Како да поправите грешку при пријави на ЛоЛ Вилд Рифт

Леагуе оф Легендс је једна од најпопуларнијих авантуристичких игара са милионима корисника који уживају у игри. Међутим, многи корисници се често жале на различите проблеме са игром. Једно од забрињавајућих проблема је грешка при истеку временског ограничења везе за пријаву на Вилд Рифт. Ова грешка може спречити корисника да се пријави у игру. Грешка 10003 за пријаву у Вилд Рифт такође може изазвати грешку при пријави. Већина ових грешака је повезана са сервером игре и решава се како се проблеми са сервером решавају. Међутим, други фактори као што су мрежне грешке и оштећене датотеке игара такође могу да изазову грешку од 100028 за пријаву у Вилд Рифт. Дакле, ако тражите решења како да решите проблем неуспешног пријављивања на ЛоЛ Вилд Рифт, дошли сте на право место. Наставите да читате да бисте сазнали све методе за решавање овог проблема на вашем систему.

Како да поправите грешку 10003 при пријави на ЛоЛ Вилд Рифт

Може бити много разлога за проблеме са пријавом на ЛоЛ Вилд Рифт. Овде су наведени неки од могућих разлога за грешку.

  • Проблеми са мрежном везом се генерално сматрају најчешћим разлогом за грешку при пријави на ЛоЛ Вилд Рифт.
  • Ако су програмери блокирали ВПН услугу, можда ћете добити грешку приликом пријављивања док покушавате да приступите игри.
  • Често је проблем узрокован поквареним сервером за игре.
  • Ако се налазите у региону где бета тестирање за игру није доступно, нећете моћи да се пријавите на игру.
  • Оштећене датотеке игре такође могу узроковати ову грешку.

У следећем водичу ћемо разговарати о методама за решавање грешке при пријави на ЛоЛ Вилд Рифт на вашем уређају.

1. метод: Решавање проблема са мрежом

Један од најчешћих разлога за проблем са проблемом истека времена за пријаву на везу са Вилд Рифт је лоша мрежна веза. Ако је ваша мрежа слаба и нестабилна, можда ћете имати проблема са пријављивањем у игру, као што је грешка 10003 када је истекло време за пријаву на Вилд Рифт. Стога, први корак који бисте требали размотрити је да поправите проблеме са мрежом који могу узроковати грешку 100028 за пријаву на Вилд Рифт. Следе две методе које се могу користити за исправљање уобичајених мрежних грешака да би се открило како да се реши проблем неуспешног пријављивања на ЛоЛ Вилд Рифт.

  Како замутити фотографију на иПхоне-у

1А. Поново покрените Ви-Фи рутер

Једна од првих ствари које можете да урадите да решите овај проблем је да проверите да ли је ваш ВиФи рутер исправно повезан. Већину времена грешке мрежне везе су узроковане неправилним везама рутера. Стога, увек проверите да ли сте правилно повезали рутер.

1. Дуго притисните дугме за напајање на свом ВиФи рутеру.

Слика од ОпенЦлипарт-Вецторс са Пикабаи-а

2. Када се рутер искључи, извуците кабл рутера из главног прекидача.

3. Сачекајте неколико минута и поново повежите кабл и укључите рутер.

4. Проверите да ли је веза поново успостављена.

1Б. Проверите своју мрежну везу

Ако проблем није изазвао ВиФи рутер, онда то може бити због вашег интернет провајдера. Требало би да размислите о томе да проверите са интернет услугом коју користите да бисте били сигурни да добијате довољно добре сигнале. Такође би требало да будете сигурни да имате активан интернет план на свом уређају. Ако проблем није проузроковала мрежа, требало би да испробате доле наведене методе да бисте решили проблем са грешком када је време истека везе за пријаву на Вилд Рифт.

Метод 2: Повежите се на други ВПН

Често многи корисници могу користити различите ВПН услуге за играње игре. То је зато што Леагуе оф Легендс Вилд Рифт није доступан на свим локацијама и приступ игри може бити ограничен у зависности од локације особе. У овом случају, ВПН-ови помажу играчима да приступе игри са локација на којима још није доступна. Међутим, политика игре је строга за ВПН и програмери увек покушавају да блокирају ВПН саобраћај што доводи до истека времена за пријаву на Вилд Рифт 10003, а за пријаву на Вилд Рифт 100028 проблема. Стога, ако нисте у могућности да приступите игри са својим ВПН-ом и не можете да схватите како да поправите грешку у пријави на ЛоЛ Вилд Рифт, то може бити зато што је игра блокирала вашу ВПН услугу. Да бисте то решили, можете покушати да користите нову ВПН услугу и уживате у игри без прекида. Погледајте наш водич за најбољи бесплатни неограничени ВПН за Андроид.

  Како променити власника датотеке на Гоогле диску

Метод 3: Проверите статус Вилд Рифт сервера

Често је грешка при пријављивању са игрицом ЛоЛ Вилд Рифт повезана са проблемима са сервером. Кад год сервери за игре не раде и не раде, играчи могу добити грешке приликом пријављивања. Нажалост, не постоји ефикасно решење за овај проблем и мораћете да сачекате док програмери не реше проблеме са сервером. У међувремену, можете проверити глобални статус сервера игре ЛоЛ Вилд Рифт на мрежи. Можете пратити ове једноставне кораке да бисте проверили глобални статус сервера за игру.

1. Посетите Риот Гамес статус услуге веб сајт.

2. Пронађите опцију Тренутне поруке и погледајте да ли има проблема са сервером игре.

Поред тога, можете пратити и званичну подршку за Риот Гамес Твиттер ручка да бисте добили најновије ажурирање о статусу сервера игре и статусу грешке приликом истека везе за пријаву на Вилд Рифт и друге повезане вести. Ако овај метод не функционише, можете покушати да решите проблем користећи следећи метод.

Метод 4: Уверите се да сте у региону за тестирање бета

Као што је поменуто у претходним методама, игра ЛоЛ Вилд Рифт није доступна свуда и приступ игри може бити ограничен због чега је време за пријаву на Вилд Рифт истекло 10003, а за пријаву на Вилд Рифт је истекло 100028 проблема. Ако се не налазите у региону за бета тестирање, наићи ћете на проблеме са пријављивањем у игру, можда ћете се запитати како да поправите грешку у пријави на ЛоЛ Вилд Рифт. Међутим, са овим проблемом не можете много да урадите, а једино поуздано решење је да користите ВПН услугу за промену виртуелне локације. Зато се уверите да је игра доступна у вашем региону пре него што је испробате.

  Како додати цртицу или тачкасти потез облицима и путањама у Пхотосхопу

Метод 5: Поново инсталирајте игру

Ако ниједна од претходно наведених метода не ради и не можете да откријете проблем. Можете покушати да поново инсталирате игру на свом уређају. Поновна инсталација игре ће избрисати све оштећене датотеке игре које могу узроковати овај проблем.

1. Отворите Гоогле Плаи продавницу на свом Андроид уређају.

2. Додирните икону Профил као што је истакнуто испод.

3. Затим изаберите опцију Управљање апликацијама и уређајем.

4. Пређите на картицу Управљање, означите Леагуе оф Легендс: Вилд Рифт игру и додирните икону смећа на врху.

5. Овде изаберите дугме Деинсталирај и сачекајте да се апликација деинсталира.

6. Затим потражите Леагуе оф Легендс: Вилд Рифт игра.

7. На крају, додирните опцију Инсталирај да бисте поново инсталирали игру Леагуе оф Легендс: Вилд Рифт.

Често постављана питања (ФАК)

К1. Шта су грешке при пријављивању у ЛоЛ Вилд Рифт?

Анс. Грешке при пријављивању су уобичајена врста грешке у игри ЛоЛ Вилд Рифт. Генерално, ове грешке су узроковане лошим сервером игара и програмери их с времена на време поправљају.

К2. Да ли треба да поново инсталирам ЛоЛ Вилд Рифт да исправим грешку при пријављивању?

Анс. Ако ниједан од могућих метода за отклањање грешке при пријављивању не успе, можете покушати да поново инсталирате игру да бисте уклонили било коју оштећену датотеку игре која може да узрокује проблем.

К3. Може ли мој рутер да утиче на ЛоЛ Вилд Рифт пријаву?

Анс. Да, углавном је грешка узрокована лошом мрежном везом или лошим поставкама рутера. Стога, увек треба да проверите да ли је ваш рутер правилно повезан пре него што покушате са напредним поправкама.

***

Надамо се да вам је овај метод био од помоћи и да сте успели да схватите како да решите проблем са ЛоЛ Вилд Рифт Логин. Јавите нам који метод вам је помогао. Ако имате било какве предлоге или питања за нас, обавестите нас у одељку за коментаре.