Како добити бесплатну пробну верзију ПеоплеФиндерса

ПеоплеФиндерс је једна од најкоришћенијих и најпоузданијих платформи за претрагу у позадини доступних на мрежи. Платформа је позната по својој дубинској анализи и детаљним извештајима о појединачним позадинама. То је корисна платформа за оне који желе да провере информације појединца пре него што ступе у интеракцију са њима. Људи се често питају да ли ПеоплеФиндерс заиста функционише и да ли је легитиман. Дозволите нам да вас уверимо да је ПеоплеФиндерс легитимна платформа која врши проверу прошлости скенирањем јавних евиденција, криминалних података и личних података као што су претраге на друштвеним мрежама и образовна позадина, и професионална историја. Следеће питање које корисници често имају је да ли је ПеоплеФиндерс бесплатан? Одговор је не, међутим, услуга је доступна по веома приступачним ценама, а корисници се такође могу одлучити за ПеоплеФиндерс тродневне пробне опције. Међутим, ПеоплеФиндерс бесплатна пробна провера позадине није доступна корисницима, уместо тога основна пробна понуда ПеоплеФиндерса кошта само 0,95 УСД и траје 3 дана. Корисници се могу претплатити на 30-дневне основне или 30-дневне премиум планове чланства да би имали користи од платформе. Међутим, корисници такође могу добити 3-дневну пробну верзију ПеоплеФиндерса са званичне веб странице или мобилне апликације. Апликација ПеоплеФиндерс доступна је за Андроид и иОС уређаје. У следећем водичу ћемо разговарати о платформи ПеоплеФиндерс и о томе како да добијете бесплатну пробну верзију ПеоплеФиндерса и да је искористите на најбољи могући начин.

Како добити бесплатну пробну верзију ПеоплеФиндерса

У овом чланку смо детаљно описали о бесплатној пробној верзији ПеоплеФиндерса и како да је добијете.

Шта је ПеоплеФиндерс?

ПеоплеФиндерс је услуга онлајн провере прошлости коју је 1999. године покренуо Роб Милер. Провера прошлости је процес учења о идентитету и позадини појединца. Многа предузећа и људи често морају да проверавају прошлост других ради личне безбедности и ручну верификацију. Основне информације о појединцу укључују кривичне досијее, професионалну историју, образовне квалификације, итд. Ове информације помажу предузећима да верификују идентитет особе са којом комуницирају. ПеоплеФиндерс је поуздан алат који помаже да се провери идентитет друге особе и не морате да размишљате о питањима као што су да ли ПеоплеФиндерс заиста функционише и да ли је ПеоплеФиндерс бесплатан. и одмах су изабрали њихове услуге. ПеоплеФиндерс са својим напредним алатима помаже вам да уштедите много труда и времена у веб претрагама и пружа вам све основне основне информације о вашим клијентима и људима са којима ћете имати посла. Током провере позадине, апликација ПеоплеФиндерс претражује стотине и хиљаде података и записа као што су јавни записи и информације на друштвеним медијима о особи коју тражите. ПеоплеФиндерс такође има јединствене пробне опције, за разлику од других сличних платформи као што је ТрутхФиндер, ПеоплеФиндерс не нуди 7-дневну бесплатну пробну проверу позадине, међутим, платформа има једнако добре 3-дневне пробне понуде које вам могу пружити већину информација о особи.

  Преусмери потфасциклу у основни фолдер у Апацхе, НГИНКС, ИИС и Цлоудфларе

Карактеристике ПеоплеФиндер-а

Следе неке од важних карактеристика платформе ПеоплеФиндерс које би требало да знате пре него што одете на бесплатну пробну верзију ПеоплеФиндерса.

 • Претрага по имену: Ово је једна од најчешће коришћених услуга на платформи ПеоплеФиндерс. Услуга захтева да само унесете име и презиме особе и добијете детаљне информације о тој особи. Информације које можете добити укључују историју адреса, контакт информације, тренутну адресу и информације о рођацима и псеудонима. Информације добијене након претраге показале су се изузетно тачним.

 • Реверсе Пхоне Лоок Уп: Ово је једна од најбољих карактеристика платформе ПеоплеФиндерс. Можете добити детаљне информације о непознатом броју. Корисници се могу питати да ли ПеоплеФиндерс заиста функционише на телефонима и колико тачно? обавестимо вас да апликација ПеоплеФиндерс за ИОС и Андроид уређаје аутоматски врши претрагу у позадини за све непознате бројеве са којих добијате позив. Одговор на питање је бесплатни ПеоплеФиндерс је не. Ова услуга је укључена у месечне ПеоплеФиндерс пакете, а може се купити и за само 3,95 долара.

 • Обрнуто тражење е-поште: Слично функцији Реверсе Пхоне Лоок Уп, можете користити функцију Обрнуто тражење е-поште да бисте добили све основне информације за непознату адресу е-поште. Ова услуга вам може пружити информације као што су бројеви телефона, тренутне или претходне адресе и познанства.

 • Обрнуто тражење адресе: Уместо да се одлучите за опцију попут 7-дневне бесплатне пробне провере позадине, ово је једна од најкориснијих функција на платформи. Ова функција може бити од велике помоћи ако желите да добијете информације о одређеној области и комшилуку. Само уношењем ваше адресе у претрагу, можете добити тржишну вредност имовине, историју власништва над местом, па чак и листу могућих криминалаца као што су сексуални преступници који можда живе у вашој близини.

 • Провера казненог досијеа: Ова функција може бити спас у многим случајевима. Ако желите да проверите да ли особа има криминалну историју или је била умешана у криминалне активности. Потребно је само да унесете њихово име у алатку ПеоплеФиндерс и добијете сву криминалну историју особе. Добићете евиденцију о хапшењу, статус сексуалних преступника и кривична дела регистрована против њих.

 • Претраживање јавних записа: Ако сумњате у то да ли ПеоплеФиндерс заиста функционише и желите темељну и дубоку претрагу позадине за појединца, ова функција је само за вас. Информације које можете добити коришћењем ове функције варирају од финансијске ситуације, саобраћајних цитата, пословних веза итд. Међутим, ако се питате да ли је ПеоплеФиндерс бесплатан, онда је одговор не и мораћете да се придружите чланству да бисте користите ову функцију.

 • Комплетан извештај о позадини: За 39,95 долара можете добити детаљан извештај о прошлости особе. Ова функција ће укључити све потребне информације да бисте добро погледали позадину особе.

Како добити чланство у ПеоплеФиндерс

ПеоплеФиндерс платформа пружа различите планове чланства, а ПеоплеФиндерс нуди својим корисницима 3-дневну пробну понуду за најбољу услугу, платформа нема опцију бесплатне пробне провере позадине од 7 дана. У наставку су неки од пакета чланства платформе ПеоплеФиндерс.

 • 30-дневни план чланства: Ово је основни план који платформа ПеоплеФиндерс нуди својим корисницима. Према овом плану за 24,95 долара, корисници месечно могу да добију личне основне информације, породицу, број телефона и тражење адресе. Све претраге су поверљиве.

 • 30-дневни Премиум члански план: Уз исте услуге као у претходном плану чланства, овај план укључује још неколико функција. Корисник може платити испод 29,95 УСД месечно за овај план. Овај план се састоји од личних основних података, породице, броја телефона, тражења адресе, имовине, банкрота, криминала, провере сексуалних преступника итд.

ПеоплеФиндерс пробне опције

Многи корисници често имају питања као што је да ли ПеоплеФиндерс заиста функционише, да бисте решили такве сумње, можете се одлучити за пробне опције ПеоплеФиндерса. ПеоплеФиндерс платформа корисницима пружа пробне опције по веома ниским ценама, одговор на упит је ПеоплеФиндерс бесплатан је, не и мораћете да платите малу суму да бисте искористили пробну понуду платформе. Следеће две пробне опције су доступне корисницима да пажљиво прочитају како би добили бесплатну пробну верзију ПеоплеФиндерса на најбољи могући начин.

 • 3-дневна пробна верзија: Ова опција пробног периода доступна је корисницима само по цени од 0,95 УСД. Корисник добија неограничене телефонске претраге током три дана, а корисник такође добија и један извештај о претраживању имена.

 • 3-дневна премијум пробна верзија: По цени од само 3,95 долара, овај пробни план вам даје све у основном суђењу и потпуне извештаје о позадини, провере криминалне прошлости и претрагу јавних записа током три дана.

Како послати захтев за искључивање на ПеоплеФиндерс

Ако желите да уклоните своје податке са ПеоплеФиндерса, можете послати захтев за одустајање платформи. Можете пратити ове једноставне кораке да бисте уклонили своје податке са платформе.

1. Посетите званичника ПеоплеФиндерс веб сајт.

2. Изаберите тип претраге да бисте генерисали извештај о себи.

3. Претражите и проверите свој профил.

4. Сада копирајте УРЛ са траке за адресу.

5. Сада посетите ПеоплеФиндер Страница захтева за искључивање.

6. Пратите упутства на екрану да бисте послали захтев за уклањање ваших информација са платформе.

Често постављана питања (ФАК)

К1. Да ли је ПеоплеФиндерс легитиман?

Анс. Да, ПеоплеФиндерс је легитимна платформа и не дели ваше приватне податке, платформу су користили милиони корисника са задовољавајућим резултатима.

К2. Како добити пробну верзију ПеоплеФиндерса?

Анс. Можете добити 3-дневну пробну верзију ПеоплеФиндерса са званичне веб странице и мобилне апликације. Платформа је доступна као мобилна апликација за Андроид и иОС кориснике.

К3. Да ли је ПеоплеФиндерс сигурна платформа?

Анс. Да, ПеоплеФиндерс је безбедна платформа за добијање основних информација о појединцу. Детаљна претрага платформе чини је једном од најтачнијих таквих платформи.

***

Надамо се да вам је овај водич био од помоћи и да сте могли да добијете бесплатну пробну верзију ПеоплеФиндерса. Јавите нам који метод вам је помогао. Ако имате било какве сугестије или питања за нас, јавите нам у одељку за коментаре.