључите све вибрације на свом иПхоне-у, то можете учинити преко подешавања приступачности на вашем иПхоне-у. Све што треба да урадите је да одете у Подешавања > Приступачност > Додир. Сада, померите се надоле и искључите прекидач поред Вибрације.

    5 ГИПХИ алтернатива за отпремање и дељење ГИФ-ова

  Можда сте приметили како ваш иПхоне лагано вибрира кад год вршите радње као што је пребацивање на прекидач или дуго притискање дугмета у контролном центру вашег иПхоне-а или када куцате на тастатури свог иПхоне-а. Они се зову системска хаптика и повратне информације са тастатуре. Када искључите све вибрације на свом иПхоне-у, такође ћете онемогућити ове функције.

  Међутим, можете их онемогућити без утицаја на све своје апликације тако што ћете отићи на Подешавања> Звук и хаптика и искључити прекидач поред Системске хаптике.

  Слично томе, додирните Повратне информације са тастатуре и искључите прекидач поред Хаптицс.

  Како искључити вибрације за одређене апликације

  Уместо да искључите вибрације за текстове које примате или за све своје апликације, можда ћете често желети да ваш иПхоне престане да вибрира сваки пут када добијете обавештење од треће стране за размену порука или апликације друштвених медија као што је ВхатсАпп. Једини начин да искључите вибрације за одређене апликације је да прилагодите подешавања обавештења апликације. Ево шта треба да урадите:

 • Идите на Подешавања и идите на Обавештења.
 • Изаберите апликацију за коју желите да искључите вибрације.
 • Искључите прекидач поред Звукови.
 • Иако ваш иПхоне више неће вибрирати када примате обавештења из апликације, постоји квака: више нећете чути пинг када добијете обавештење, чак и када вам је звоно укључено. То је зато што овај метод у суштини зауставља аудио упозорења. Дакле, осим ако не желите да утишате обавештења на свом иПхоне-у, тренутно не постоји начин да искључите вибрације за одређене апликације без жртвовања аудио упозорења.

    Како да сачувате везе на свој Гоогле налог уместо на Фацебоок