Како да подесите и користите аларм само са вибрацијом на Андроиду

Кључне Такеаваис

 • Подесите аларм само са вибрацијом на свом Андроид телефону помоћу Гоогле-ове апликације Сат да бисте избегли буђење уз досадан звук.
 • Да бисте креирали аларм само са вибрацијом, отворите апликацију Сат, подесите време аларма, изаберите „Тихо“ за звукове уређаја и уверите се да је функција вибрације омогућена.
 • Можете да закажете да се аларм само са вибрацијом понавља одређеним данима или да подесите једнократни аларм за будући датум користећи опцију распореда аларма у апликацији Сат.

Не желе сви да се пробуде уз досадан звук аларма. На срећу, корисници Андроид-а могу да избегну буђење због непријатног звука тако што ће подесити аларм само за вибрацију у Гоогле-овој апликацији Сат. Научићемо вас тачно шта треба да урадите.

Како направити аларм само за вибрацију на Андроиду

Прво се уверите да је Гоогле-ова апликација Сат инсталирана на вашем Андроид уређају. Ако није, преузмите га и инсталирајте преко Гоогле Плаи-а.

Преузимање: Сат (Бесплатно)

Отворите апликацију Сат на свом уређају и пратите ова упутства:

 • Идите на одељак Аларм у апликацији из доњег менија и додирните икону плус (+).
 • Подесите време када желите да се аларм активира, а затим тапните на ОК.
 • Пронађите аларм који сте подесили и додирните Подразумевано поред иконе звона.
 • Изаберите Нечујно за Звукови уређаја.
 • Сада се вратите на претходни мени и уверите се да је функција Вибрација омогућена.
 •   Како додати још један Фацебоок налог

  То је то! Успешно сте подесили свој први аларм само са вибрацијом на свом Андроид телефону.

  Како заказати или поновити аларм само са вибрацијом

  Подразумевано, аларм који сте поставили биће заказан за данас, али шта ако желите да се ваш аларм укључи више пута — на пример, по распореду? Па, све што треба да урадите је да изаберете дане у недељи када желите да се аларм активира.

  Алтернативно, ако желите да закажете једнократни аларм само са вибрацијом за касније, додирните опцију Закажи аларм испод аларма само са вибрацијом, изаберите жељени датум из календара и додирните ОК. Сада ће аларм само са вибрацијом бити заказан само једном за будући датум.

  На крају, ако желите да се ваш заказани аларм понавља дневно или недељно након заказаног датума, изаберите жељене дане у недељи испод изабраног аларма.

  Гоогле-ова апликација Цлоцк вам даје дискретни аларм који вам је потребан

  Захваљујући алармима само са вибрацијом, можете се пробудити уз телефон који вибрира уместо одвратно гласног звука који би такође могао да пробуди људе који живе у истом домаћинству. Такође не морате да бринете да ће вас људи у просторији питати зашто вам се аларм укључује када га користите само као подсетник да обавите своје задатке.