Како да проверите да ли вам је неко одбио пријатеље на Снапцхату

Као и друге платформе друштвених медија, Снапцхат не објављује када вас неко уклони из апликације. Дакле, како можете да утврдите да ли вам је неко заиста изгубио пријатељство или је само избрисао свој налог? Хајде да сазнамо.

Како потврдити да вам је неко одбио пријатеље на Снапцхату

Не постоји сигуран начин да сазнате да ли вам је неко прекинуо пријатељство на Снапцхату. Међутим, неки показатељи могу потврдити ваше сумње.

1. Проверите своју листу пријатеља

Прво што треба да урадите је да проверите своју листу контаката да видите да ли још увек видите свог пријатеља на листи. За ово следите ове кораке:

  • Отворите Снапцхат и додирните икону свог профила у горњем левом углу.
  • У одељку Пријатељи изаберите Моји пријатељи.
  • Померите се надоле и видите да ли је он или она на листи. Такође можете потражити њихово корисничко име у горњој траци за претрагу.
  • Ако се њихово име не појављује на вашој листи пријатеља, можда су вас одвојили од пријатеља.

    2. Проверите своје разговоре

    Други приступ је да проверите своје разговоре. Ако стално разговарате са особом, њене поруке би и даље требало да буду доступне.

    Међутим, ако додирнете ћаскање и ништа се не догоди уместо да се конверзација прикаже као сачувана или несачувана, то може значити да су вам одбацили пријатељство.

      3 начина да заобиђете мени са опцијама и брже приступите Цхроме страницама

    Како препознати разлику између непоштивања пријатеља на Снапцхату и других разлога

    До сада смо сазнали: Ако не можете да уочите пријатеља у својим контактима, можда вам је одбацио пријатељство. Али сачекајте, то такође може значити да су вас блокирали или избрисали свој налог. Дакле, како да разликујемо ове сценарије?

    Када вас неко блокира на Снапцхату, ниједан од ваших профила није видљив другом. Више нећете моћи да шаљете или примате снимке. Ако покушате да их додате, можда ћете добити поруку која каже: „Извините! Није могуће пронаћи ово корисничко име”.

    С друге стране, ако вам неко поништи пријатељство, и даље можете погледати његов профил и послати му снимке. Међутим, они се више неће појављивати на вашој листи контаката осим ако вас поново не додају.

    На крају, ако неко избрише свој Снапцхат налог, не можете видети старе разговоре нити слати нове поруке. И даље ће се појављивати на вашој листи пријатеља, али не можете приступити њиховом профилу. Дакле, имате га, водич о томе како да кажете да ли вам је неко поништио пријатељство на Снапцхату. Размотрите ове показатеље пре него што преозбиљно схватите друштвене медије.