Како да погледате своју Стеам статистику за 2023. (и видите како сте играли)

Кључне Такеаваис

  • Стеам’с Иеар ин Ревиев је сада доступан и показује вам статистику игара, достигнућа и још много тога од 2023.
  • Своју Стеам годину у прегледу можете пронаћи тако што ћете проверити Стеам апликацију, е-пошту или обавештења.
  • Извештај укључује информације о играма које сте играли, времену проведеном, врстама игара и вашем учешћу у Стеам заједници.

Стеам вам омогућава да видите како сте провели 2023. на платформи захваљујући извештају о прегледу године. Ево како можете да приступите свом персонализованом извештају да бисте видели своју Стеам статистику игара за годину.

Стеам-ова година у прегледу је сада доступна

Стеам година у прегледу је пала за све кориснике 19. децембра 2023. путем најаве на Стеам блог. Стеам година у прегледу за 2023. прикупља вашу статистику, достигнућа и више информација о играма које сте играли на платформи.

Стеам је објавио овај извештај као Стеам Реплаи 2022 крајем децембра 2022. и то поново ради 2023. Међутим, Стеам је променио име из Стеам Реплаи у Стеам Иеар ин Ревиев, а такође објављује извештај око две недеље раније него прошле године.

Када видите свој извештај, можете га поделити на друштвеним медијима и другим платформама. Такође можете да погледате свој Стеам Реплаи 2022 и упоредите како су се ваше навике играња промениле током године.

Како видети своју Стеам статистику за 2023

Да сте отворили апликацију Стеам између 19. и 21. децембра 2023. године, на врху странице продавнице видели бисте банер године у прегледу. Међутим, ако сте то пропустили, и даље можете видети банер ако скролујете надоле током децембра 2023.

  Како користити покрете руку за покретање реакција у ФацеТиме видео позивима

Али ако сте пропустили банер и не можете да га пронађете, требало би да видите најаву извештаја у вашој Стеам регистрованој е-пошти, под условом да нисте отказали претплату на Стеам билтен е-поште или блокирали е-пошту на Гмаил-у.

Само потражите е-пошту са насловом „Ваша Стеам година у прегледу 2023. је стигла!“ из [email protected]. Када га отворите, притисните Сее Иоур Иеар ин Ревиев да бисте видели свој извештај у прегледачу.

Ако нисте примили е-пошту од Стеам-а или не можете да је пронађете, и даље можете да видите своју Стеам годину у прегледу 2023. тако што ћете отићи на Прикажи обавештења (икона звона поред вашег корисничког имена) на Стеам апликацији или Стеам веб локацији и притиснути Виев Све.

Одатле би требало да видите Ваш преглед године је спреман! обавештење. Само кликните на њега и требало би да видите свој извештај.

Шта ћете пронаћи у прегледу 2023. Стеам године

Ваш извештај Стеам-а за 2023. годину ће вам показати основну статистику, као што је колико сте игара играли, ваша достигнућа и ваш најдужи низ играња. Такође би требало да видите све своје игре и колико сте времена провели играјући их.

Занимљиво је да ће извештај такође приказати врсте игара у којима сте провели највише времена, као и ваше учешће у Стеам заједници. Ово укључује нове пријатеље које сте додали, снимке екрана које сте поделили, постове за дискусију које сте направили и рецензије игара остављене на Стеам-у.

Ако користите Стеам на више платформи, као што су Виндовс, мацОС, ЦхромеОС (да, можете да инсталирате Стеам на свој Цхромебоок) и Стеам Децк, такође ћете видети колико је ваших игара подељено међу њима.

  Шта је Интел Цоре Ултра? Објашњена Интелова нова шема именовања

Требало би да видите дугме за дељење на дну вашег Стеам-овог прегледа године. Када кликнете на ово, видећете три фотографије које можете да преузмете за дељење на друштвеним мрежама.

Такође можете да га делите директно на Фацебоок-у, Кс-у, Реддиту, као и на активностима ваших Стеам пријатеља и Стеам профила. Такође има дугме за копирање везе за директно дељење странице за Стеам преглед 2023. путем порука.

Стеам’с Иеар ин Ревиев вам омогућава да видите игре у којима сте уживали током 2023. Са овим подацима ћете знати какав сте тип играча, што ће вам помоћи да видите на које наслове да пазите на основу онога што волите. Или можете видети које игре вам недостају и можда испробати нове жанрове за 2024.