Како да користите Зовину обуку за зону откуцаја срца да сагорете више калорија

Кључне Такеаваис

  • Зова је апликација за фитнес која вам помаже да максимизирате калорије које сагоревате коришћењем функције Хеарт Рате Зоне вашег Аппле Ватцх-а.
  • Апликација нуди три нова тренинга сваке недеље, а тренери дају јасна упутства за вежбе.
  • Поред вежбања, Зова нуди курсеве о различитим темама о велнесу и одељак Мотивација са оснажујућим разговорима и видео записима који подржавају здравији начин живота.

Зова је апликација за фитнес дизајнирана да вам помогне да максимално искористите очитавања зоне пулса на Аппле Ватцх-у. Али са толико апликација за фитнес које се такмиче у покретању ваших тренинга, зашто Зова вреди ваше пажње? Објаснићемо детаљно.

Како да почнете са апликацијом Зова

Као и многе сличне апликације, када први пут покренете Зову, дочекаће вас кратким упитником о вашем физичком и менталном здрављу и исхрани. Ово је далеко мање наметљиво од многих других апликација, али Зова нема за циљ да обезбеди персонализовани програм вежбања. Уместо тога, помоћи ће вам да свакодневно затворите своје Аппле Ватцх активности прстенове.

Пошто ћете користити Аппле Ватцх функцију Хеарт Рате Зоне, изаберите Омогући здравље на екрану Аппле Хеалтх када се то од вас затражи током почетног подешавања. У овој фази можете да укључите онолико категорија колико вам је пријатно да делите.

  Шта је Дееп Фусион камера на иПхоне-у 11?

Такође ћете добити опцију да омогућите обавештења која вас подсећају да останете мотивисани и завршите планиране вежбе. Када завршите ове почетне фазе, спремни сте да почнете са Зовиним опцијама за вежбање.

Преузимање: Зова (Потребна је претплата, доступна је бесплатна пробна верзија)

Коришћење Зовиних кардио тренинга ЗКС5

Сваке недеље видећете три нова вежбања на картици Програм ваше апликације распоређена у три категорије: Кардио зној, Снага и Скулптовање и Сагоревање тела. Додирните Сазнајте више на врху екрана да бисте добили препоручени распоред за коришћење ових програма током целе недеље, укључујући дане одмора.

Сваки тренинг користи Зова-ин ЗКС5 програм, који користи мерења зоне пулса вашег Аппле Ватцх-а да би максимизирао ефикасност.

Да бисте користили Зова ЗКС5 програм, мораћете да инсталирате Зову на свој Аппле Ватцх и да се уверите да сте пријављени са истим профилом као на вашем иПхоне-у. Затим, када притиснете Старт Цласс, видећете да се апликација Зова Аппле Ватцх аутоматски отвара и приказује ваше зоне откуцаја срца. Одговарајуће информације се такође приказују на дну екрана са упутствима за вежбање на вашем иПхоне-у.

У пракси, тренери се не позивају на ове зоне откуцаја срца онолико често колико би могли. Међутим, константан приказ на вашем Аппле Ватцх-у и екрану за вежбање је визуелни подсетник да наставите да гурате да бисте достигли те зоне већег откуцаја срца и да не опуштате.

Упутства видео тренера су јасна, иако Зова не дели инклузивни приступ Аппле Фитнесс+, који увек пружа алтернативне потезе за сваку радњу.

Још једна карактеристика Зовас-ових ЗКС5 тренинга је да они користе музику из ваше Спотифи или Аппле Мусиц библиотеке за покретање ваших рутина. За многе, праве стазе су моћан мотивациони алат за кардио вежбе и могу да вас натерају да се трудите јаче. Током већине Зовиних тренинга, био сам захвалан на прилици да бирам сопствене мелодије, јер предлози уопште нису одговарали мом музичком укусу.

  9 најбољих алтернатива за емитовање за управљање подацима и прављење апликација

Истражите Зовин опсежан каталог вежби

Зовин фитнес каталог нуди преко 500 вежби и истезања у време писања. Са тако обимном библиотеком, неко време нећете остати без опција за вежбање, чак и ако се не одлучите за недељне додатке програма.

Широк избор активности усредсређен је на вежбе снаге, кардио програме и програме флексибилности. Можете да обележите све рутине на које желите да се вратите док претражујете. Једноставна је за навигацију.

Пошто Зовини програми не захтевају посебну опрему за теретану, можете да користите апликацију за вежбање било где. А ако имате специфичне потребе, на пример, да желите да смршате, постоје посебне категорије које ће вам помоћи у трчању, јоги и вежбању.

Научите да дате приоритет свом здрављу уз Зовине курсеве и мотивацију

Наравно, постоји више од доброг здравља него само вежбање и подизање тог откуцаја срца. Зова се издваја од Аппле Фитнесс+ по томе што нуди бројне додатне курсеве који имају за циљ да вам помогну да живите здравији начин живота. Идите у одељак Курсеви у апликацији за савете о свему, од спавања до варења и детоксикације.

Поред тога, одељак Мотивација пружа низ оснажујућих разговора и видео снимака са насловима као што су Стајање снажно, Неуспех је ваш учитељ и Искористите сваки дан на најбољи начин. Ове кратке сесије су одличан додатак вишеструким опцијама вежбања. Постоји много других сјајних начина да повећате своју мотивацију за вежбање.

Користите зоне откуцаја срца да бисте максимално повећали своје сесије Зова тренинга

Ако имате Аппле Ватцх, али се нисте претплатили на Аппле Фитнесс+, Зова би могла бити савршено решење за максимизирање ваших тренинга. Гледање вашег откуцаја срца како се креће у различите обојене зоне је моћан показатељ колико напорно радите, непрестано вас подсећа да се гурате мало даље.

  8 начина да поправите немогућност покретања пресликавања екрана због хардверског проблема

Чак и ако не можете да одете у теретану или имате ограничено време за вежбање, Зова-ин ЗКС5 приступ би требало да вам помогне да повећате број откуцаја срца и да вам помогне да затворите те прстенове за активности сваког дана.