Како да управљате својим претплатама за ПС5 игре

Претплате могу учинити играње много јефтинијим тако што ће вам дати огромне попусте и понудити вам пакете игара за малу накнаду која се понавља. Сони је ово интегрисао у ПС5 тако што је направио одељак за претплате на игре у ПлаиСтатион Сторе-у и начин да управљате њима у подешавањима.

МУО ВИДЕО ДАНА

ПОМЕРИТЕ ДА БИСТЕ НАСТАВИЛИ СА САДРЖАЈЕМ

Показаћемо вам све што треба да знате да бисте се кретали по претплатама, где их можете пронаћи и како да их откажете и обновите.

Које су доступне претплате за игре на ПС5?

Можете пронаћи наменску страницу за претплате на ПлаиСтатион Сторе тако што ћете отићи у ПлаиСтатион Сторе и додирнути Р1 на свом контролеру док не дођете до Претплате.

Иако постоји посебна страница за претплате, Сони нуди само три за регион САД:

 • ПлаиСтатион Плус – Сони-јева водећи сервис за претплату на игре. Можете сазнати све о нивоима претплате на ПлаиСтатион Плус у нашем наменском водичу.
 • Убисофт+ Цлассицс – Компилација неких од најбољих Убисофт игара на ПлаиСтатион-у. Долази са ПС Плус Ектра и Премиум претплатом.
 • ЕА Плаи – То је самостална ЕА претплата која вам омогућава приступ издашним попустима и приступ преко 50 игара за само 5 УСД месечно. Претходно смо објаснили како да се претплатите на ЕА Плаи на свом ПС5 ако сте заинтересовани.
  Како отказати моју Тиндер Голд претплату

Сони би могао додати још претплата у наставку, али ово је све што нуди за сада. Можете да се враћате на ову страницу што је чешће могуће да видите шта је ново. Понекад би могла бити и велика продаја претплата.

Како да управљате својим ПС5 претплатама

Претплате плаћате тако што ћете отићи на Претплате у ПлаиСтатион Сторе-у, а одатле можете и да погледате игре у њиховим колекцијама. Међутим, постоји наменска табла у подешавањима ПС5 за управљање вашим текућим или прекинутим претплатама на игре.

Како да погледате своје ПС5 претплате

Ако желите да погледате све претплате које сте направили на свом ПС5 (активне и неактивне), ево шта треба да урадите:

 • Отворите Подешавања и идите на Корисници и налози.
 • Изаберите Налог унутар панела Корисници и налози и изаберите Плаћање и претплате.
 • Померите се надоле кроз мени Плаћање и претплате и изаберите Претплате на листу ваших претплата.
 • Ако немате тренутне или претходне претплате, видећете поруку која каже: „Тренутно немате ниједну претплату.“

  Како отказати претплату на ПС5

  За оне који имају активне претплате, можете их лако отказати пратећи ове кораке:

 • Када одете у Подешавања > Корисници и налози > Налог > Плаћање и претплате > Претплате, требало би да видите листу својих претплата.
 • Изаберите ону коју желите да откажете.
 • Идите до дугмета Откажи претплату са леве стране и додирните Кс на свом контролеру.
 • Добићете поруку која вас обавештава да вам претплата неће бити поново наплаћена.
 • Отказивање претплате не значи губитак погодности. Ваше погодности истичу тек када се претплата заврши. Отказивање само значи да вам више неће бити наплаћено.

    13 најбољих Спотифи плејлиста за преузимање

  Чак и са неактивном (или отказаном) претплатом, можете се вратити овде да бисте поново ручно купили претплату тако што ћете изабрати Купи поново. Ово вас штеди од задуживања сваког месеца или године, а можете да изаберете када тачно желите да обновите претплату све док се не заврши месец обрачуна.

  Како обновити своје ПС5 претплате

  Ако имате претплату коју сте некада платили, као што је ПлаиСтатион Плус, на пример, можете је обновити у подешавањима претплате. Али „обнова“ се дешава само када се заврши месец обрачуна ваше претплате.

  Ево како да обновите претплату на ПС5 игре:

 • Идите на Подешавања > Корисници и налози > Налог > Плаћање и претплате > Претплате да бисте отворили листу претплата.
 • Изаберите ону коју желите да обновите са листе.
 • Изаберите Претплати се.
 • Пратите кораке плаћања.
 • То је све што је потребно да бисте обновили претплату на вашем ПС5. Биће вам наплаћено периодично док не откажете горенаведеним корацима.

  Пратите све своје ПС5 претплате

  Претплате се могу нагомилати, а то су подмукли рачуни који се лако заборављају. Међутим, ПС5 олакшава начин на који његов кориснички интерфејс функционише. Иако су претплате уграђене мало дубоко у подешавања, прилично је лако кретати се и пратити своје претплате када знате где се налазе.

  И још једном, претплате могу бити одличан начин да се играње игара на ПС5 учини јефтинијим.