Како да погледате статус ВхатсАпп а да нико не зна

Ако желите да ваша активност остане скривена на ВхатсАпп-у, можете да користите заобилазна решења тако да се ваш профил не види када видите статус ВхатсАпп-а. Ево погледа на методе које можете користити.

1. Омогућите режим рада у авиону пре него што проверите њихов статус

Брз начин да проверите статус ВхатсАпп а да нико не зна је да омогућите режим рада у авиону на свом уређају. Можете ручно да онемогућите своју Ви-Фи или мобилну везу за пренос података, али режим у авиону је дизајниран да онемогући све бежичне и мобилне сигнале са телефона.

Чак и ако немате интернет везу, и даље можете да проверите њихов статус јер га ваш телефон привремено чува као кеширане податке. Отворите картицу Ажурирања на ВхатсАпп-у и додирните статус који желите да проверите.

2. Онемогућите функцију потврде о читању

Функција ВхатсАпп-ових потврда о читању углавном утиче на послате или примљене поруке. Када је функција онемогућена, ВхатсАпп неће приказати две плаве квачице испод порука које сте прочитали. Дакле, пошиљаоци могу да виде своје поруке као „Достављене“, али можете да читате ВхатсАпп поруке без знања пошиљаоца.

Исто важи и за ВхатсАпп статусе. Ако онемогућите потврде о читању, ВхатсАпп их неће обавестити о томе да видите њихов статус. Потврде о читању су подразумевано омогућене, па ево како можете да их искључите:

  10 креатора распореда за колеџ/класе који ће вам помоћи да управљате својим временом
 • Покрените ВхатсАпп.
 • Кликните на икону са три тачке у горњем десном углу и изаберите Подешавања.
 • Идите на Приватност.
 • Додирните прекидач поред Потврде о читању.
 • 3. Користите апликацију треће стране

  Други начин да проверите нечији ВхатсАпп статус, а да они не знају, јесте да користите апликацију треће стране. Међутим, треба напоменути да су апликације трећих страна у супротности са условима коришћења услуге ВхатсАпп и коришћење апликације треће стране носи ризик од забране вашег налога или откривања ваших личних података и акредитива за пријаву.

  Тајно проверавајте статусе на ВхатсАпп-у

  Слично другим платформама друштвених медија, садржај објављен као статус на ВхатсАпп-у биће доступан 24 сата. Дакле, требало би да испробате једну од метода пре него што време истекне.

  Сада, ако не желите да неко провери ваш статус на ВхатсАпп-у, можете да избришете њихов број из својих контаката или да их блокирате.