7 најбољих АИ алата за писање које можете користити данас

Било да се борите са блокадом писца или само мрзите писање, алати за писање помоћу вештачке интелигенције могу вам добро доћи. Они не само да вам могу уштедети време при писању првог нацрта, већ вам могу пружити и гомилу креативних идеја. Овде наводимо најбоље алате за писање са вештачком интелигенцијом које би требало да проверите управо сада.

1. Јаспер (за професионалне трговце и блогере)

Покренут вишејезичким моделима (укључујући ГПТ-4), Јаспер је један од најпопуларнијих делова софтвера за писање АИ. Без обзира да ли требате да генеришете копије огласа, постове на блогу или натписе на друштвеним мрежама, има преко 50 шаблона за вас.

Дизајниран за професионалце у индустрији маркетинга и садржаја, Јаспер олакшава креирање садржаја за целу кампању. Исто тако, има дугог писца блог постова са фокусом на СЕО. Пре него што почнете да пишете, можете користити Јаспер Цхат да вам помогне у фази истраживања.

Да би обезбедио доследан тон у свим вашим списима, Јаспер учи и усваја глас вашег бренда и чува детаље о вашем пројекту у својој бази знања.

Јаспер има сјајну заједницу и брз тим за подршку, а такође пружа бесплатну обуку на својој веб страници како би помогао људима да искористе алатку на најбољи начин.

Вероватно један од најбољих АИ алата за креирање садржаја, Јаспер има три плаћена плана, почевши од 49 долара месечно.

2. ЦлосерсЦопи (за садржај оптимизован за претраживаче)

ЦлосерсЦопи је још један сјајан алат за писање са АИ-ом са фокусом на писање оптимизовано за СЕО. Има стотине унапред направљених маркетиншких оквира и токова посла који вам могу помоћи да генеришете невероватну копију.

  Ограничите отворене картице у Цхроме-у и укините додатне помоћу кТаб-а

Оно што ЦлосерсЦопи чини добрим избором за писање СЕО је то што има уграђене алате за СЕО ревизију и планер. Функција СЕО ревизије упоређује ваш нацрт са страницама на врху Гоогле-а и даје предлоге за побољшање. Исто тако, СЕО планер вам помаже да креирате нацрт за своје постове на блогу користећи анализу конкурената.

ЦлосерсЦопи има три различита АИ модела: један за писање текстова, други за чланке и трећи за приповедање. Упркос десетинама функција, има чисту, једноставну контролну таблу и уређивач текста.

Цена се креће од 49,99 долара месечно до 99,99 долара месечно. Повер план (најјефтинији) вам омогућава да генеришете садржај 300 пута, док друга два плана нуде неограничено писање.

Ако тражите јефтин алат за писање АИ који ради свој посао, испробајте Ритр. Без обзира да ли желите да пишете постове на блогу, текстове песама, маркетиншке копије, натписе, скрипте или описе производа, Ритр има шаблоне за скоро све. Још боље, можете га користити да генеришете АИ слике и разговарате са његовим четботом.

Ритр има интерфејс који је једноставан за коришћење и могућност генерисања текста на 30+ језика. Међутим, стварање прве верзије траје мало времена, захваљујући различитим случајевима коришћења. Можете подесити излаз и користити његове алате за уређивање да бисте прецизирали свој први нацрт.

Неограничени план кошта 29 УСД месечно, док Савер налог кошта 9 УСД месечно (100.000 знакова). Ритр чак има и бесплатан план са 10.000 знакова и пет слика месечно. Има проширење за Цхроме које функционише беспрекорно, омогућавајући вам да пишете док претражујете.

Дакле, ако не желите да прскате о писцима вештачке интелигенције, Ритр је можда ваш најбољи избор. Иако не нуди сва звона и звиждаљке, то је пристојан, вишенаменски алат који можете користити за професионално и лично писање.

  Како да поправите ДисплаиПорт на ХДМИ адаптер који не ради

4. Вритесониц (за генерисање садржаја у различитим форматима)

Покреће ГПТ, Вритесониц је више од писача вештачке интелигенције. Има генераторе слика и гласа, могућност креирања прилагођених АИ ботова и цхатбот под називом Цхатсониц.

Вритесониц има стотине различитих шаблона који вам омогућавају да креирате различите врсте писаног садржаја — од чланака и есеја до одредишних страница и ИоуТубе описа.

Оно што Вритесониц чини истакнутим је то што нуди писце дугог облика чак и на бесплатном плану. Само уносом теме, референтног чланка и жељеног тона можете креирати цео чланак једним кликом.

Исто тако, Вритесоницов уређивач дели екран на два дела, један за генерисање текста, а други за уређивање и форматирање, чинећи процес писања много лакшим.

Поред бесплатног плана, Вритесониц има три плаћена плана, почевши од 19 долара месечно.

5. Цопи.аи (за брендове и тимове)

Ако желите да сваки примерак одражава тон вашег бренда, Цопи.аи је одличан избор. Користећи ваш постојећи садржај, идентификује глас вашег бренда. Исто тако, постоји база информација у коју можете да отпремите детаље о свом пројекту — алат затим користи идентификовани тон и знање у свом писању, додајући персонализовани додир.

Цопи.аи има интерфејс сличан цхат-боту за генерисање текста, који затим можете додати уређивачу и форматирати свој садржај. Штавише, има уграђене радне токове дизајниране за СЕО, садржај и продајне тимове који вам омогућавају сарадњу са колегама.

Цопи.аи има бесплатну обуку и гомилу других ресурса да вас едукује о свом алату. Бесплатни план вам даје 2000 речи, док неограничени Про план кошта 49 долара месечно.

Такође има десетак бесплатних алата за креирање наслова е-поште, наслова, мета описа, ЦТА-а, назива производа, слогана итд. Најбоље од свега је што ове бесплатне алатке можете користити без регистрације.

  Како отворити налог у Валмарту

6. Судоврите (за креативно писање и приповедање)

Ако сте креативни писац који тражи алат који ће вам помоћи на вашем писању, не тражите даље. Покренут ГПТ-3 и ГПТ-4, Судовритеов Стори Енгине може вам помоћи да напишете комплетан роман.

Пре стварне фазе писања, можете користити Судоврите за размишљање о идејама, развијање ликова приче и размишљање о тачкама заплета. Када напишете неколико реченица, можете затражити од алата да настави са писањем, било сам или пратећи ваша упутства. Још боље, функција Опиши користи метафоре и чула да би читаоцима илустровала сцену.

Када је први нацрт спреман, Судоврите може преформулисати, проширити или скратити реченице како би угладио вашу причу. Може чак да пружи повратне информације о вашој причи, наглашавајући могућности за побољшање.

Судоврите има три плана, од којих најјефтинији кошта 19 долара месечно и нуди 30.000 речи.

7. Смарт Цопи (за писање текстова)

Ако желите да креирате рукописе који одражавају имиџ вашег бренда, испробајте Смарт Цопи. Део Унбоунце породице, овај помоћник за писање АИ може вам помоћи да креирате занимљив садржај за одредишне странице и копије.

Има галерију од око 50 различитих шаблона, укључујући шаблоне за свакодневне ствари попут наслова е-поште, захвалница и проширивача садржаја.

Плаћени план долази са уредником дугог облика који се зове Вритер. Ово изгледа као обичан уређивач текста, али након што напишете неколико реченица (и подесите жељене поставке), можете замолити Смарт Цопи да настави да пише уместо вас. Када алатка генерише почетни нацрт, можете проширити, ремиксовати или додати још реченица у своју копију.

Осим блогова, одредишних страница и описа производа, Смарт Цопи може да генерише основне вредности, слогане и изјаве о мисији ваше компаније. Подржава десетине језика и такође има бесплатно проширење за Цхроме.

Смарт Цопи има бесплатан и плаћени план. Бесплатни план обезбеђује 10 кредита недељно, док Ессентиал план пружа 200 кредита за 9 долара месечно.