Како да видите ко је прегледао ваше постове на Инстаграму

Фејсбук је 2012. године купио друштвену мрежу и бесплатан онлајн сервис за дељење фотографија Инстаграм. Уз помоћ мобилне апликације, корисници Инстаграма могу да уређују и деле и слике и кратке видео записе. Да би други корисници унутар апликације могли да претражују своје постове, корисници могу да додају наслов свакој објави и користе хештегове и географске ознаке засноване на локацији да их индексирају. Када су означени хасхтаговима или геотаговима, постове корисника могу да виде сви који посете Инстаграм, као и на фидовима њихових пратилаца. Корисници такође могу изабрати да своје профиле учине приватним, што би ограничило ко може да види њихове објаве својим пратиоцима. Од свог дебија 2010. године, Инстаграм је био омиљена друштвена мрежа за дељење фотографија на интернету. Инстаграм прима више од 95 милиона отпремљених фотографија дневно. Међутим, то не значи да је Инстаграм беспрекоран. Многи корисници Инстаграма вероватно верују да постоји начин да се провери ко је прочитао њихове фотографије на платформи јер постоји толико много функција и подешавања које треба пратити. Ако сте неко ко тражи савете о истом, доносимо вам користан водич који ће вас научити како да видите ко је гледао ваше објаве на Инстаграму и да ли можете да видите ко је гледао ваше Инстаграм фотографије. Такође, научићете како можете да видите ко вреба ваш Инстаграм без апликације и да ли можете да погледате нечији Инстаграм а да он не зна.

Преглед садржаја

Како да видите ко је прегледао ваше постове на Инстаграму

Не можете да видите ко је прегледао ваше објаве на Инстаграму. Осим ако неко није лајковао или коментарисао један од ваших Инстаграм видео снимака или фотографија које сте поставили у свој феед, не можете рећи ко је погледао вашу објаву. Наставите да читате да бисте сазнали више о томе детаљно.

Како знате ко је прегледао ваш Инстаграм?

У једном или другом тренутку, сви смо се питали да ли можемо да видимо ко је погледао наш Инстаграм профил. Нажалост, Инстаграм нема уграђену функцију која вам омогућава да видите ко је посетио ваш профил јер би то била најгора врста инвазије на приватност. Иако постоје неки начини да сазнате ко је посетио ваш профил. Ево неколико начина да проверите ко је прегледао ваш Инстаграм:

Напомена: Неке апликације трећих страна пружају лажне податке и прате или прикупљају ваше слике или податке.

Напомена: За оба Андроид и иОС Корисници Инстаграма.

Метод 1: Кроз Инстаграм Стори

1. Покрените Инстаграм на свом уређају.

2. Додирните Ваша прича.

3. Додирните икону Галерија у доњем левом углу.

4. Додирните жељену фотографију/видео који желите да поставите.

5. На крају, тапните на Дели > Готово да бисте успешно поставили видео на своју Инстаграм причу.

6. Отворите своју причу када је објављена.

7. Превуците нагоре на својој причи да бисте добили листу гледалаца.

Радите ово свакодневно да бисте стекли представу о томе ко редовно гледа ваше приче. Људи који често гледају ваше приче су ваши прогонитељи.

Метод 2: Путем пост интеракција

1. Отворите апликацију Инстаграм на свом телефону.

2. Идите на свој профил тако што ћете додирнути икону профила у доњем десном углу.

3. Отворите свој најновији пост.

4. Додирните иконе поред опције Свиђа ми се.

5. Поновите корак 4 за неколико постова.

Ако можете пронаћи неке људе који стално воле ваше објаве, то значи да вас прогањају.

  Шта је укључено у проверу прошлости?

Метод 3: Користите Инстаграм Сталкер апликације

Широк спектар апликација и алата независних произвођача је доступан на интернету за идентификацију ваших ухода. Ове апликације прате колико често неко ступа у интеракцију са вашим налогом. Ове апликације би вам могле помоћи да сазнате више о својим уходима. Неколико апликација је наведено у наставку:

  • ИнСталкер – ИГ Профил Трацкер (Андроид)
  • Анализер Плус – Инста Фолловерс (иОС)

Како можете да видите ко вреба ваш Инстаграм без апликације?

Апликације трећих страна су једини начин да видите ко вреба ваш Инстаграм без апликације. Међутим, ове апликације не пружају увек тачне податке и неке апликације трећих страна могу да прикупљају ваше податке. Можете се обратити горе наведеним методама да бисте сазнали ко уходи ваш ИГ налог.

Можете ли видети ко је гледао ваше фотографије на Инстаграму?

Не, не можете да видите ко је гледао ваше фотографије на Инстаграму. Инстаграм пружа само информације о налозима који су ступили у интеракцију са вашом објавом, која је лајкована или коментарисана. Налози за предузећа и креаторе имају додатну предност провере броја налога до којих су дошле њихове објаве. Ако се често питате да ли можете да видите ко је прегледао ваше Инстаграм фотографије, можете испробати апликације трећих страна које пружају такве информације.

Како да видите ко је прегледао ваше постове на Инстаграму?

Не постоји званичан начин да видите ко је прегледао ваше објаве на Инстаграму. Из разлога приватности, Инстаграм не даје имена или корисничка имена налога који су прегледали ваше фотографије осим ако им се свиђају или коментаришу.

Да бисте утврдили ко гледа ваш Инстаграм цео дан, готово је немогуће само уз помоћ Инстаграм апликације. За све веће утицаје или људе који желе да створе пратиоце, неколико апликација пажљиво прати интеракције на вашем налогу и говори вам имена оних који гледају ваш Инстаграм цео дан. Неки од њих су поменути у наставку:

  • Анализер Плус – Инста Фолловерс (иОС)
  • ИнСталкер – ИГ Профил Трацкер (Андроид)
  Ако планирате да инсталирате тону Смартхоме уређаја, прескочите Ви-Фи

Како можете рећи ко гледа на ваш Инстаграм 24 сата?

Инстаграм има функцију за проверу ко је погледао вашу Инстаграм причу у року од 24 сата, али не и ваше Инстаграм постове или профиле. Не постоји сигуран начин да кажете ко гледа на ваш Инстаграм 24 сата. Ако желите да знате ко гледа ваш Инстаграм 24 сата, можете покушати да користите горе наведене апликације.

Зашто не видите прегледе на свом Инстаграм посту?

Док налози за предузећа и креаторе могу да виде увиде, нормални налози не могу да виде приказе на Инстаграм објавама. Ово је због политике приватности Инстаграма. За различита питања приватности, Инстаграм вам не пружа информације о прегледима ваше објаве на Инстаграму.

Можете ли погледати нечији Инстаграм а да они не знају?

Да, можете погледати нечији Инстаграм а да они не знају. Инстаграм не приказује корисника који је прегледао њихове профиле или постове. Ова функција је доступна само за Инстаграм приче и видео записе. Осим ако особа чији профил гледате не користи тачне апликације треће стране у ту сврху, неће знати да сте погледали њен профил.

Можете ли анонимно гледати Инстаграм?

Да, можете анонимно да прегледате Инстаграм профиле и објаве, али исто се не односи на Инстаграм приче. Постоји много незваничних начина да се приче погледају анонимно. На пример, ставите телефон у режим рада у авиону пре него што отворите Инстаграм причу или направите лажни налог.

Може ли неко да види колико сте пута погледали њихову Инстаграм причу?

Не, још увек не постоји начин да корисници Инстаграма одреде колико пута је једна особа видела њихову причу. Инстаграм приказује само укупан број прегледа ваше приче и налога који су гледали вашу причу у року од 24 сата.

***

Надамо се да сте научили како да видите ко је прегледао ваше објаве на Инстаграму. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.